Prettig en eenvoudig!
Hallo Jesse, Hartelijk dank voor je review. Wat super om te horen dat onze webwinkel gemakkelijk in gebruik is. We hopen dat alles naar wens is met je bestelling. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Goed advies, snelle levering, fijn contact. Prijzen zijn ook scherp t.o.v. concurrenten
Hallo Floor, Bedankt voor je reactie. Wat worden we hier ontzettend blij van. Erg fijn dat we op punten als : advies, levering & prijs zo hoog scoren bij je. We wensen je veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Indien je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Hallo Sebastian, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat we naar je verwachting en tevredenheid voldoen. Veel plezier met je aankoop, hopelijk heb je hier optimaal profijt van. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een fijne dag en graag weer tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Gewoon goed en snel 😉
Beste Map, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. Hopelijk heb je optimaal profijt van de producten. Veel plezier en graag tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Alles altijd snel geleverd... Duidelijke communicatie via email... Super tevreden van jullie!!
Hallo Nancy, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je steeds opnieuw een positieve ervaring bij ons beleeft. Hier zijn we echt trots op, zeker dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je bestelling ... En als je nog vragen hebt, weet je ons te vinden. Een prettige dag! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Ik bestel hier elke maand, ik krijg mijn pakketje of de dag van bestellen of de volgende dag. Zelfs als ik om 2 uur snachts bestel. De producten zijn van goede kwaliteit en het pakje ziet er altijd verzorgd uit. Het pakketje is niet gelabeld met 'dutch headshop' of iets dergelijks, het is gewoon een kartonnen doos, dus niemand weet waar en wat je besteld hebt. Wat fijn is als je niet wil dat bijwoonde het zien. Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen.
Hoi Lesley, Bedankt voor je beoordeling. Hier worden we ontzettend blij van. Discretie en snelheid zijn punten waar we veel aandacht aan besteden, dus erg fijn dat 't van jouw kant zo wordt gewaardeerd. Veel plezier met je bestelling en we zien je zeker weer terug. Tot de volgende maand! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Hallo Marjan, Hartelijk dank voor je review. Dit stellen we enorm op prijs. Fijn om terug te lezen dat we je bestelling snel hebben geleverd. We hopen dat de producten net zo naar je verwachting voldoen. Heb je nog vragen ? Laat het ons dan gerust weten. Een fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Goede en duidelijke webshop. Laat op de avond bestelt en de volgende dag in huis. Helemaal top 👍
Beste klant, Hartelijk dank voor je beoordeling. Heel erg fijn om te horen dat je zo een fijne ervaring hebt gehad bij ons. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je aankoop. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Peut-être un peu plus d'informations sur l'envoi. Sinon, c'est parfait.
Bonjour Jean-Luc, Merci pour votre avis. Merci de l'avoir signalé. Nous envoyons toujours une commande et envoyons une confirmation par courrier électronique. Vérifiez la boîte de courrier indésirable, il veut empêcher nos mails de finir là-bas. J'espère que vous bénéficiez également de nos produits. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir et aimerions vous revoir dans notre boutique en ligne. Jusque là! Cordialement, Team Dutch-Headshop Ce message a été traduit via Google.
La livraison est ultra rapide, les produits sont de super qualité, le service client est excellent, rapide et très professionnel. Bref, rien à redire, juste parfait. Merci
Bonjour Adrien, Merci pour votre avis positif. Nous sommes si heureux que vous ayez tant aimé notre boutique en ligne. J'espère que vous bénéficiez également de nos produits. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir et aimerions vous revoir dans notre boutique en ligne. Jusque là! Cordialement, Team Dutch-Headshop (Ce message a été traduit)
Hallo Mike, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat je onze service hoog waardeert. Hier zijn we erg blij mee. We wensen je veel plezier met je aangekochte producten. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Snel bestelling en snel blijheid
Beste klant, Bedankt voor je review. Erg fijn om te horen dat alles naar je tevredenheid is verlopen. We wensen je veel plezier met je bestelling. Indien je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Prima levering, goede kwaliteit spullen, helemaal top
Hallo Samantha, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat de levering van je bestelling en kwaliteit van onze producten je goed is bevallen. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je gauw weer terug te zien in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Heb paar keer producten besteld via de webwinkel en dat is goed bevalen. Contact via Whatsapp is ook erg makkelijk.
Beste Jevgenii, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. Mochten wij je nog kunnen helpen, dan horen wij het graag! Voor nu alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Op zondag besteld en op maandag middag al binnen!
Beste Yannick, Dank je wel voor deze review! Fijn om te horen dat de bestelling zo snel bezorgd is! Als je verder nog vragen hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
GUT
Hello Michael, Vielen Dank für diese Bewertung Wenn wir Ihnen noch weiterhelfen können, würden wir uns freuen, von Ihnen zu hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Nu mijn 2de bestelling, een grinder en flu super goeie kwaliteit, en discreet verpakt
Beste Dyantho, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Dank je wel voor de review! Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag. Voor nu alvast een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Één tevreden klant
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goede simpele en duidelijke website. Makkelijk besteld, snel bezorg en goed verpakt. Klantenservice reageert ook supersnel. Informatie op website is uitvoerig en goed.
Beste G, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles zo naar wens is. Mochten wij je nog van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag! Alvast een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
service apres vente au top, tres sympas, continuez comme ca,. Le service est hyper fiable merci
Hello Meow, Merci pour cette critique. Si nous pouvons encore vous être utiles, nous aimerions avoir de vos nouvelles! ^_^ Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Snelle en discrete levering.
Beste Alfons, Hartelijk dank voor je review ^_^. Als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graat! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Producten worden supersnel en veilig (=schokbestendig) bezorgd. De klantenservice is super, misschien de beste die ik ooit heb meegemaakt: ik heb nog nergens zo uitgebreid de tijd voor mij genomen zien worden, met van wetenschappelijke kennis doorspekte advies, meedenken, etc. Ik heb meerdere keren bijna 3 kwartier aan de telefoon gezeten; en dan ook nog eens (elke (werk)dag tot laat bereikbaar). En daarnaast nog de reacties via WhatsApp op de foto's van de bestelde producten. Het enige is nog dat men op sommige specifieke vragen geen antwoord heeft.
Beste Gert, Dank je wel voor deze uitgebreide en bijzonder positieve review! We zijn blij te horen dat we je goed van dienst hebben kunnen zijn. Zo te lezen weet je ons te vinden, dus rest ons alleen nog om je alvast een heel fijn weekend te wensen! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
bestellingen worden netjes en discreet bezorgd
Hoi Saskia, Fijn om te horen dat de discretie op prijs gesteld wordt! Mocht je nog andere tips voor ons hebben? Laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Gewoon helemaal prima
Beste Puck, Dank je wel voor je review! Als er nog iets is wat we voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles gut
Hello Herbert, Vielen Dank für Ihre Bewertung Wenn wir etwas für Sie tun können, würden wir gerne von Ihnen hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk