Goed verpakt en snel geleverd

T bestellen was erg simpel en de levering was snel en goed.

Betrouwbaar en discreet/klant vriendelijk/mooi uitgelegd over producten ,goed kwaliteit en echt snelle levering.

Betrouwbaar en snel

Altijd discreet en goede kwaliteit .

Snel en correct

Correcte en snelle levering

Mega snelle verzending!

Ik had een bestelling geplaatst om 22:00 en kreeg het nog de volgende dag 14:00 in huis!

Keurig verpakt en snel binnen.

Later zal ik nog een keer beoordelen hoe het is gegaan.

Snel bezorgd netjes verpakt

Gewoon goed

Snel en goed

Duidelijke beschrijving van de producten. Makkelijk en snel bestellen. Snelle levering en super goed verpakt.

Duidelijke website en snelle goed verpakte verzending.

Nooit een probleem

Duidelijk en snel

Snel en goed geleverd

veel keuze

Helemaal top.

Alles snel ontvangen.ik ga zeker nog is bestellen

Goede website, ruime aanbod en snelle levering....SUPER!

Prima klantenservice

Ik had wat pech met de levering, was vertraagd door een storing bij post.nl. Prima te woord gestaan door de klantenservice. Bianca kon vertellen wat er aan de hand was en bood een oplossing als het nog langer zou duren. Keurig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en snelle respons op mijn mail. Prima service van een prima webshop!

Alles op tijd geleverd en zoals verwacht. Omschrijving op de site kan iets uitgebreider.

Altijd dik in orde

Goeie website waar je makkelijk alles kan vinden, groot aanbod, goeie service en snelle levering. Bedankt daarvoor.

Kan snel vinden wat ik nodig heb, vooral nu dat veel winkels dicht gaan.

Post komt snel thuis

Super service

Goed overzichtelijke site en goede levering. Na een gestelde vraag via de mail, duidelijk en overzichtelijk antwoord gekregen.

Prima service!

Zondag besteld en de volgende dag binnen!

Vriendelijke benadering en alle geduld bij vragen.

Engelse vertaling was mij niet helemaal duidelijk, maar na telefonisch contact en geduldige uitleg werd het dat wél. Vriendelijke en behulpzaam. Groet, Marion

Pakketje zondag besteld maandag avond al binnen top service

Super goede klantenservice

Ik wilde starten met microdosing maar had daar totaal geen ervaring mee en ik had best wel veel vragen. De klantenservice heeft me steeds heel snel, uitgebreid en duidelijk geholpen. Snelle levering en goede kwaliteit.

Fijne winkel!

Ik had de site nog nooit eerder gezien. Maar het betalen ging goed en de bezorging was zelfs 1 dag eerder dan geplant super!

Woord bij daad en snelle service, kortom perfect..!!

Eerste de beste keer dat ik de site bezocht en wat bestelde lag de dag erna m'n pakket al bij post NL, super..!!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk