Pluspunten
Snelle en nette bezorging.
Verbeterpunten2 zaadjes zijn niet uitgekomem van de 3. Deze groeit prima.
Beste klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat we jouw bestelling netjes hebben verpakt en snel hebben geleverd. Jammer dat niet alle zaden zijn ontkiemd. We hebben je zojuist een mail gestuurd om te kijken of we samen kunnen zien naar wat er wellicht mis is gegaan. Een fijne dag en tot ziens. Groetjes, afd. Klantencontact
Pluspunten
Super bedrijf, levert binnen 1 week aan Mallorca
Beste klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben kunnen leveren. Geniet ervan en als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Een prettige dag en tot de volgende keer. Groetjes, afd. Klantencontact
Beste Marco, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat we een 10,0 bij je scoren. We hopen dat je veel profijt zult hebben van de gekochte producten. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd bij ons terecht. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Groetjes, afd. Klantencontact
heb een set screens besteld voor m'n vaporizer, denk zo'n klein gripzakje, kwam aan in een doos met ZO. VEEL. PLASTIC. ik ben geen eco freak ofzo maar dit was echt belachelijk, niet aan te raden voor kleine dingen
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review. Wat vervelend dat de verpakking van je bestelling niet naar wens is en teveel plastic bevatte, ik stuur je hierover nog even een e-mail zodat we nog even kunnen kijken of er wellicht iets mis is gegaan met het inpakken. Wij streven er naar om altijd te kijken naar duurzamere en milieuvriendelijke oplossingen, teveel plastic is dan ook niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle levering, korting voor grotere bestellingen en een breed aanbod.
VerbeterpuntenDe High Hawaiian Truffels vielen erg tegen in ons geval. Het eten van de truffels 1,5 uur na het avondeten was misschien een fout van onze kant en niet aan te rekenen aan Dutch Headshop. Al met al zou ik het bedrijf zeker aanbevelen!
Beste Klant, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat o.a. ons assortiment genoeg keus biedt. Wat jammer om te horen dat de truffels tegen vielen. Stuur ons een mailtje met je bestelnummer erbij naar [email protected] zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Een fijne dag! Groetjes, afd. Klantcontact
Pluspunten
Zeer overzichtelijke website! De service is uitstekend en ik heb nog nooit gehad dat een bestelling van welke website dan ook zo snel en goed bezorgd werd! Meeeer dan tevreden!
VerbeterpuntenNada
Beste Jeroen, bedankt voor je top review. We zijn erg blij om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Hier doen we het voor! Veel plezier met je bestellen en als je nog vragen hebt, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Een prettige dag en graag tot de volgende keer. Groetjes, afd. Klantcontact
Pluspunten
Snelle Levering
VerbeterpuntenNiet echt
Beste Rick, dank je voor je review. Goed om te lezen dat we je bestelling snel hebben geleverd. We wensen je veel plezier met de bestelling en hopen dat je hier optimaal profijt van zult hebben. Een fijne dag en graag tot ziens. Groetjes, afd. Klantcontact
Pluspunten
SNELLE LEVERING
Beste Quentin, hartelijk dank voor je review. Fijn om terug te lezen dat we jouw bestelling snel hebben geleverd. Hopelijk heb je veel profijt hiervan. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Groetjes, afd. Klantcontact
Pluspunten
Goede kwaliteit en zeer goede service
Beste Nan, dank je voor je review. Wat fijn dat we zo hoog scoren bij je. Een 10,0, daar zijn we echt blij mee. Fijn dat de producten naar je verwachting voldoen en dat onze service je goed bevalt. Veel plezier en tot de volgende keer. Groetjes, afd. Klantcontact
Pluspunten
Prima site, ook mobiel. Duidelijke info op de site, normale prijzen en goede producten. Je krijgt wat je besteld en de verzending gaat ook vlot.
Beste Pedro, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles naar je tevredenheid is verlopen. Geniet van je bestelling en als je nog vragen hebt, horen we het graag. Tot de volgende keer. Groetjes, afd. Klantcontact
Pluspunten
Snelle levering en geen gezeik. Altijd goed :D
Beste Rene, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat we jouw bestelling snel hebben geleverd zonder poes pas. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling en zien je graag weer terug in onze webshop. Tot dan! Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Pluspunten
Snelle verzending. Discreet verpakt
VerbeterpuntenEerste bestelling. Kan er nu nog niets over zeggen.
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat de bestelling snel is geleverd. Discretie staat hoog op ons lijstje, bij ons worden de pakketjes ALTIJD discreet verpakt. We hopen uiteraard dat we je nog een keer mogen zien in onze webshop. Geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Pluspunten
Snel bezorgd, netjes en onbeschadigd ingepakt. Ook nog korting hoe meer je besteld. Helemaal top dus!
VerbeterpuntenEigenlijk vrij weinig.
Beste Béla, hartelijk dank voor je review. Wat goed om te lezen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen. Ook super om te horen dat je kon profiteren van onze staffelkortingen. Geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Pluspunten
Snelle levering van top kwaliteit.
Beste klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Geweldig om te horen dat de bestelling snel is geleverd en dat de producten voldoen aan je verwachting. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Pluspunten
Goed en snel
Beste Klant, bedankt voor je review. Kort, maar zeker krachtig. We hopen dat je veel profijt zult hebben van de aangeschafte producten. Als je nog vragen hebt, stel deze gerust. Een fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Pluspunten
Paketje netjes bezorgd. 3 van de 3 zaden goed ontkiemd
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je bestelling in goede orde is geleverd. Wauw, wat een super resultaat. Veel plezier en succes in de volgende fasen. Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Pluspunten
Zeer breed assortiment, Snelle levering, Goede service en bereikbaarheid, Transpirant imago
VerbeterpuntenBranding voor drukwerk bijvoorbeeld pakketbedrukking
Hoi Job, Dank je wel voor je review. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen reclame en bedrukkingen te zetten op onze verpakkingen. Er zijn klanten die het fijner vinden als het niet zichtbaar is waar ze bestellen ;-) Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Alleen maar positieve punten..!!
VerbeterpuntenGeen verbeteringspunten of extra tips ...prima bedrijf..!!
Beste Henk, dank je voor je review. Wat fijn dat je alleen maar positieve punten voor ons hebt. Zeker goed om te horen. We hopen dat je veel profijt zult hebben van de producten. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Pluspunten
duidelijke filters voor de verschillende soorten zaden
Verbeterpuntencomplete pakketten (zaad, bakjes, pokon, etc) voor de beginnende hobbyteler
Beste Peter, bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat de filters op ons website behulpzaam waren tot een goede keuze van je bestelling. Als je bij ons de Private label zaden koopt, krijg je standaard een compleet ontkiem setje cadeau. Deze is overigens ook los te bestellen op site. Mochten we je nog verder kunnen helpen met vragen, wij hebben handige tips&links voor onze beginners. Twijfel dus niet en neem gerust contact met ons op. Veel plezier. Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Beste klant, dank je wel dat je de tijd en moeite neemt om je review in te vullen. Wat een mooie score krijgen we van je. Hier zijn we erg blij mee. Hopelijk voldoet je bestelling ook aan je verwachting. Veel plezier en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, afd. Klantcontact.
Pluspunten
Kan met je vragen altijd terecht en goed advies
VerbeterpuntenNvt
Beste Klant, hartelijk dank voor je kiyoh review. Wat super om terug te lezen dat we de juiste antwoorden op je vragen hebben. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Perfecte service en 2 dagen na bestelling in de postbus
VerbeterpuntenAlles klopt
Beste Edwin, bedankt voor je review. Wat geweldig om te horen dat alles naar jouw tevredenheid is verlopen. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
niets negatiefs
Verbeterpuntengeen
Beste Merein, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om terug te lezen dat je alles positief hebt mogen ervaren. Geniet van je bestelling. Indien je nog vragen hebt, laat het ons weten. Een fijne dag en tot ziens. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Goede service en snel geleverd ,zelfs in belgië. Zo moet het zijn!
VerbeterpuntenGeen idee!
Beste Klant, bedankt voor jouw beoordeling. Dit waarderen we echt. Fijn om te horen dat de service naar je verwachting voldoet en dat de bestelling snel is ontvangen. We wensen je veel plezier en hopen je gauw weer terug te zien in onze webshop. Tot dan! Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk