Pluspunten
Snel geleverd, goede inventory
VerbeterpuntenNiet dat ik kan bedenken
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Altijd fijn om te horen dat alles naar wens is. Wij horen het graag als je nog opmerkingen hebt, zodat wij van deze 7 een 10 kunnen maken ;-) Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Goede service en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenNvt
Beste Czilla, Dank je wel voor je review! Het is altijd fijn om te lezen dat de geboden service wordt gewaardeerd! Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Beste Jolanda, Dank je voor je 10! Dat vinden wij heel fijn. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle reactie op klantenservice.
VerbeterpuntenVerkoopt producten en levert een ander product dan op de foto's, weigert te refunden en reageert niet meer op klantenservice omdat in de beschrijving van het product staat dat het een andere kleur kan hebben. Wie leest productbeschrijvingen in 2019?
Hallo Dawi, hartelijk dank voor je beoordeling. Erg vervelend dat je bestelling niet naar verwachting is. Echter schelden, waarderen wij niet. Wij lossen het altijd op met onze klanten. We hebben je een mail gestuurd om te kijken of we samen naar een geschikte oplossing kunnen zoeken. In afwachting van je reactie. Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Snel en netjes
VerbeterpuntenGeen
Hoi Kevin, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te horen dat de bestelling en levering goed verlopen zijn. We zien je graag terug in onze shop! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Dank je wel voor deze beoordeling. Als er nog zaken naar boven komen hoe wij je nog beter van dienst kunnen zijn, horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Dutch Headshop biedt ruim invormatie over zijn producten, in de artikel omschrivingen zelfs, maar ook via de (niet verplicht--maar ook niet te vaak) e-mails. Als consument, als ik een geeinformeerd keuze maak, dan wordt ik bijna altijd tevreden ermee. Dit is vrij simpel, eigenlijk--maar niet zo vaak is deze denkbeeld (in de markt) voor te komen.~ Dutch Headshop begrijpt dit, en daarvoor geef ik de vijf sterren! Bovendien, Dutch Headshop beidt een brede assortiment, en als iets niet op voorad is, is dat makkelijk te zien op de product pagina. Nog eens--goed gedaan, DHS!
VerbeterpuntenJullie "gerelateerde producten" links werken echt goed--maar een klein suggestie--is de THCleaner product toe-te-voegen aan het "gerelateerde producten" lijstje voor vaporisers ook. Dit spul is precies zo bedoeld, maar is alleen te vinden bij de "waterpipes" paginas. Het is zeker geen groot punt--maar, ja. Ik had toch iets moeten zeggen! Danken jullie allemaal wel voor jullie producten en klantgerichtheid (als dat een word is--het spijt me--Engelstaalige--ik kan het niet helpen). Beste wensen, tot mijn volgende aankoop... Tim
Beste Tim, Dank je wel voor je tip! We gaan hiermee aan de slag! Wij waarderen dit enorm, want zo kunnen we beter worden. En dat is iets wat wij graag willen! Ik ga je tip doorgeven aan de afdeling die over deze producten gaat! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Zeer snelle levering. Keurig verpakt. Fitch Headshop voeg ik toe aan mijn favorieten.
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Beste Klant, Hartelijk dank voor deze 10! Als er nog verbeterpunten naar boven komen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Duidelijke site. Zeer goede filtermogelijkheden. Aantrekkelijke prijzen. Ruim assortiment. Deskundig advies. Goede telefonische bereikvaarheid met ruime openingstijden. Snelle levering. Interessante aanbiedingen.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Beste Margret, Dank je wel voor je beoordeling. Dit is heel fijn om te lezen! Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde. Ik heb nou 4 stekjes staan eerste zaadje kwam al uit na 2 dagen. Ze staan nou net een week en groeien goed. De bestelling kwam ook netjes de volgende dag binnen met een track a trace. Wat ik ook echt heel fijn vind is de uitgebreide informatie bij alle producten hoe je het moet gebruiken en wat het beste is om te doen scheelt weer opzoeken. Ben echt heel tevreden
VerbeterpuntenIk heb eigenlijk nog geen minpunten gevonden alles is overzichtelijk en duidelijk. Zou zeggen gewoon zo houden
Beste Wesley, bedankt voor je review. We vinden het echt een plezier om terug te lezen, dat onze website je zo goed op weg heeft geholpen. Veel plezier vooral en als je nog vragen hebt, onze klantenservice staat je bij iedere fasen graag bij. Een fijne dag en tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Laat op de middag besteld de volgende dag voordat ik wakker was lag het al op mijn deurmat... helemaal top! Heb gehoord dat de zaden goed zijn, ben benieuwd!
Beste Tim, Hartelijk dank voor je beoordeling. Dit is erg fijn om te horen. Zeker omdat het naar je verwachting is verlopen. Geniet van de door jouw supersnel, geleverde bestelling en als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag en tot ziens. Met Vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
De website is goed duidelijk. Product kwam de volgende dag netjes verpakt binnen.
Beste Patrick, dank je voor je fijne beoordeling. Dit wordt zeer gewaardeerd. Super dat onze website naar jouw verwachting wordt beleefd. Ook dat we jouw bestelling snel hebben kunnen bezorgen, vinden we erg fijn om te horen. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Geen enkele. De door mij bestelde zaden zijn in een mooi houten bekistingetje aangeleverd en na 4 dagen in water in de zon beginnen ze al open te gaan.
Beste Marcel, dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat de beginfase al een succes is. Veel geluk en plezier in de volgende fasen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over bepaalde onderwerpen? Laat het ons weten. Een prettige dag en tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Beste Klant, vriendelijk dank voor je review. Super dat we jouw bestelling snel hebben bezorgd. We hopen dat je veel profijt zult hebben hiervan. Indien je vragen hebt, laat het ons weten. We hopen je de volgende keer terug te zien, zodat we een 10.0 kunnen scoren. Tot dan!
Pluspunten
Snelle bezorging, goede kwaliteit en de extra producten zijn erg fijn.
Beste Rijk, dank je wel voor je review. Erg fijn om te horen dat we jouw bestelling snel hebben kunnen bezorgen. Super dat de kwaliteit goed wordt beoordeeld en de presentje worden gewaardeerd. Geniet ervan! Een fijne dag en tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Goed georganiseerd zeer ruim aanbod in hun producten.
VerbeterpuntenMss infoblad over de plant bij steken.
Hoi Michiel, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat ons assortiment je bevalt. Heb je al een gekeken op onze blog? Hier staat veel informatie in m.b.t. je verbeterpunt. Hierbij de link:https://www.dutch-headshop.nl/blog/cat/wiet-kweken. Mocht je er niet uitkomen, dan kan je ons altijd benaderen. Succes en hopelijk tot de volgende keer. Met Vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Met Willem, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat we jouw bestelling snel hebben geleverd. We hopen dat je hier optimaal profijt van zult hebben. Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Tot ziens! Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Beste Eddie, bedankt voor je review. We hopen dat alles naar je tevredenheid is verlopen. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Veel plezier met de bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Beste Tanja, hartelijk dank voor je review. Aan de hand van de score gaan we ervan uit dat alles naar je wens is verlopen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Een fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Duidelijke site. Super snel geleverd. En de glazen pipetflesjes waren erg goed verpakt.
VerbeterpuntenMijn eerste bestelling was erg positief dus nog geen verbeterpunten.
Beste Saskia, dank je wel voor je review. Wat een fijne eerste ervaring. We zijn super blij dat alles zo naar je tevredenheid is verlopen. Hopelijk heb je veel profijt van je aankoop. Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Een Prettige dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Super om te lezen dat de levering snel is ontvangen en dat onze klantenservice goed communiceert. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je aangekochte producten. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Goede aanbiedingen, snelle levering
Beste Lourens, bedankt voor het invullen van je review. Wat fijn om te horen dat we jouw bestelling snel hebben kunnen leveren en dat onze aanbiedingen je bevallen. Geniet van de bestelling, hopelijk heb je hier veel profijt van. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt
Beste Klant, hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te horen dat we jouw bestelling netjes hebben verpakt en deze snel door jouw is ontvangen. We hopen dat je veel plezier zult hebben. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een prettige dag en tot ziens! Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
Goede producten, goede support. Erg coulant.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Anon, dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze producten&service naar wens is. Hier zijn we erg blij mee. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
Pluspunten
De levering is goed en snel en de kwaliteit van de producten is ook erg goed
VerbeterpuntenGeen idee eigenlijk alles is hier goed gegaan
Beste Angelique, bedankt voor je beoordeling. Wat goed om terug te lezen dat we jouw bestelling naar alle tevreden hebben geleverd. Geniet ervan en als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de klantenservice.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk