Correcte levering

Vanaf de bank bestellen, snelle en goede levering !

Snel en goed

Perfecte en snelle levering, perfecte service. Gewoon goed.

Het was snel geleverd en precies als de foto!

De bestelling kwam snel aan. Sneller dan aangegeven. De prijs was erg scherp vergeleken concurenten. Top dus!

Vlotte webshop met goede informatie

Veel en duidelijke informatie of de beschikbare producten. Een vlotte checkout methode

Snel en goed

Vaporizer Flowermate besteld, snel in huis en prima kwaliteit

Snel geleverd netjes verpakt

snelle levering, 3 v.d. 5 zaadjes ontkiemt

jammer dat ze niet allemaal zijn uitgekomen.

Het was prima

Bestellen ging goed en snel, product kwam snel binnen, het werkte goed.

geweldig begrijpend

mijn bestelling was verloren gegaan en nooit bij me toe gekomen. nadat ik had aangetoond welk product ik had aangekocht en dat het echt niet mijn fout was dat de bestelling is zoekgeraakt hebben deze mensen direct zonder maren de bestelling nogmaals opgestuurd . van goede service gesproken dit kan tellen. top winkel

Betrouwbare en snelle levering en duidelijke informatie.

Goede website, makkelijk bestellen en duidelijke omschrijving van elk product.

Prima, heel snelle levering.

Geen klachten.

Geweldige en snelle service!

Ga nog meer bestellen. Wat een service! Goederen perfect, en... heerlijk

Binnen 24 uur na de bestelling te hebben geplaatst geleverd! Website is overzichtelijk en de service is top. Geen klachten.

Snel en fijn whatsapp contact

Paddo growkit besteld hier, kreeg hem de volgende dag al binnen, en er zat geen informatieboekje bij. Maar ik ben heel fijn geholpen via whatsapp. En had binnen 10 min antwoord met de informatie die ik zocht. Bedankt!

Ik had wat besteld en heb het de volgende (werk)dag gewoon binnen gekregen; zoals het hoort! Het product was precies hetzelfde product als beschreven staat op de website en had geen mankementen. Voldoet aan alle criteria van een gewenste bestelling, snel en betrouwbaar, fantastisch!

Suppersnelle levering

Bestellen ,betalen en ontvangen Top

kwalitatieve en goede service!

Erg goede service, heb 5 Passion #1 zaadjes besteld, en werd direct geholpen met mijn problemen. Zo was er 1 meteen dood toen die boven kwam en 1tje kwam helemaal niet boven de grond, en hiermee werd ik meteen geholpen & tot een oplossing gebracht. Ik zou Dutch Headshop zeker aanraden voor iedere kweker!

De beste online webshop voor al je smoking artikelen

Erg klantvriendelijk , snelle levering overall gezien de beste webshop !

Ruime keuzes,goeie informatie,goeie prijs en een nette en snelle levering! Wat wil je nog meer...

Goede producten en snelle levering

Top producten, goede gebruiksuitleg waar nodig. Zo besteld en snel geleverd.

Zeer goede service, snelle levering

Kreeg zeer snel reactie op mijn vraag aan de klantenservice. Top!

Het ontkiemen gaat prima Ben benieuwd hoe het proces verder gaat

Had om 19:00uur besteld en de volgende dag al in huis! Topservice 🙂

Snel geleverveerd en discreet

En de pijp rookt Lekker

Super goed

Top! Snel en discreet geleverd.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk