Pluspunten
Snelle levering Goede informatie op de website Goed aanbod aan producten Erg vriendelijke en snelle klantenservice
Beste Klant, Heel erg bedankt voor het mooie cijfer, super een 10! Fijn dat je tevreden bent over de levering, service en uiteraard de ontvangen producten, super. Wij hopen je in de toekomst weer terug te zien, mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Grote keuze, goede informatie en zeer snelle levering van uitstekend product.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, helemaal super dat je tevreden bent over de keuze, informatie en levering, helemaal goed! Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Veel keus, snelle levering, vijf zaden besteld, alle vijf opgekomen, één plantje helaas opgegeten.
VerbeterpuntenNvt
Hoi Maarten, Balen van het ene plantje! Gelukkig is verder alles wel goed gegaan! Succes met de dames! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Het brede assortiment en de hoeveelheid (maar zeker ook de inhoud van de) informatie over de producten.
Beste Jaap, Fijn om te horen dat je onze product info zo fijn vindt. We besteden hier een hoop aandacht aan, dus een compliment hierover is altijd fijn. Mocht je nog andere vragen hebben, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering. Leuk assortiment.
VerbeterpuntenIk weet niet zeker of de Mexicana huismerk truffels die ik laatst besteld heb, nog beschikten over de gewenste hoeveelheid effectieve stof (ze waren dan ook in de aanbieding ivm houdbaarheidsdatum maar verwachte nog wel een goed effect te ervaren aangezien ze nog verkocht werden.)
Beste R, Dank je voor je review. Maar ik hieruit op dat het effect niet zoals gewenst was? Je kunt ons hier altijd over mailen. Graag even uitleg over hoe je deze hebt gebruikt, welke setting e.d. Je kunt dit mailen naar [email protected] incl je bestelnummer. We kunnen dan altijd kijken wat we voor je kunnen doen. Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenAnder promotie filmpje bij de mighty, best misleidend de gratis grinder
Beste klant, Hartelijk dank voor je review. We hebben inderdaad nogmaals naar het filmpje gekeken. Naar onze mening is het erg duidelijk dat dit een promo filmpje is van een ander bedrijf. Op dit moment gaan we bekijken of het apart in de tekst vermeld kan worden dat de Zeus Grinder NIET wordt meegeleverd, of dat dit filmpje niet van onszelf is. Echter is het heel moeilijk om goede productfilmpjes te vinden. We hopen echter dat de Mighty toch goed bevalt! Als hierover verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Goede producten en snelle levering helemaal top
Beste klant, Dank je wel voor je 10! Super tof! Als we nog iets kunnen doen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Goede producten en goede verzending ( verpakking)
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle anonieme levering.
VerbeterpuntenMeer medicinale zaadjes als het kan.
Beste klant, Hartelijk dank voor je 8. We doen best ons assortiment steeds uit te breiden. Als je bij ons aangeeft welke zaden je zoekt kunnen wij je altijd helpen! We horen het graag, want klanten helpen is waar we voor zijn. Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Overzichtelijke website met groots aanbod aan zaadjes. De ontkiem garantie is een mooie toevoeging. Super snelle levering. Woensdag om rond 11:00 uur besteld en donderdag tegen 14:00 uur in huis. Discrete verpakking. Ik ben vaak niet thuis en dan wordt het pakketje bij familie of bij de buren afgeleverd.
VerbeterpuntenMeer merchandise. Niet alleen de Dutch headshop aansteker, maar ook bijvoorbeeld een DHS (DutchHeadShop) Zonnebril, Petjes en t-shirts met DHS teksten als: IGrowit, ISmoke it, Youknowit#DHSlife. Growlife, The DHS way. Keep calm, spread seeds. Keep calm, grow weed. Space away, the DHS way. Als je dan voor voor een bepaald bedrag besteld krijg je stapsgewijs voor een groter bedrag een groter presentje. Maar ook gewoon als te koop aanbieden.
Hoi Brandon, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons :-D Helaas kunnen we niet alles gaan verkopen, maar het is leuk om over na te denken en we vinden het super tof dat jij dat zo doet! Als we zover zijn dat we voor merchandise gaan, dan weten we je te vinden! ^_^ Groetjes, Dutch Headshop
Pluspunten
Altijd snel geleverd ,en zijn correct als zaden niet uitkomen zoeken ze mee naar een oplossing. Laats een verdamper besteld op vrijdag en dinsdag was hij al hier.
Beste Marc, Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons best! Als je nog vragen over de verdamper hebt, dan horen wij het graag! Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets perfect snel geleverd alles :)
Hoi Lukas, Dank je wel voor je 10! Als je nog wat nodig hebt, dan horen wij het graag! We staan van 9 tot 21uur voor je klaar! Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Optijd geleverd. Goeie kwaliteit Leuke webshop om spullen te kopen
VerbeterpuntenGeen
Beste Mark, Dank je wel voor je 10! Heel fijn om te lezen. Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Keurig net om 18:50 een bestelling geplaatst. Goed verpakt de volgende dag afgeleverd. Betalingsprocedure was helder, de prijs van mijn product concurrerend kortom alles goed. Enig verbeter puntje zou kunnen zijn kan iets duidelijker vermelding of jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden wordt
VerbeterpuntenZoals gezegd duidelijker vermelden mocht je nog op tijd bent voor de zending van vandaag
Hoi Sander, Dank je wel voor je review en ook verbeterpunt! Toevallig is het iets wat juist bij ons ook ter sprake is hoe dit duidelijker kan. Wij zijn op dit moment diverse informatie pagina's aan het veranderen zodat we deze punten beter kunnen aangeven. Nog heel even geduld dus :-) Alvast een fijn weekend gewenst! Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Besteld en snel ontvangen, prima !
Beste klant! Hartelijk dank voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, snelle antwoorden per mail. Goede producten
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Dank je wel voor je super cijfer! Heel blij mee! Als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntengraag meer aanbod qua tabaksvervanger etc
Hoi Desiree, Dank je wel voor je verbeterpunt! We gaan dit opnemen en uitzoeken wat mogelijk is! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Duidelijke communicatie Snelle verzending Goede tarieven
VerbeterpuntenMijn laatste bestelling. 2 van de 3 zaadjes kiemen 1 totaal niet --》 prijs verhoogt dus heel veel per zaadje...
Hoi Robby, Hartelijk dank voor je review! Als je ons je bestelnummer en ontkiemmethode mailt, dan gaan we even met je meedenken. 1 van 3 is wel een lage opbrengst! Je kunt dit mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Beste klant, Hartelijk dank voor de 10! Als wij nog iets voor je kunnen doen, horen wij het graag. Onze klantenservice staat van 9 tot 21 voor je klaar! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Goede website
Hoi Antonio, Hartelijk dank voor je review! Als er nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Aanbod
VerbeterpuntenWegwerp vaporizer: bestaat dit?
Hoi Jacob, Een goed verbeterpunt, dank je wel hiervoor. Ik vrees alleen niet echt dat dit echt bestaat. Je hebt echter ook goedkopere vaporizers. Als wij je hierbij kunnen helpen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snel en goed. Kwaliteit top. Ben zeer tevrede en goed advies. Bedankt
VerbeterpuntenNiet nodig alles is goed
Hoi Rob, Dank je wel voor je review! Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Sneller leveren in belgie zou raadzaam zijn (duurt 3 tot 4 dagen)
Hoi Mariksa, Dank je wel voor je feedback. Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over de verzendtijd. Nu moeten wij wel zeggen dat jouw bestelling op zondagavond is voorgemeld bij de post en woensdag bezorgd. De post werkt niet op maandag, dus dat is met 2 werkdagen. Maar we schrijven het zeker op en zullen ons best doen sneller te leveren! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk