Niks negatief over te zeggen. Snelle en betrouwbare webshop. Alles correct verpakt en geleverd.
Beste Christophe, Dank je wel voor deze 10! Goed om te horen dat alles zo goed verlopen is! Als je er nog verbeterpunten zijn, horen wij deze graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Niet duur en de snelste bezorging die ik ooit heb meegemaakt, super!
Hoi Marjo, Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring bij ons hebt gehad! Dit zien we graag en hier werken we hard voor! Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij deze graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Sehr schnell, immer perfekt, kann ich nur empfehlen. Vielen Dank
Hello Christian, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass alles nach Plan läuft. Wenn wir noch etwas tun können, würden wir gerne von Ihnen hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Producten zijn in de webshop goed omschreven. De levering is altijd snel en als je vragen hebt wordt er duidelijk en goed uitgelegd. Al met al een prima shop waar ik al jaren veel plezier van heb.
Beste C, Wat fijn om een review te lezen van een trouwe klant. We werken hard aan onze service en vinden dit erg belangrijk. Als je nog verbeterpunten voor ons hebt, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Beste klant Fijn dat je een review plaatst! Blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen we dat graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Nemen bij problemen heel netjes contact op met de klant
Hoi Arjan, Wat fijn om te horen dat onze service bij jou een 9 verdiend! Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Heb via jullie website besteld, ben heel tevreden van jullie snelle levering en duidelijke informatie op jullie website.
Hoi Ilias, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Gute Produkt Beschreibung, einbandfreie Abwicklung super
Hello Ingo, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass alles nach Plan läuft. Wenn wir noch etwas tun können, würden wir gerne von Ihnen hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Je kan hier vanalles kopen en overal staat een duidelijke omschrijving bij . En als je achteraf nog vragen hebt ivm een product kan je ook nog chatten met een medewerker en er alles over vragen ! Super !
Hoi Sam, Wat fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice zo goed is verlopen! Daar zijn we blij om! Mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
*****
Hoi Idris, Een 10 is kort maar kracht en altijd welkom! Dank je wel! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Beste Roland, Kort maar krachtige review :-) Mochten wij nog iets kunnen doen voor je, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Betrouwbare online winkel
Hoi Willem, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Mochten wij toch nog wat kunnen doen, horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ich habe bereits mehrere Bestellungen Bei "Dutch Headshop" getätigt, und bin immer sehr zufrieden gewesen. Die Produkte waren immer einwandfrei, und auch der Service hat immer gestimmt. Solange alles so bleibt, werde ich Kunde bleiben.
Hello H, Vielen Dank für Ihre Bewertung Schön zu hören, dass alles nach Plan läuft. Wenn wir noch etwas tun können, würden wir gerne von Ihnen hören! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
alle producten keurig verpakt en binnen 1 dag in de bus.
Beste Bram, Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat PostNL ook meewerkt en de levering snel heeft plaats gevonden! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Duidelijke info Snelle en correcte levering
Beste Noor, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn dat je de informatie duidelijk genoeg acht. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goede prijs,binnen 2 werkdagen het produkt binnen.Duidelijke website
Hoi Ronald, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. mochten er toch nog vragen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Altijd super snel in de bus.
Hoi Reinier, Dank je wel voor deze review! Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik heb de kweekset Mexicana Paddo's besteld en heb hier echter geen ervaring mee. Dus besloot ik te bellen naar de klantenservice. Hier sprak ik Bianca, ik kan me geen gezicht voor haar halen maar wat een toffe vrouw! Zij heeft mij geholpen met uitleg over de stappen betreft de kweek set dmv een email met hand geschreven stappen, maar ook de 'officiële' instructies. Vervolgens was er nog iets niet duidelijk maar werd met open armen ontvangen bij de klantenservice waar ik Bianca weer sprak. Over het algemeen weet ik bijna zeker dat er alleen maar toffe mensen bij deze service werken! Ik ben erg tevreden en super blij met alle geduld en uitleg. Van mij part een dikke vette 10!!
Hoi Saskia, Wat leuk om dit terug te lezen ^_^ Ik hoop van harte dat het wil lukken met de set. We horen het graag van je! Alvast een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Mijn order werd binnen een dag geleverd en was compleet.
Hoi Jeff, Fijn om te horen dat PostNL ook goed heeft meegewerkt! Als er nog vragen zijn dan horen wij deze graag. Anders wensen we je een heel fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Parfait
Hello Dave, Merci pour votre avis! S'il y a quelque chose que nous pouvons faire, nous l'entendrons. Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Snel en discreet. Degelijk materiaal. Niets op aan te merken.
Beste Jef, Wat fijn om te horen dat onze shop je zo goed bevalt. Mochten wij toch nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij dit graag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Super réactifs et a l'écoute, excellents peux et sav. Très hautement recommandé
Hello Nuno, Que c'est bon d'entendre que vous aimez notre boutique! Si nous pouvons faire quelque chose pour vous, s'il vous plaît laissez-nous savoir! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
Übersichtliche HP - einfacher Einkauf - gute Abwicklung der Bezahlung, schnelle und sichere Lieferung.
Hello Evi, Vielen Dank für diese positiven Worte. Wir möchten einen guten Service anbieten, deshalb freuen wir uns, dass es gut funktioniert. Wenn Sie weitere Fragen oder Kommentare haben, lassen Sie es uns bitte wissen! Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Ich bestelle gern bei Ihnen. Gute Qualität und gutes Preis-leistungsverhältnis. Der Versand mit DHL ist ärgerlich. Meine Ware aus der letzten Bestellung habe ich immer noch nicht. DHL liefert nicht, terrorisiert mich mit einem Code für eine Packstation. DHL liefert keine Päckchen, lässt den Kunden im Stich. Der DHL Service ist Scheisse. Ich kann so online nichts mehr bestellen, wenn sich das in diesem Laden nicht ändert. Beste Grüße Michael Sasse
Hello Michael, Wie ärgerlich, dass es DHL nicht gut geht. Wenn Sie eine Bestellnummer für uns haben, werden wir uns darum kümmern. Wir können also sehen, ob wir beim Versand eine Ausnahme machen können. Sie können dies an [email protected] senden Mit freundlichen Grüßen Kundenservice von Dutch Headshop
Une seule commande expédiée rapidement. La personne qui m'a aidée par mail était efficace et compétente, merci à elle. Seul bémol je n'ai pas trouvé les "contre indications" du produit commandé. Pour le reste tout est parfait !
Hello Annick, Quel plaisir de lire que notre service à la clientèle vous a bien aidé. Nous pensons que le service est très important. Si nous pouvons toujours faire quelque chose, nous aimerions avoir de vos nouvelles! Sincères amitiés, Au nom du service client Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk