2 jaar gewacht
Ich habe ein 2100 ccm Mexican Grow Kit bestellt. Genau drei Wochen dauerte es, bis ich die ersten Pilze ernten konnte. Es sind 50 g Frischgewicht im ersten Flush gewesen, es waren 4 Pilze mit dickem Stengel und Hut dabei, an die 9 cm hoch. Nach der Ernte warte ich nun auf den 2. Flush. Den Kundenservice habe ich auch kontaktiert. Die helfen schnell und unkompliziert. Insgesamt bin ich zufrieden, da es mein allererstes Growkit war und ich keinerlei Erfahrung hatte. Mexican, ich denke, es ist die Sorte Dutch King, mag es gerne warm, so 24-26 Grad C bei hoher Luftfeuchtigkeit. Der Strain ist robust, und wie ich feststellte, recht resistent gegen Kontaminationen. Alles in Allem gut.
Hello Elmar, Wir haben Sie per E-Mail mit der Bitte um Fotos zurückgeschickt. Könnte es sein, dass diese Mail in der Junkmail gelandet ist? Wir möchten Ihnen weiterhelfen. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Originele beoordeling
Ich habe ein Mushroom Grow Kit bestellt. Gleich in den ersten Stunden nach dem erstmaligen Wässern bildete sich eine Kontamination aus, eine walnussgrosse, dreidimensionale Kontamination mit Grünschimmel. Wegen der Kontamination und der damit verbundenen Toxidität habe ich das Growkit leider entsorgen müssen. Natürlich habe ich vorher den Kundenservice per Kontaktformular angeschrieben. Es war Samstag um 11:55. Keinerlei Reaktion bis heute, Montag 12:30. Ich hätte mir gewünscht, das der Kundenservice ein Entgegenkommen irgendwelcher Art anbieten würde. Darauf warte ich immer noch vergeblich.
Meine Reklamation wurde sofort bearbeitet und umgehend Ersatz gesendet. Danke nochmal an euch! Mfg giulio
Hello Giulio, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wenn wir noch etwas tun können, lassen Sie es uns bitte wissen. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Bin sehr zufrieden!
Hello Johann, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wenn wir noch etwas tun können, lassen Sie es uns bitte wissen. Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Snelle service , makkelijk betalen , snelle levering
Hoi Niels, Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Als je ergens nog een punt voor verbetering ziet, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Regelmatig bestel ik Cibdol en telkens gaat alles snel en correct. Heb jullie al aan velen aanbevolen en ik blijf verder bestellen voor mijzelf. Vriendelijke groeten
Hoi Margareta, Wat fijn om te horen dat de Cibdol zo goed bevalt! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Groot assortiment en altijd correcte levering . Prijzen van de artikelen zijn ook correct . Een aanrader voor wie in hogere sferen wil geraken .
Hoi Marc, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Mocht je toch nog wat missen of vragen hebben? Laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
goede producten voor een mooie prijs.
Best R, Dank je wel voor je fijne 10! We doen ons best voor een goed en mooi assortiment. Mocht je iets missen hierin, laat het ons rustig weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Doet wat het belooft
Beste JJ, What you see, is what you get. Zo gaat het bij ons! Als je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Nooit niks te klagen gehad
Hoi Piet, Dan gaan we ervoor zorgen dat er nooit wat te klagen komt ;-) Mocht je onze hulp nodig hebben, dan staat de klantenservice voor je klaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Nog 5 vloeitjes hebben..en dank zei Headshop binnen 24 uur nieuwe voorraad, dat is wat me happy maakt. Thanx
Hoi JH, En de klanten blij maken is wat Dutch Headshop graag doet! ^_^ Tot een volgende bestelling! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Clair, rapide et excellente qualité
Hello Nelly, Merci pour votre avis! Si nous pouvons faire autre chose, merci de nous le faire savoir. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Prima!!
Hoi Bas, Dank je wel voor je review. Lekker kort en krachtig :-) Daar houden wij van! Als we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
In de avond besteld volgende dag in huis top geregeld!
Hoi Petra, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je bestelling zo snel in huis was! Daar werken we hard aan! Mocht je nog verbeterpunten hebben voor ons, laat het ons weten. We willen graag groeien! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
zeer goede zaak en ruim assortiment en snelle levering
Beste J, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Mochten wij nog iets kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Netjes op tijd geleverd en de prijs is goed te doen. Al houd ik wel van korting dus als jullie acties hebben laat het me maar weten
Hoi Sander, Dank je wel voor je review! Wij versturen wekelijks aanbiedingen, dus als je deze nieuwsbrief wilt ontvangen, dan horen wij het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Eenvoudig te bestellen; correcte bevestiging en idem levering en op tijd.
Hoi Jan, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat ook de levering op tijd was. Zeker tijdens deze dagen is het fijn als PostNL ook meewerkt. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Vlotte, overzichtelijke website, makkelijk besteld en betaald, en bovendien duurt het niet lang voor de bestelling arriveert.
Beste PJ, Hartelijk dank voor deze fijne review! Als wij ergens nog iets kunnen verbeteren dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Hoi Rene, Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Als we je nog verder kunnen helpen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Beste smartshop online ooit, vandaag besteld is altijd morgen in huis geen wachttijd van 5 dagen. Voor derest ziin de prijzen ook aardig te doen en zijn leuke drugs van goeie effecrkwaliteit en niet schadelijk
Hoi Coen, Dank je wel ^_^ Fijn om te horen dat alles naar wens is! Als je nog wat mist bij ons, laat het weten! Dan gaan we kijken wat we hieraan kunnen doen! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Vorige bestellingen info : 5 purple haze seeds = 1 plant / 5 white widow = 1 plant / 5 master kush = 1 plant. ik ben blij dat ik van elke soort toch 1 plant heb nu . Dat is in het verleden nog slechter geweest : 5 orange bud = 0 planten , ik hoop dat mijn laatste bestelling: 5 northern light een betere kans heeft dan 1/5. Ben beetje teleurgesteld
Duidelijke website, makkelijk betalen, snelle verzending.
Hoi Geert, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als we nog iets kunnen verbeteren dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
ik vind het heel prettig dat ik via een bankoverschrijving kan betalen en dat de levering daarna binnen een dag of 3 je producten geleverd krijgt. Dat vind ik SUPER.
Hoi Nelly, Fijn om te horen dat ook de betaalwijze naar wens is. Als wij nog iets kunnen verbeteren dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Livraison plutôt rapide (5 jours); produit conforme à la commande (huile Medihemp CBD 10% pure) et de qualité. (utilisé en antidépresseur et pour calmer des douleurs aux lombaires et aux reins depuis 2mois) et c'est efficace je trouve.
Hello Joffrey, Merci pour votre avis! Si nous pouvons aider avec n'importe quoi, nous aimerions avoir de vos nouvelles! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Goede site, snelle levering en veel keus.
Hoi Eric, Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Mochten wij nog iets kunnen verbeteren, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk