T bestellen was erg simpel en de levering was snel en goed.
Hallo Sebastiaan, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het bestellen je makkelijk af ging. Ook zeer fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd. We wensen je veel plezier met je bestelling ... Een hele fijne dag en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Betrouwbaar en discreet/klant vriendelijk/mooi uitgelegd over producten ,goed kwaliteit en echt snelle levering.
Hallo Abdullah, Bedankt voor je beoordeling. Wat een positieve zeg! We scoren op alle door genoemde punten zo hoog! Hier zijn we erg blij mee. Zo te horen zal je genieten van je bestelling. Heel veel plezier en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Altijd discreet en goede kwaliteit .
Hallo Roelof, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je steeds opnieuw een positieve ervaring bij ons beleefd. Echter heb je verbeterpunten voor ons? Dan horen we deze ook graag. Voor nu wensen we je heel veel plezier met je aankoop. Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Correcte en snelle levering
Beste Ronny, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat super om te horen dat we jouw bestelling snel hebben geleverd. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je aangekochte producten. Veel plezier en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Ik had een bestelling geplaatst om 22:00 en kreeg het nog de volgende dag 14:00 in huis!
Beste Edo, Wat leuk om te horen dat de bestelling zo snel in huis was! Heel veel plezier ervan! Mocht je vragen hebben? We staan voor je klaar! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Later zal ik nog een keer beoordelen hoe het is gegaan.
Beste Luuk, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat de levering goed verpakt en snel is huis was. We hopen dat de producten ook bevallen, maar zoals ik lees in je review zal je ons dat zeker laten weten. We horen dus graag van je! Voor nu : Geniet ervan en graag en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Gewoon goed
Beste Fred, Hartelijk dank voor je review. Wat super dat je webshop ervaring bij ons positief is. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aankoop. Geniet ervan! Een hele fijne dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Snel en goed
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat we jouw bestelling snel hebben geleverd. We wensen je veel plezier met de door jouw aangekochte producten. Een prettige dag en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Duidelijke beschrijving van de producten. Makkelijk en snel bestellen. Snelle levering en super goed verpakt.
Beste Angelica, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Ik hoop dat je terug zien in de shop. En als we je kunnen helpen dan horen wij het graag! Alvast een fijn weekend! ^_^ Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Duidelijke website en snelle goed verpakte verzending.
Beste Marjola, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Mochten wij je in de toekomst nog kunnen helpen, laat het ons weten! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Duidelijk en snel
Beste klant, Wat fijn om te lezen dat de bestellingen en leveringen soepel verlopen! Mochten wij je toch nog van dienst kunnen zijn, dan horen we het graag! Alvast een fijn weekend! ^_^ Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
veel keuze
Hoi Dinie, Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je de keuze ruim vind. Mocht je toch nog wat missen, laat het ons weten! Dan kunnen we hiermee aan de slag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles snel ontvangen.ik ga zeker nog is bestellen
Hoi Wilco, Wat leuk om te horen dat we je binnenkort terugzien op de website. ^_^ Mocht je vragen hebben over de producten dan staan we graag klaar voor je! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goede website, ruime aanbod en snelle levering....SUPER!
Hoi Daan, Wat goed om te horen dat alles zo soepel is verlopen! Als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag. Voor nu alvast een fijn weekend! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik had wat pech met de levering, was vertraagd door een storing bij post.nl. Prima te woord gestaan door de klantenservice. Bianca kon vertellen wat er aan de hand was en bood een oplossing als het nog langer zou duren. Keurig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en snelle respons op mijn mail. Prima service van een prima webshop!
Hoi Ruben, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de klantenservice. Ik hoop van harte dat de bestelling naar wens is, ondanks de vertraging van PostNL. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Alles op tijd geleverd en zoals verwacht. Omschrijving op de site kan iets uitgebreider.
Hoi Britte, Hartelijk dank voor je review. Mag ik je vragen welke omschrijvingen beter kunnen? Wij willen graag beter worden en dit is feedback waar we iets mee kunnen. We horen graag wat er onduidelijk was! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goeie website waar je makkelijk alles kan vinden, groot aanbod, goeie service en snelle levering. Bedankt daarvoor.
Hoi Pascal, Wat fijn om te lezen dat je alles goed kunt vinden op de site. Mocht je iets niet kunnen vinden, laat het ons weten dan kunnen we altijd proberen je te helpen Nog een hele fijne dag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Post komt snel thuis
Hoi Jeremy, Fijn om te horen dat je bij ons de producten kunt vinden die je nodig hebt. Als je iets zoekt wat we niet hebben, kun je hier ook altijd even naar vragen. We doen altijd ons best om mee te denken met de klant! Nog een hele fijne dag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Goed overzichtelijke site en goede levering. Na een gestelde vraag via de mail, duidelijk en overzichtelijk antwoord gekregen.
Beste Simone, Wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Als we nog iets voor je kunnen doen of in het algemeen veranderen dan horen we het graag. Voor nu een hele fijne dag! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Zondag besteld en de volgende dag binnen!
Hoi Ellen, Dank je wel voor je review! Als wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Onze klantenservice zit klaar voor je! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Engelse vertaling was mij niet helemaal duidelijk, maar na telefonisch contact en geduldige uitleg werd het dat wél. Vriendelijke en behulpzaam. Groet, Marion
Hoi Marion, Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd nog contact met ons opnemen. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Pakketje zondag besteld maandag avond al binnen top service
Hoi Yoeri, Dank je wel voor je fijne review. Als je nog vragen hebt over je bestelling of andere producten op de website, dan helpen we je graag verder! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik wilde starten met microdosing maar had daar totaal geen ervaring mee en ik had best wel veel vragen. De klantenservice heeft me steeds heel snel, uitgebreid en duidelijk geholpen. Snelle levering en goede kwaliteit.
Hoi Jos, Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Mochten er nog meer vragen zijn, schroom dan niet! We staan klaar voor je! Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Ik had de site nog nooit eerder gezien. Maar het betalen ging goed en de bezorging was zelfs 1 dag eerder dan geplant super!
Hoi Megan, Wat fijn om te horen dat je zo positief verrast bent door de service. Als wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag. Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
Eerste de beste keer dat ik de site bezocht en wat bestelde lag de dag erna m'n pakket al bij post NL, super..!!
Hoi Edwin, Fijn om te horen dat je een positieve eerste ervaring hebt opgedaan met onze webshop. Tot een volgende bestelling dan! ;-) Met vriendelijk groeten, Namens de Klantenservice van Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk