Pluspunten
Snelle levering en neutrale verpakking. Top geregeld
Beste Jacqueline, dank voor je kiyoh review, Wat goed om te horen dat we jouw bestelling goed en netjes hebben afgeleverd. Aan discretie hechten we veel waarde. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Afdeling klantencontact
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. Aan de hand van de score te zien, gaan we ervan uit dat alles naar je tevredenheid is verlopen. Geniet van je bestelling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Afdeling klantencontact
Pluspunten
snel levering
Beste Terry, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat we jouw bestelling snel hebben kunnen levering. We hopen dat je hier veel profijt van zult hebben. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Afdeling klantencontact
Pluspunten
Hun merk is heel goed en de site werkt lekker.
VerbeterpuntenVooral zo door gaan en verder meer producten verkopen.
Beste Pim, hartelijk bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat ons merk & site je goed bevalt. We wensen je veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afdeling Klantcontact.
Pluspunten
Duidelijke interface met een filter systeem voor producten dat gewoon goed werkt( wat bijna een uitzondering is tegenwoordig lijkt het mij) Voor de rest; gebruiksvriendelijk voor het leren ontdekken van de produkten maar ook om deze te bestellen. Wat mij bij het laatste puntje brengt van bezorgen/verpakken; ook dit vond ik zeer secuur en discreet gedaan!
VerbeterpuntenEerlijk gezegd zou ik het niet weten, wellicht een widget of topbar waarin aanbiedingen continue worden aangegeven. Deze functie moet dan wèl gemakkelijk uit te zetten om geen bestaande klanten te frustreren.( opt in i.pv. opt out welicht)
Beste Gino, bedankt voor je uitgebreide review. Dit wordt zeker op prijs gesteld. Fijn m te horen dat de website bevalt. Dank voor je verbeterpunt, deze nemen we mee tijdens ons overleg. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, afdeling Klantcontact.
Pluspunten
Fijne site. Werkt allemaal prima en alles is makkelijk te vinden. Assortiment + klantvriendelijkheid van de site is erg finn.
VerbeterpuntenZover ik kan bedenken niet.
Beste Dave, bedankt voor je top beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je graag weer terug te zien. Een prettige dag. M.v.g. De Klantenservice.
Pluspunten
Snel geleverd, vlot besteld
Beste klant, hartelijk dank voor je review. Super om te horen dat je bestelling snel is ontvangen en dat het bestellen gemakkelijk was. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Graag tot ziens! M.v.g. De Klantenservice.
Pluspunten
Goede kwaliteit en super snel bezorgd
Beste Jan, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat jouw bestelling snel is ontvangen en deze goed bevalt. We wensen je veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Dit TEAM staat garant voor middelen voor de gezondheid van de mens. Voor goede producten. Aanpassingen die ondergetekende bijv.,aangeeft wordt serieus naar gekeken. Losse onderdelen verkopen tot én met de c klem, bewijst van vertrouwen en goedschiks t.a.v. de klanten. Aangezien dit (met bijvoorbeeld de CBD-olie), zéker het geval zal zijn: je altijd vragen kunt stellen, die correct en vol respect beantwoord worden.
VerbeterpuntenDe foto's op de site vind ik wat aan de kleine kant.
Beste Cor, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat we aan je verwachting voldoen. Super! Je verbeterpunt nemen we mee tijdens ons werkoverleg. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Dat al je vragen over het product wat je hebt aangeschaft worden beantwoord. Ook als je het daarna nog niet helemaal duidelijkheid heb of twijfels kan je gewoon rustig weer in gesprek gaan , je word niet afgescheept met een andwoord en daarnee klaar...Nee want je kunt ook niet alles weten . Dit is mijn evaring, anders zou ik dit niet schrijven.
VerbeterpuntenNog geen idee, maar als ik een relevante tip of verbeterpunt zou hebben, zullen jullie die wel horen .
Beste klant, Hartelijk dank voor deze mooie bewoording! Daar kunnen we mooi het weekend mee in. Natuurlijk ook heel graag gedaan als er nog info nodig is, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
zeer goed sortiment,snelle levering geen vervelend stellende vragen ,gewoon goed
Verbeterpuntennul ,nix
Beste klant, Dank je wel voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle en uistekende service!
Beste klant, Dank je wel voor deze review! :-) Wij wensen je alvast een fijn weekend! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Geen negatief punt
VerbeterpuntenLuchtgaatjes
Beste klant, Hartelijk dank voor je review. Mag ik vragen wat je met luchtgaatjes bedoeld? Nu snap ik het niet helemaal en wij willen graag wel beter worden. Als je dit zou kunnen toelichten, dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Altijd binnen 2 dagen bezorgd,zaad ontkiemt ook altijd als je de gebruiksaanwijzing leest en makkelijk met die plaatjes erbij
Beste klant, Hartelijk dank voor je pluspunten! Fijn om te lezen en mochten er nog verbeterpunten naar boven komen, dan horen wij deze graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Duidelijke omschrijving en snelle levering
VerbeterpuntenHeb geen verbeteringen
Beste klant, Fijn om te horen dat de productbeschrijvingen goed duidelijk zijn! Wij stoppen hier veel tijd in, dus het is fijn dat dit ook gewaardeerd wordt! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Prijs en kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Hartelijk dank voor deze belangrijke en fijne pluspunten! Wij doen hier zeker ons best voor! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Beste klant, Hartelijk dank voor deze fijne 10! Als wij nog iets kunnen doen of verbeteren, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Duidelijk overzicht van producten via de mail. En na bestelling zeer snelle en discrete levering.
VerbeterpuntenVooralsnog géén.
Beste klant, Hartelijk bedankt voor de pluspunten! Wij werken hier hard aan en zullen dit ook blijven doen! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Wij stellen dit erg op prijs. Wanneer er nog verbeterpunten voor ons zijn, horen wij deze graag. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 21.00uur bereikbaar via telefoon, whats app, chat of Facebook! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit!
Beste klant, Dank je wel voor de beoordeling! Wij doen best om deze kwaliteit te blijven bieden! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
cibdol 4% goed product, goede service, snelle levering.
Beste klant, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de Cibdol! Als er nog vragen of wensen zijn dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Bestellingen zijn altijd op tijd en koreckt geleverd .
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Dank je wel voor je review! Als er nog iets te binnen schiet, waar wij beter van kunnen worden dan horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Producten doen wat ze moeten Goed geprijsd Snelle verzending
Beste klant, Dank je wel voor deze fijne review! Als er nog verbeterpunten naar boven komen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Als er nog punten voor ons naar boven komen, dan horen wij deze graag! Alles om beter te worden :-) Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Duidelijke website Veel info Perfecte levering
VerbeterpuntenNog niks negatiefs ondervonden
Beste klant, Dank je wel voor deze positieve feedback! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk