Zeer goeie webshop

Altijd duidelijk en snelle levering. Ook als je advies nodig hebt is de chatfunctie op de site een goeie aanvulling.

Betrouwbare webshop

Helemaal top

Gewoon toppie

Vandaag besteld en de andere dag geleverd, dus top !!

Snel gelevert!!

Het paketje wer snel gelevert goeie servisr geen klachten en topkwalitijd

Net bedrijf,prima service en bestelling altijd keurig verpakt.

Prima ervaring altijd netjes geholpen.

Snel en betrouwbaar

Had het in de avond besteld zou 1 a 2 dagen duren maar was er de avond erna al heel fijn!

Snel en correct

Dit was de eerste keet dat ik met dutch headshop zaken heb gedaan en ben tevreden hoe ik ben behandeld en zie uitbaat toekomstige zaken met hen

GEWELDIG

Wat een shop, snel geleverd, stevig verpakt en de buren zagen niet wat er in zat omdat het een neutrale enveloppe is. Dank hiervoor en ik raad iedereen aan om hier te bestellen.

Bestellingen gaan snel, geen reactie op mail

Na meerdere bestellingen was ik erg tevreden. Echter bij mijn vorige bestelling was mijn product open/onbruikbaar aangekomen. Nadat ik hier een mail over heb gestuurd heb ik na weken nog geen reactie of oplossing gekregen.

Zoals altijd prima en snel

Zoals ieder jaar snel en prima

Fijne snelle levering

Als eerste keer met zaden werkende newbie vond ik de informatie op de pagina zeer uitgebreid. Dit heeft geresulteerd in prachtige planten die ik bijna mag oogsten. De snelle levering van de zaden was ook erg fijn. Ik sta op het punt voor de 2e keer te bestellen en heb de site ook aangeraden aan vrienden.

Zeer snel geleverd

Mooie spullen snel geleverd.

's Avonds besteld, volgende dag op tijd in huis voor een verjaardagscadeautje. Ziet er uit als op het plaatje.

Een snelle goed serves 👍

Zeer snel geleverd Geen enkele vraag is teveel en altyd vriendelijk. Super!!

Subliem

Goed geregeld. Zelfs de boefjes onder ons kunnen als ze slim genoeg zijn aan de slag. Beter dan andere sites en goeie zaden. Vaak precies zoals beschreven en alle zaden komen uit en dat gebeurd niet bij iedere leveranciers. Top bedrijf

Behulpzaam, en snel

Stelde een (eigenlijk overbodige) vraag via WhatsApp naar een onderdeel voor een vaporizer, kreeg daar keurig en direct antwoord op; 's avonds besteld, en dexzelfde avond al de verzending in, volgende dag keurig afgeleverd. 'As advertized'.

snelle service,

zoals het hoort, snel en correct

Uitstekend service

Goed bezig, doe zo verder.

Positief.

Goede prijs en snel bezorgd!

Fijne website en goede service!! Zeker al meerdere keren aangeraden bij vrienden!

Zeer goede informatie bij de bestelling en binnen een dag ontvangen!

Ik heb een zeer goede ervaring met Dutch Headshop. Je krijgt hele duidelijke informatie over wat je kan bestellen en hoe het werkt. Pakketje binnen een dag binnen gekregen, top service en top kwaliteit!

Perfect!

Alles snel en netjes geleverd!

Correct

Stipt en goed