Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt. Nu maar hopen dat de plantjes goed gaan groeien met jullie voeding.

Pluspunten

Grote keuze prima kwaliteit

Bestelling heeft er lang over gedaan, bestelling -ontvangst 10 dagen maar het paasweekend zat er tussen.

Pluspunten

Topklanten service, geen lange wacht tijden etc. Meerdere keren gebeld omdat ik de postcode verkeerd had opgegeven uit eindelijke hebben ze zelfs de track and trace nog in de gaten gehouden. Ook de zaadjes zelf zijn van goede kwaliteit, maar liefst 25 in de aarde gestopt erna nog uitgehaald wat je normaal nooit moet doen omdat ik teweinig geduld had, tussen de watten gelegd en ze zijn allemaal boven. Top top top

Ik kan geen verbeterpunten verzinnen ik zal hier zeker opnieuw bestellen als ik zie dat ze hier mijn gewenste zaadjes verkopen

Pluspunten

snelle verwerking order

Pluspunten

Super snel in huis!!

Niks op aan te merken !!

Pluspunten

Jullie hebben een website met duodelijke omschrijvingen; is gebruiksvriendelijk en snel met leveren

Misschien kunnen jullie nog wat (voeding)tips vermelden mbt de wietzaadjes

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle bezorging.

Zeer slechte zaadjes. Bijna geen van de zaadje komen uit.

Pluspunten

Vlot contact, goed verpakt, snel bezorgd

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorgen dat de zaadjes ontkiemen

Pluspunten

Heeft de mogelijkheid om te appen, reageert ook snel. De zending wordt discreet verpakt en verzonden met een track and trace code, waardoor je de zending kunt volgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beter inpakken. De bezorger probeerde het pakje door de brievenbus te duwen maar doordat het eigenlijk niet paste en toch door duwen is het pakketje gescheurd en lag alles los in m.n gang pad. Had fout kunnen gaan met kinderen en honden. Mvg w bode

Pluspunten

altijd snelle levering . zaden kiemen snel en mooie volle planten.

Pluspunten

Levering ging goed, niks mis met het product, alles verliep erg soepel.

Pluspunten

Goede levering en prima uitleg

Pluspunten

Snel overzichtelijk, goeie klantenservice

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, prima zaadjes

Pluspunten

Super goede service en expertise! 2 keer zaadjes ontkiemen niet gelukt. Dus een nieuw setje van 5 zaadjes gekregen. Verder heel vriendelijk en behulpzaam als je ze opbelt. Dikke 10. Zo hoort het!

Pluspunten

Super snelle bezorging,helemaal top

Pluspunten

Ik had op een vrijdagavond rond 19.00 uur wat besteld, tot mijn grote verbazing had ik het de volgende dag (Zaterdag) al in huis. Perfect gewoon. Ik had een paar dagen hiervoor wat bij een ander besteld, dat heeft wat langer geduurd. Ik weet waar ik wezen moet voor mijn volgende bestelling (ik moet nog wat bestellen) dat ga ik zeker bij jullie doen. Goede service en alles is duidelijk. Jullie zijn zeker aan te bevelen wat ik ook door zal vertellen aan mijn vrienden. 100 punten.

Jullie zijn goed bezig. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Supersnelle levering

Liever geen afzender op de verpakking, ook niet afgekort.

Pluspunten

Duidelijke gebruiksaanwijzingen en Snelle bezorging

Pluspunten

snelle levering en goede producten

Pluspunten

Snelle levering met goede producten en leuke extras.

Geen aanmerkingen.

De Trompet 1715