Pluspunten
De bestelling. Was er eerdere dan verwacht. De kwaliteit was ook zeer goed.
VerbeterpuntenIk heb op dit moment geen tips.
Beste Yvonne, bedankt voor je beoordeling. Wat goed dat de bestelling qua levertijd en kwaliteit naar je verwachting voldoet. Geniet ervan en hopelijk tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Afdeling klantencontact
Pluspunten
snelle levering en nog nooit wat fout gegaan
Verbeterpuntengeen
Beste klant, vriendelijk bedankt voor je review. Fijn dat de bestelling snel geleverd was en dat de service goed bevalt. Mocht er onverhoopt in de toekomst wel iets fout gaan, dan proberen wij het altijd op te lossen. Veel plezier en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Afdeling klantencontact
Pluspunten
Beste Sjaak. Bedankt voor 't invullen van je review. Goed om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen. We hopen dat je hier optimaal profijt van zult hebben. Veel plezier en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Afdeling klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Beste klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat de bestelling snel in huis was. Super ook dat de website duidelijk is. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de Volgende keer. Met vriendelijke groet, Afdeling klantencontact
Pluspunten
Zaadjes dag later binnen. Drie gekiemd, alle uitgekomen. Aanrader
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Martin, Hartelijk dank voor je review. Wat goed om te horen dat de bestelling snel binnen was en het begin er al is. Veel plezier en succes in de volgende fases. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling klantencontact
Pluspunten
Leek g pri a
VerbeterpuntenKreeg de zaadjes moeilijk uit het doosje,1 kwijt geraakt helaas
Beste Willem, hartelijk dank voor je review. We hebben je zojuist een mail gestuurd. wellicht dat je hierin je review wat meer kan toelichten. We vernemen het graag van je. Een prettige dag. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Snel, vertroubaar, alles in orde
VerbeterpuntenNiks
Beste Radim, hartelijk dank voor je beoordeling. Top dat we een 10,0 scoren op jouw belangrijke genoemde punten. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van de producten. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
Pluspunten
Futurola:Snelle levering,goed produkt(heb het nergens anders gevonden),lange vloei erbij gekregen :) topsite,erg aan te raden !!!
Beste Ramona, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de bestelling snel binnen was en dat de Futurola goed bevalt. Geniet ervan en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
Pluspunten
Goed product en een zeer snelle levering. Het product was binnen 24 uur al in huis. Top!
Beste Steve, hartelijk dank voor je kiyoh review. Wat fijn om te lezen dat de bezorging razendsnel was en dat het product naar verwachting is ervaren. We wensen je veel plezier en hopen je gauw weer terug te zien! Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
Pluspunten
Betrouwbaar en goede prijs!
Beste Rolf, hartelijk dank voor je beoordeling. Super dat de site en prijs goed bevalt. Hopelijk de producten net zo! Geniet ervan en we horen het graag als je nog vragen hebt. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
Beste klant, dank voor je review. We stellen het erg op prijs. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling. Geniet ervan en mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. Tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
Pluspunten
Goeie levering, precies wat er op foto staat, beste kwaliteit ik bestel hier zeker vaker
VerbeterpuntenBij sommige dingen mischien als wat lastiger uitziet eventueel klein handleiding in plaatjes maar niet noodzakelijk
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Wat een leuke review. Fijn om te horen dat we je vaker terug zullen zien. Je verbeterpunt nemen we mee in ons overleg. We hebben je een mail gestuurd om hier wat dieper op in te gaan. Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
Pluspunten
Snelle en correcte levering goed en neutraal verpakt ben dan ook zeer tevreden.
Best Carl, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat de bestelling snel is ontvangen. We besteden veel aandacht aan discretie. Leuk om te horen dat dit loont! Veel plezier met de bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Niet duur, snelle levering en product goede kwaliteit.
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. Fijn dar de prijs, levering en kwaliteit naar tevredenheid zijn ervaren. Geniet van je aankoop en als je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
snelle bezorging
Beste Alexis, vriendelijk dank voor het invullen van je review. Super om te horen dat de bestelling snel in huis was. We hopen dat je hier optimaal profijt van zult hebben. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Beste klant, hartelijk dank voor je review. Fijn dat we een 10,0 scoren! Hier zijn we erg blij mee. Veel plezier met je bestellen en indien je nog vragen hebt, laat het ons weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle bezorging en alles verloopt heel vlot en duidelijk.
VerbeterpuntenEvenveel naamplaatjes als zaadjes. Dat zou nog iets makkelijker zijn.
Beste Eddy, dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat de bezorging in goede orde is verlopen. Wij doen ons ontkiemsetje ( bakje, watjes en 3 steeklabels) als presentje bij de bestelling. Mocht je hiervan meer nodig hebben, dan is zo een setje €1,95 los te bestellen op de website. Geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Goede kwaliteit voor prima prijzen
VerbeterpuntenAfmetingen staan niet bij alle bongs aangegeven dat zou wel handig zijn
Beste Xavier, hartelijk dank voor je review. Dit wordt erg op prijs gesteld. Fijn dat de kwaliteit en prijs goed bevalt. Je actiepunt nemen we mee in ons intern overleg. Veel plezier met de bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Beste klant, Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om de Kiyoh review in te vullen. Wij stellen jouw het zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om de Kiyoh review in te vullen. Wij stellen jouw mening ontzetten op prijs! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering. Zeer tevreden.
Beste klant, Blij om te horen dat de scherpe prijs naar wens is. Uiteraard doen wij ons best om deze prijs zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Wij willen je alvast een hele fijne dag toewensen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede snelle service en een dag later in de bus top
Beste klant, Wat fijn om te horen dat de service als snel en goed wordt ervarend oor jou. Wij hopen dan ook dat de bestelling geheel naar wens is. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Telefonisch goed te bereiken. Goede adviezen en producten. Volgende dag al in huis. Kortom top...!
VerbeterpuntenDe live vragen chat. Daar stond één ogenblikje, maar heb echt heel lang gewacht... Uiteindelijk gebeld...
Beste klant, Wat super om je lijstje met pluspunten te lezen. Wij waarderen dit zeer. Je verbeterpunt gaan we meenemen is ons volgende overleg! Uiteraard is het niet de bedoeling dat ja lang hoort te wachten op antwoord, waarvoor onze excuses. Wij wensen je in ieder geval een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en top klantenservice!! Een dikke 10!!
Beste klant, Wij willen je super bedanken voor het top compliment dat wij van mogen ontvangen! Uiteraard zullen wij ons best blijven doen om deze top service te verlenen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk