Snel en handig

Snel en discreet geleverd.

Prima waar en snelle service

's avonds besteld en de volgende dag al thuis . Prima prijs voor dit apparaat

Like it has to be

Asked for some info on facebook, got a reply in less than 50 min!!! Message of DH included the info i needed and a link to the suggested product. Day later i got my products and everything was as promised. Online shopping with the advice you get when you would go to a physical shop!!!! Only delivery can take a long time but thats cs of belgian postsystem. PostNL is faster and easier to track.

goede en vriendelijke service en snelle levering.

Prijs kwaliteit gegarandeerd!

Zeer correcte service en kwaliteit van de zaden. Tevreden! MVG

Supersnelle levering

Keurig en discreet verpakt en ‘s avonds om 20.30 besteld en de volgende ochtend al bezorgd! Prijs en kwaliteit prima

Super!!!

Snelle levering, zaadjes binnen 4 dagen ontkiemt. En zijn binnen een paar dagen al plantjes aan het worden:-) eerste keer besteld bij jullie. Top!

Snel en lekker!

Erg snelle service, pakketje lag de volgende ochtend al in de bus. Netjes verpakt, stevig doosje. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit! Top

Snel en discreet. Kwalitatief hoogstaand product.

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de levering en de kwaliteit van het door mij bestelde product. Ik zal zeker opnieuw bestellen. Keep up the good work!

Uitstekende ervaring

Voor het eerst 5 zaadjes besteld. Omdat ik nog niet zo thuis ben ben ik voor de autoflower gegaan van het huismerk. Hierbij kreeg ik ook een ontkiemsetje wat goed van las kwam. Alles was goed aangegeven en je kunt hier eigenlijk geen fouten in maken. Snelle levering met PostNL. Helemaal top

Zaadjes besteld en ze waren er binnen een paar dagen al. Het ontkiemen ging ook goed en de zaadjes kwamen snel uit!

Valt mee

Heb zadjes besteld 3 cn de 5 maar uitgekomen mail voor gestuurd had garantie op zaadjes geen antw dus die 4 euro kwijt plus 2zaadjes dus vond iets minder . Voor de rest snelle levering en 3 die wel deden van de 5 . Dus niet heel ontrevreden beetje wel doordat je dan garantie betaalt en geen antw op de mail krijg . Maar voor de rest blij me de 3 die wel doen en voordeelpakket blaadjes

Snel geleverd, uitstekende ervaring.

Donderdagmiddag besteld en vrijdag gelijk ontvangen. Zeer leuke ervaring gehad met een groep van 6. Zal voortaan zeker weer hier bestellen!

Gewoon heel erg goed!!!

Mooie spullen, snelle levering.

Super snel!

Op een maandag besteld en dinsdag in huis. Jullie waren zo snel dat ik wou bellen of jullie de bestelling überhaupt hadden ontvangen maar was al geleverd! Echt super!

Prima, meer niet

Beetje jammer dat ik geen track en tracé had, maar mijn pakketje was er al in 2 dagen dus dat maakt niet zoveel uit. Ook moet ik zeggen dat dutch headshop 1 van de voordeligste smartshops is!

Toen im het besteld had. Hoopte ik dat het snel binnen zou zijn. Niks is minder waar. De volgende dag, exact 24 uur later kreeg ik mijn bestelling al binnen. Dit siert de Dutch Headshop. Top!

Paar minuten voor sluitingstijd besteld met op de website een levering van 1-2 werkdagen. Wat stond er de volgende dag voor de deur, het Dutch Headshop pakketje! Waanzinnige prijs en dus onverwachts snelle levering! 10/10

GEWELDIG

Dé smartshop online! Ik koop hier al jaren en ben eigenlijk steeds meer fan geworden. Hele goede service en de Truffels zijn SUPER!

Hele goede service.

Batterij van mijn vapor paste niet lekker, na contact werd deze direct omgewisseld voor een nieuw exemplaar. Dutch Headshop reageert overal heel snel op.

Zeer snel

Top producten prijs kwaliteit is heel goed

Goed en snel

Goede en snelle levering. Top producten!

Supersnelle verzending (1,5u na bestelling al trackingcode), super klantendienst en goede prijzen!

Handig

De website is handig en duidelijk. Precies gevonden waar ik naar zocht en het was de volgende dag beginnen. De producten zijn van hoge kwaliteit.

Snel en professioneel

Bestelling supersnel en netjes binnen, erg tevreden!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk