Zoals altijd goede snelle service.

Snel en erg tevreden

Ik heb vrij laat mijn bestelling besteld en de volgende dag was het thuis bezorgd. Was erg blij met de snelle levering. Verder alles erg netjes ingepakt. Zeker een aanrader.

Goed spul en goeie klantenservice

Kwaliteits artikelen en goeie service bij vragen.

Simpel en effectief

Meerdere producten besteld en keurig binnen gekregen

Geweldig !

Ik gebruik ondertussen 3 jaar de Golyoli CBD olie van jullie met een geweldig resultaat : Geen ontstekingen of pijn meer van mijn reuma. Ik beveel deze olie van jullie dan ook aan heel veel cliënten / vrienden van ons aan.

Vriendelijk en super snel

Vriendelijke klantenservice en mega snelle levering. Top!

Jullie zijn toppie!! snel bezorgd en goede productentegen en ook nog voor een mooie prijs

JULLIE zijn echt TOP snelle service goede prijzen en goede producten!! Snel antwoord op vragen via de mail👍 👍👍thnX DutchHeadshop👍👍

Altijd mooie hoeden en mutsen en snel geleverd

Prachtige hoeden en mutsen van uitstekende kwaliteit. Snel geleverd. Ik heb er al 5 en kan er niet genoeg van krijgen omdat er zoveel keuze is. Ook leuk om weg te geven als kado.

prima service !!!

snelle levering en goede producten !

Altijd snel en correct!

Onderdelen

Goed kwaliteit gaat lang mee.

Zeer snelle levering goede producten

Zeer snelle kevering goede producten

Duidelijke site, levering op tijd en uitstekende service :)

Kwaliteit en snelle levering.

Mooie producten, goede info en snel geleverd. Zeer betrouwbaar.

Livraison rapide

Produits de qualité. Les conseils d'utilisation sur le site sont très pertinents. La livraison est rapide.

excellent

excellent

Alles Top

SUPER Kundenservices, super Qualität und immer schnelle korrekte Lieferung. Macht weiter so!

Ik had lang geleden een rolmachientje gekocht. Op gegeven moment brak een stukje af. Ik heb dit onderdeel apart kunnen bestellen en met een nieuw matje derbij heb ik net een nieuw rolmachientje. Het monteren was héél simpel.

Duidelijke webpagina, gemakkelijk bestellen, vlotte en correcte levering, kortom alles wat een klant wil.

was soll ich sagen ausser alles bestens

was soll ich sagen ausser alles bestens

Super goede service!

Ik heb nooit problemen met Dutch Headshop gehad, altijd een goede en snelle service, bedankt!

Drie zaadjes na 48 uur uitgekomen. Na 1 dag boven de grond en ze groeien goed door

Parfait

Pas de problème, envoi rapide.

Duidelijk, snel en goede producten

De producten die ik besteld heb zijn goed bevallen en de levering ontzettend snel.

Top Service en product !!!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk