snel verzonden goede kwaliteit

Vlugge bediening

Vlugge bediening

Vandaag besteld.morgen geleverd.

Heel goed site.

Ik vind een heel goed site maar wel duur, best wensen JD

Alles gut

Alles gut gelaufen.

Goede service, zeer snelle levering. Simpel aanrader.

Goed Chat contact gehad voor advies, bestelling dag later in huis!

bien bien

bien

Quality products and fast delivery.

the title says it all

Super snelle levering.

Super snelle levering, prima product.

Beaucoup trop long l'expédition et sans retour pour le suivi colis.

Lors de la commande et du virement effectué aucun retour transmis par mail pour confirmer l'expédition de votre part. J'ai été obliger de vous contacter pour la confirmation d'envoi du colis. Et a ce jour je n'ai aucun retour de votre transporteur. Très déçu par rapport au première commande.

• Nous recommanderiez-vous? Non

reaction et livraison beaucoup trop longs

reaction et livraison beaucoup trop longs

• Nous recommanderiez-vous? Non

Niet optijd aangekomen

Niet op tijd aangekomen.

Snelle behandeling van bestelling

Ik had iets besteld en twee dagen later had ik al de bestelling.

Vriendelijk, correct en snel

geweldig

zeer goede dienst na verkoop, Toppie

Denk uitstekend omdat ik fijne info krijg over de mail.

Heb helaas nog niet veel gekocht slechts één keer maar hou de aanbiedingen in de gaten, bedankt

Geweldige service.

Snelle bezorging.

Rapidement livré

Je ne peux pas encore vous informer sur la qualité du produit, c'est trop tôt (moins d'une semaine) mais les premières impressions sont bonnes.

Aanbod is heel overzichtelijk!

Veel keuze. Vlotte levering.

Correct product

Everything is on time

Zeer correct.

Zeer snel en correct.

Super.

Besteld en de volgende dag in huis. Wij hebben een fantastische ervaring gehad met de High Hawaians.

Mooie ervaring met truffels gehad!!

Ik heb 1 portie hawaiian high in 1 x opgekauwd. Eerst merkte ik niks, en dacht een miskoop. Maar na 1,5 - 2u begon het flink te werken. Ik keek naar een natuurdocumantaire. Ik snapte er weinig van wat ze zeiden. Maar beleefde de kleuren en bewegingen op een hele mooie manier. Heel intens zeg maar. En als ik mijn ogen dicht deed. Zag ik een soort tunnel met allemaal gekleurde objecten die langs kwamen. Net of je door de ruimte zweeft. Ik vond het een hele mooie ervaring. Het pakketje was brievenbuspost. Maar paste er net niet door. Dus moest ik het aannemen. Het was wel goed verpakt,en anoniem.

parfait

bonne qualité des produits