Pluspunten
Snelle levering en top klantenservice!! Een dikke 10!!
Beste klant, Wij willen je super bedanken voor het top compliment dat wij van mogen ontvangen! Uiteraard zullen wij ons best blijven doen om deze top service te verlenen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
overzichtelijke site goede informatie snelle levering
Verbeterpuntenzorg dat je met creditcard kunt betalen
Beste klant, Wij zijn blij om te horen dat de website overzichtelijk en duidelijk voor je is. Helaas accepteren creditcard maatschappijen onze hennep branche niet. Dit is dan ook de reden dat betalen met creditcard niet mogelijk is. ik hoop hiermee antwoord te hebben gegeven op je verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Top 5 NL webwinkels hands down!
Beste klant, Wat een super compliment is dat! Wij voelen ons erg vereerd hierdoor. Is de bestelling compleet naar wens? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goeie klantenservice. M.b.t. de communicatie via watsapp
VerbeterpuntenDe Truffel kweekset missen jullie in het assortiment.
Beste klant, Wij zijn erg blij om te horen dat de communicatie met onze klantenservice zo soepel is verlopen. Wij gaan je verbeterpunt meenemen in ons volgende overleg! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit van producten
Beste klant, Wij zijn blij om te horen dat de levering van je bestelling zo snel is verlopen. Fijn dat de kwaliteit van de bestelde producten geheel naar wens is. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Beste klant, Goed om te horen dat de levering goed en snel is verlopen! Wij zijn erg benieuwd of de bestelling naar wens is. We vernemen het graag van je. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om de Kiyoh review in te vullen. Wij stellen jouw het zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede producten voor een goede prijs en snelle levering
Beste klant, Wat fijn om te horen dat de prijs/kwaliteit verhouding helemaal naar wens is. Ook willen we je bedanken voor de 10. Wij wensen je een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Verbeterpunten3 zaadjes komen niet uit. Kunnen jullie hier iets aan doen?. Eventueel nieuwe opsturen
Beste klant, hartelijk dank voor je review. Wat vervelend dat niet alles naar wens lijkt te lopen. We hebben je een mail gestuurd om het probleem juist te kunnen onderzoeken en hiervoor een passende oplossing te zoeken. Zou je daarop willen reageren? We vernemen het graag van je. We wensen je een prettige avond. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, goede kwaliteit
VerbeterpuntenPrima
Beste klant, Bedankt voor je review. Dit wordt echt op prijs gesteld. Goed om te horen dat de bestelling snel binnen was en de producten bevallen. We wensen je veel plezier! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering en wat er over t produkt geschreven werd, klopt.
Beste Ineke, vriendelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je baat bij het product had. We wensen je veel plezier en zien je hopelijk snel weer terug. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering ook naar het buitenland.
Beste Nicole, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel binnen was. We hopen dat je hier veel profijt van zult hebben. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Tot de volgende keer.Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Goede uitleg op se site, bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel
Hallo Anja, dank je wel voor je beoordeling. Dit wordt erg gewaardeerd. Fijn om te lezen dat er goede uitleg wordt verstrekt op de site. Hier besteden we dagelijks veel tijd aan. Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
snelle levering en prima service. Laatste levering een zaadje doormidden en na een mailtje direct antwoord dat er een nieuw zaadje uitgekozen mag worden. prima kwaliteit en service. bedankt Dutch Headshop
Hoi Rob, dank voor je review. Wat fijn om te horen dat de levering en service juist bevalt. Heel graag gedaan en veel plezier + succes in de volgende fases. Heb je nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag verder. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
snel en probleemloos
Beste Frank, dank voor je kort, maar zeker krachtige beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling snel was geleverd. Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snel & wel deze keer ;)
VerbeterpuntenIn de kerstperiode heb ik wel erg lang op mijn bestelling moeten wachten.
Beste Dirk, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de bestelling snel binnen was. Gedurende de kerstperiode is er inderdaad altijd een vertraging i.v.m. de drukte. Echter: Wij lossen het altijd op. Mocht het dus voorkomen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Veel plezier met je bestelling en hopelijk graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering; duidelijke website.
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Annemieke, Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat de website duidelijk is. Echter mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Veel plezier met de bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snel geleverd. Goede producten .eerlijke prijzen
VerbeterpuntenNog geen tegen gekomen
Hallo Kim, vriendelijk dank voor je beoordeling. Super om te horen dat de bestelling goed is ontvangen en dat de producten bevallen. We wensen je uiteraard veel plezier en hopen je gauw weer terug te zien. Tot dan. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snelle service. Netjes verpakt.
Beste Inge, dank voor je review. Fijn om te horen dat de bestelling netjes was verpakt en snel is ontvangen. We wensen je veel plezier. Indien je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Alles is goed geregeld
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Indien je nog vragen hebt, laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Wat een vriendelijke mensen en een topservice! En...uiteraard kwaliteit spullen in huis. Ja, wat mij betreft zeker een aanrader!
VerbeterpuntenNiets, ze hebben service gegeven terwijl het achteraf niet eens hun fout bleek.
Beste Esther, Dank je wel voor je geweldige review. Dit vinden we echt een plezier om terug te lezen. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering, prima producten
Beste Roy, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat mooi dat we een 10,0 scoren bij je. Hier zijn we uiteraard erg blij mee. Veel plezier met je bestelling en hopelijk graag weer tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Makkelijk contact met de werknemers via chat of bellen. Goede informatie over de producten en eventuele adviezen of waarschuwingen.
VerbeterpuntenDuidelijkere mails over de verzending van pakketjes.
Beste Indy, dank je voor je beoordeling. Wat fijn dat je alles zo positief hebt ervaren. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk