Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij stellen jouw mening zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle verzending. Duidelijk!!
Beste klant, Goed om te horen dat je tevreden bent met ons (ruime) assortiment. Is de bestelling geheel naar wens? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Dutch Head-shop is echt een top zaak! Als je op Facebook een vraag hebt over een product of wietplant reageren ze snel en denken ze echt met je mee (zeker handig voor beginnende growers). Ik heb laatst een late bestelling gedaan en heb de volgende ochtend een mail gekregen met daarin een track en tracé van mijn producten die ik dezelfde dag binnen kreeg. Één woord: 'Top!'. De Dutch-Headschop heeft een groot aanbod aan wietzaadjes en heb tot nu toe alleen maar goeie ervaringen met hun producten en heb geen last gehad van zaadjes die niet wilde ontkiemen.
Verbeterpunten-
Beste klant, Wat een super recensie hebben wij van jou mogen ontvangen! Wij stellen dit zeer op prijs. Uiteraard zijn wij erg blij dat je het contact met onze klantenservice als fijn ervaart en wij hopen dat dit in de toekomst precies hetzelfde (of beter natuurlijk) zal zijn. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Makkelijke site snel geleverd.. Ook geven ze goede adviezen
Beste klant, Wat super om te horen dat de levering zo snel is geleverd en de adviezen van onze klantenservice medewerkers als goed wordt ervaren. Wij wensen je een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
snelle levering. snelle communicatie. overzichtelijk website. en voldoende informatie mbt producten.
Verbeterpuntenik heb zelf 2 zaden gehad die niet ontkiemden. heb nw besteld en had verwacht bij nw bestelling wel een goedkoop extra zaadje (1 of 2) ter compensatie bij zou zijn. beetje goodwill kan geen kwaad, lijkt mij. maar dat zou mijn keus zijn.
Beste klant, Bedankt voor je review. Super pluspunten om te lezen! Je verbeterpunt is een hele goeie. Uiteraard erg vervelend dat niet alle zaden zijn ontkiemd. Klopt het dat je geen contact met onze klantenservice hebt opgenomen? Zij zullen je uiteraard helpen en samen zullen jullie kijken naar een oplossing voor de hier niet ontkiemde zaden. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
De begeleiding bij het maken van Mediwiet Is goed
VerbeterpuntenVroeger kreeg je klein kado bij jebestelling Nu bestel je voor bijna €200,- en zit niets bij, jammer met een heel klein beetje geven kan je veel ontvangen.
Beste klant, Super om te horen dat de begeleiding door onze klantenservice als goed wordt ervaren. Wat betreft je verbeterpunt, wij zijn hier mee bezig. Het klopt inderdaad dat er in het verleden een presentje bij de bestelling heeft gezeten. Wij zijn aan het kijken of we dit in de toekomst weer terug kunnen brengen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze Kiyoh review. Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Had me bestelling de volgende dag
Beste klant, Wat goed om te horen dat je de bestelling zo snel geleverd hebt gekregen! Wij hopen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Levert erg snel
VerbeterpuntenHelaas kwam van de bubble gum zaadjes maar 1 vd 5 omhoog.
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat je ontkiem resultaat zo laag is geweest. Heb je contact opgenomen met onze klantenservice? Zij zullen jou verder helpen! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede informatie , snelle levering
VerbeterpuntenInfomatie brief meesturen
Beste klant, Bedankt voor de pluspunten die je hebt opgenoemd. Graag zouden wij wat meer informatie willen ontvangen over jouw verbeterpunt. Wat voor informatie brief zie je graag meegeleverd worden met je bestelling? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij stellen jouw mening en je 10 zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en onopvallend verpakt altijd handig als ze het bij de buren bezorgen.
Beste klant, Wij zijn blij om te horen dat de levering van jouw bestelling zo snel is verlopen. Ook fijn om te horen dat de discretie van je bestelling gewaardeerd wordt. Ik wens je een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Nog weinig ervaring met jullie, maar het keuzefilter vind ik prima.
VerbeterpuntenLevering laat te lang op zich wachten. Te lang onderweg Zaterdags besteld en pas de week erop vrijdags in huis, na 2 x telefoneren.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling zo laat is afgeleverd. Helaas hebben wij met wat vertraging van PostNL te maken gehad door de paas feestdagen. Wij streven er naar om je volgende bestelling sneller af te leveren! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Ik heb laat op de avond mijn bestelling geplaatst. Toch krijgt DHS het voor elkaar om het pakketje de volgende morgen al te leveren! Ook is wordt het pakket discreet geleverd en staat er niet met koeienletters op de verpakking: Dutch Headshop. Al met al de service, levering en het gemak is gewoon top. Zal hier zeker weer is wat bestellen!
VerbeterpuntenEen leukigheid wat andere shops wel doen, een cadeautje. Een gratis zaadje, big vloei, tipboekje, aansteker etc.
Beste klant, Wat een super mooie recensie heb je voor ons achter gelaten> Wij zijn erg blij om te horen dat je ervaring met ons zo goed is geweest. Ook heb je voor ons een mooi verbeterpunt achter gelaten. Wij zien hier druk mee bezig om te kijken wat we in de toekomst kunnen aanbieden als gifts. Ik wens je een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Super snelle levering
Beste klant, Wat fijn dat de levering van jouw bestelling zo snel is verlopen. Wij streven ernaar om dit in de toekomst net zo snel te houden (en misschien zelfs nog sneller). Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede prijzen, snelle verzending, fijne website
Beste klant, Fijn om te horen dat de prijs, de levering en de website allemaal als fijn ervaren worden. Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dit graag van je! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenGeen bestelling liep perfect
Beste klant, Bedankt voor het geven van jouw mening. wij zijn erg blij dat je bestelling in perfecte orde is ontvangen. Wij wensen je een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle service Vriendelijk Veel updates Ivm order
VerbeterpuntenGeen!
Beste klant, Wat leuk om deze mooie pluspunten te lezen. Wij stellen jouw mening enorm op prijs! Mocht je nog een verbeterpunt weten, laat het ons dan weten. met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Vandaag bestellen morgen in huis Prima
Beste klant, Wij streven ernaar om de bestellingen zo snel als mogelijk te versturen en af te leveren. Fijn dat de bestelling zo snel bij jou is aangekomen! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering. Alle zaadjes zijn uitgekomen
Beste klant, Wat leuk om te horen dat alle zaden zijn uitgekomen! Wij hopen dat je dit jaar mooie planten mag kweken. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Beste klant, Wat fijn dat de levering van jouw bestelling zo vlot is verlopen. Wij hopen dat de bestelling geheel naar wens is. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
leveren snel en volgens afspraak en de produkten zijn perfekt
Beste klant, Wat een super complimenten mogen wij van jou ontvangen! Wij waarderen dit enorm. Een hele fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, bij vragen snel antwoord. Ben heel tevreden
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Super fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice zo goed is verlopen. Wij hopen dat je zo tevreden blijft in de toekomst. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk