Geweldige trip

Er was voldoende keus in het assortiment. Waarna ik iets had gekozen werd dit heel snel geleverd wat fijn was, dit omdat we de truffels in het weekend wouden gebruiken.

Snel top spullen de beste onde de headshops ben vaste klan geworden

Volgende dag in huis en top kwaliteit en de goedkoopste Geweldig!!! 😎

mooie producten van goede kwaliteit!

snelle levering en prime producten!

Ik had Morning Glory zaden besteld. Drie dagen laten weken, wat af en toe verversen. Ongeveel veertien zaken opgegeten. Reactie kwam vrij snel. Ik werd misselijk en kreeg het benauwd. Op een gegeven moment kon ik bijna niet meer op mijn benen staan. Ik vertrouwde het niet meer en heb 20 Norit tabletten in water opgelost en opgedronken. Voelde me toen wel wat beter. Later ging mijn bloeddruk ophoog. Ik vond het heel eng. Heb jullie, de huisarts en iemand die zich bezig houdt met Sjamanisme gebeld. Jullie zeiden dat het na 6 uur uitgewerkt zou moeten zijn. De assistent van de huisarts had het opgezocht op internet en zei dat het niet zo veel voorstelde. Gewoon uitzitten. Diegene die zich met Sjamanisme bezig raadde me aan een paracetamol te nemen voor de bloeddruk. Na zes uur was het inderdaad ongeveer uitgewerkt. Het helpt om met mensen te praten en ik realiseer me dat je dit nooit op deze manier moet doen. Heb vroeger ongeveer 48 jaar geleden ervaring met LSD. Dit is heel anders en meer physiek. Het eigenlijk geen tripervaringen gehad alleen physiek. Ik vind het niet zonder risico. Ik ga dit niet weer doen. Je zou dit alleen onder begeleiding moeten gebruiken. Deze middelen zijn er waarschijnlijk altijd geweest. Ik geloof, dat ze een betekenis hebben. Je zou het dus alleen onder begeleiding moeten gebruiken. Misschien waren jullie alleen benieuwd naar de verzending. Ik wou dit toch even vermelden.

Zeer snelle service

Perfect, goede kwaliteit huismerk zaden

Helemaal naar wens!

Product besteld (CBL olie 10%). De site geeft goede tracking informatie en product is prima bezorgd.

S'avond besteld =volgende dag geleverd!!!!!

Super snelle levering ,ruim assortment, scherpe prijzen,Kwaliteit producten!!!

Supersnel voor de tweede keer

Duidelijke website snelle levering top!!!!

Super goed

Duidelijk, de producten binnen 2 dagen in huis dus ik ben zeer tevreden!

Nergens tekortkomingen

Tijdens het bestellen was iets niet helemaal duidelijk. Ik kreeg meteen iemand van de klantenservice aan de lijn die mij gelijk vertelde wat ik moest weten. De bezorging was optijd en discreet. Het product was precies zoals aangegeven op de site en was gesealed. Kortom, precies wat je verwacht van een e-shop.

snelle levering en goede producten

Al vaak iets besteld altijd netjes geholpen ook per mail geef ze een 10

Doet wat het belooft

Bestellen en snel everen, precies wat je wilt

Precies goed

Geen klachten, levering kwam op tijd en ben tevreden over de kwaliteit van het product.

Prima webshop, snelle levering

Eerlijk bedrijf en mijn bestelde producten voldeden aan mijn verwachtingen

Snelle levering, geen (gewenste) effecten

Bestelling was er in 2 dagen. Heb de truffels gegeten op een lege maag en 10 minuten gekauwd. (10 gram hollandia) Na een uur alleen een beetje misselijk geworden en wat hoofdpijn gekregen. Toen heb ik de rest gegeten en verder helemaal niks gevoeld. Misschien heeft dit iets te maken met het warme weer tijdens de verzending?

Doctor Green. Echt een aanrader. Kwam al na 3 dagen uit zijn zaad. Na 4 dagen al een stek.

Doen wat ze beloven. ‘s Avonds besteld, de volgende dag geleverd TOP !!

Geen klachten.

snelle levering en perfecte service

Volgende dag geleverd en bij vragen altijd direct een antwoord. Echt perfecte service

Toppie geen klachten

Geen klachten ze leverden op de afgesproken tijd de bestelling was ook compleet en heel.binnenkort heb ik een bong nodig dan bestel ik dat zeker weer bij Dutch Headshop.

Topper

S nachts besteld 12:00 in huis topper !

Snel, discreet en kwalitatief

Hele leuke ervaring gehad. Super snel geleverd. Helemaal tevreden.

Snelle levering van kwalitatief goede producten en betaalbaar

Uitstekend.

Goede service, duidelijke informatie, verzending Prima-Deluxe. Top!

Prima, geen klachten

Nu nog laten kiemen