Vanaf de bank bestellen, snelle en goede levering !
Beste Annemiek, Vanaf de bank bestellen is inderdaad ook gewoon mogelijk! Via de computer of telefoon. Fijn om te weten dat je de bestelling in goede orde hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Perfecte en snelle levering, perfecte service. Gewoon goed.
Beste Bram, Super dat de levering zo snel is verlopen! Het maakt ons dan ook erg vrolijk als wij jouw compliment lezen over de service. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
De bestelling kwam snel aan. Sneller dan aangegeven. De prijs was erg scherp vergeleken concurenten. Top dus!
Beste Jan, Wat een verrassing zo, als je bestelling sneller aankomt dan verwacht toch? Wij zijn blij om te horen dat je bestelling zo snel geleverd kon worden. Wij willen je ontzettend bedanken dat jij je mening met ons hebt gedeeld. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Veel en duidelijke informatie of de beschikbare producten. Een vlotte checkout methode
Beste Klant, Wij willen je super erg bedanken voor de 10 die je ons hebt gegeven in deze Kiyoh review! Wij hopen dat de bestelling geheel naar wens is. Mocht je nog een vraag en/of opmerking hebben, dan vernemen wij dit uiteraard ook graag van je. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Vaporizer Flowermate besteld, snel in huis en prima kwaliteit
Beste Daphne, Goed dat de bestelling zo snel bij jou thuis is afgeleverd! Ook zijn wij blij om te horen dat de kwaliteit van het product naar behoren is. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Snel geleverd netjes verpakt
Beste Erwin, Wij willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen door middel van deze review. Een prettige dag toegewenst! Met vriendelijk groet, Afdeling Klantencontact
jammer dat ze niet allemaal zijn uitgekomen.
Beste Yazoo, Wat vervelend om te horen dat er 2 zaden niet zijn ontkiemd. Heb je hier voor contact opgenomen met onze klantenservice? Zij helpen je namelijk graag verder en kijken samen met jou naar een mogelijke oorzaak/oplossing. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Bestellen ging goed en snel, product kwam snel binnen, het werkte goed.
Beste Linde, Wat ontzettend fijn om te horen dat het bestellen je zo gemakkelijk is afgegaan en het het product niet alleen snel binnen was, maar ook zo erg naar wens is geweest. Ontzettend bedankt voor je 10! Geniet van je dag! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
mijn bestelling was verloren gegaan en nooit bij me toe gekomen. nadat ik had aangetoond welk product ik had aangekocht en dat het echt niet mijn fout was dat de bestelling is zoekgeraakt hebben deze mensen direct zonder maren de bestelling nogmaals opgestuurd . van goede service gesproken dit kan tellen. top winkel
Beste Geert, Wij willen je ontzettend bedanken voor je 10 en de super positieve reactie! Wij zijn blij dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. Is de bestelling geheel naar wens? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Goede website, makkelijk bestellen en duidelijke omschrijving van elk product.
Beste Frank, Wat een super review! Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen. Hopelijk is de bestelling geheel naar wens. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Geen klachten.
Beste Lucas, Super dat alles naar wens is! Mocht je toch nog op een verbeterpunt komen, laat het ons dan vooral weten. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Ga nog meer bestellen. Wat een service! Goederen perfect, en... heerlijk
Beste Bart, Wat super zeg! Fijn om te horen dat de bestelling geheel naar wens is en zelfs naar meer smaakt. :) Ik wens je een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Binnen 24 uur na de bestelling te hebben geplaatst geleverd! Website is overzichtelijk en de service is top. Geen klachten.
Beste Chariska, Wij zijn super blij om te horen dat de bestelling zo snel is afgeleverd en dat je de website als overzichtelijk beschouwd. Wij willen je een hele fijne dag toewensen! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Paddo growkit besteld hier, kreeg hem de volgende dag al binnen, en er zat geen informatieboekje bij. Maar ik ben heel fijn geholpen via whatsapp. En had binnen 10 min antwoord met de informatie die ik zocht. Bedankt!
Hallo Joep, Ontzettend fijn dat jij zo snel bent geholpen. Wij hopen dat het product helemaal naar wens is! Mocht je nog een verbeterpunt weten, dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Ik had wat besteld en heb het de volgende (werk)dag gewoon binnen gekregen; zoals het hoort! Het product was precies hetzelfde product als beschreven staat op de website en had geen mankementen. Voldoet aan alle criteria van een gewenste bestelling, snel en betrouwbaar, fantastisch!
Hallo Mike, Wat een super review om te lezen! Wij zijn blij dat je mening zo positief is. Uiteraard gaan we ons best doen om dit in de toekomst net zo te houden. met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Bestellen ,betalen en ontvangen Top
Beste klant, Wat super om te horen dat alles zo gemakkelijk is verlopen! Super bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Erg goede service, heb 5 Passion #1 zaadjes besteld, en werd direct geholpen met mijn problemen. Zo was er 1 meteen dood toen die boven kwam en 1tje kwam helemaal niet boven de grond, en hiermee werd ik meteen geholpen & tot een oplossing gebracht. Ik zou Dutch Headshop zeker aanraden voor iedere kweker!
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer. Super om te lezen dat je onze service als kwalitatief en goed omschrijft. Wij doen ons best om altijd mee te kijken en te denken en eventueel een passende oplossing te bedenken. Mochten er toch nog andere vragen zijn stel ze dan gerust! Succes nog even met de kweek. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Erg klantvriendelijk , snelle levering overall gezien de beste webshop !
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het mooie cijfer, heel fijn! Super dat je ons omschrijft als klantvriendelijk en snel, dit zijn voor ons ook hele belangrijke kernwoorden. Mocht je nog vragen of suggesties hebben schroom dan vooral niet, wij staan graag klaar! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Ruime keuzes,goeie informatie,goeie prijs en een nette en snelle levering! Wat wil je nog meer...
Beste Klant, Bedankt voor de mooie beoordeling, helemaal super. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de keuzes, informatie, prijs en levering, hier worden wij als klantenservice erg blij van. Wij staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Top producten, goede gebruiksuitleg waar nodig. Zo besteld en snel geleverd.
Kreeg zeer snel reactie op mijn vraag aan de klantenservice. Top!
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, dit waarderen wij zeer. Fijn dat je tevreden bent en dat je vraag snel beantwoordt is, onze klantenservice staat graag voor je klaar. Wij wensen je veel plezier van je bestelling en een prettige dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Het ontkiemen gaat prima Ben benieuwd hoe het proces verder gaat
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat het ontkiemen goed is verlopen, mocht je gedurende het proces vragen hebben dan staan wij graag voor je klaar. Mocht je nog aanvullende tips en suggesties hebben zodat wij in de toekomst een dikke 10 kunnen scoren dan horen wij dit graag! Fijne dag nog verder. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Had om 19:00uur besteld en de volgende dag al in huis! Topservice 🙂
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review en het mooie cijfer. Super om te lezen dat je bestelling zo snel geleverd is, het is dan ook ons streven om zo snel mogelijk te leveren. Wij wensen je heel veel profijt van je bestelde producten en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
En de pijp rookt Lekker
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review. Fijn dat de bestelling snel geleverd is, wij leveren altijd netjes en discreet. Ook heel fijn dat het product helemaal in de smaak valt, dat horen wij graag. Wij wensen je veel plezier van je bestelling en een prettige dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Top! Snel en discreet geleverd.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Super dat je het top vindt, dat vinden wij ook weer top! Wij hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk