Pluspunten
snelle levering en je ziet niet van welk bedrijf het komt
Beste Klant, vriendelijk bedankt voor het invullen van je review. Dit wordt echt op prijs gesteld. Wat fijn dat de levering snel binnen was. We besteden veel aandacht aan discretie. Fijn dat dit erkend wordt! Veel plezier met de bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering. Zorgvuldig verpakt en verstuurd. Gewoon top!
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de bestelling in goede orde is verstuurd en ontvangen. We wensen je uiteraard veel plezier en als je nog vragen hebt, horen we het graag. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Beste Klant, hartelijk dank voor je review. Super dat we een 10,0 scoren bij je! We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aankoop. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
de Zaden van dutch headshop Komen al na 2 dagen uit, das super. Doe zo verder topzaden ik ben benieuwd naar de oogst
Beste Dave, hartelijk Dank voor je review. Fijn om te horen dat de zaden goed zijn ontkiemd! Succes met de volgende fases! Indien je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Bestelling is soepel afgehandeld en was er lekker snel.
Hallo Joyce, super bedankt voor deze leuke beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat de levering snel binnen was. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, horen we het graag. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
levering was prima
Verbeterpuntenmijn zaadjes kiemen niet :(
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat de zaden niet ontkiemen. Hierover kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected] We ontvangen graag je bestelnummer zodat we kunnen meedenken aan een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Mooie website en supersnelle levering.
VerbeterpuntenIk zou op de site wat meer willen lezen over de werking van sommige gezondheidsproducten, wat doet een product voor je en waaris het goed voor.
Beste Petra, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat de website Bevalt. Helaas mogen wij geen medisch claims uiten, vandaar dat dit soort informatie niet vermeld word op de website. We adviseren altijd onze blog te raadplegen. Hier vindt je uitgebreidere Info over onze producten op. Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
snel,kwaliteit/kwantiteitverhouding super
Hoi David, hartelijk dank voor je review. We zijn erg blij om te horen dat het bestellen bij ons zo een positieve beleving was. Mocht je nog vragen hebt, stel deze gerust. Hopelijk tot volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Beste Fred, Fijn om te horen dat de bestelling snel in huis was! Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Altijd correct en op tijd geleverd!
Beste Gerty, Dank je wel voor je 10! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelheid ontvangst bestelling, service prima, goed en discreet verpakt. Professioneel zoals het hoort.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Fabian, Dank je wel voor je woorden! We werken er hard aan en het is fijn te zien dat klanten dit als prettig ervaren! Als je nog verbeterpunten hebt voor ons, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snel bezorgd goed verpakt.
Beste Mariel, Dank je wel voor je 10! Heel fijn om terug te zien dat alles goed verlopen is! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, lage prijzen, goede kwaliteit van producten die ze verkopen
VerbeterpuntenMeer informatie bij omschrijven van product
Beste Alkma, Dank je wel voor je review. Mag ik vragen om welk product het gaat? Dan kunnen we kijken of dit aan te passen is! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
snelle en goed verpakt geleverd. het ontkiemen was al binnen 3 dagen.
Beste Ron, Mooi om te horen dat het zo goed ging met ontkiemen! Mocht je verder nog vragen hebben dan staan we voor je klaar! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Bezorging is top en de kwaliteit van de producten ook.
VerbeterpuntenGeen
Beste Bryan, Dank je wel voor je 10! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Gewoon goed kan er niet meer van maken.
VerbeterpuntenEen extra gratis cadeautje zou niet mis staan.
Beste Eric, Hartelijk dank voor je opmerking. We zullen dit zeker meenemen! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Ik ben echt over de top geholpen. een 10 met een griffel voor de customercare/service en afterservice.
Beste Mushie, Dank je wel! Ik kan niet anders zeggen! En we doen het graag! :-) Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Alles is positief .nooit geen klachten.
VerbeterpuntenNiks
Beste Richard, Dank je wel voor je 10! Mochten er nog verbeterpunten in je op komen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Beste klant, Dank je wel voor je 10! Als er iets is wat we voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snel.bezorg nette site
VerbeterpuntenGeen
Beste Niek, Dank je wel voor je 10! Als er toch nog verbeterpunten zijn, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Heel duidelijke site en snelle levering top
Beste Fabian, Dank je wel voor je 10! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Zeer snelle levering, professionele verpakking en communicatie. Website werkt prettig en het huismerk product beviel erg goed!
VerbeterpuntenEr zat wat vermiculiet aan het product. Op zich geen ramp maar ik kan me voorstellen dat dit vragen kan opleveren voor mensen die niet weten wat dit is.
Beste klant, Hartelijk dank voor deze opmerking. We gaan hier gelijk achteraan! Als er verder nog opmerkingen of verbeterpunten zijn, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en genoeg keuze voor wat een blower nodig heeft.
Hoi Monique, Top dat je zo blij met ons bent! We zullen ons best doen dit vol te houden! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Geweldige service! Snelle reactie bij vragen en een passende oplossing bij problemen.
VerbeterpuntenOpletten dat de dopjes op de joint buisjes zitten.
Beste Erwin, Dank je wel voor je verbeterpunt! We gaan het doorgeven in ons magazijn! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Meerdere keren besteld op deze sites. Producten altijd op voorraad en snelle levering volgende dag in huis
VerbeterpuntenGa zo door
Hoi Tom, We zijn zeker van plan om gewoon lekker door te gaan! Als we in de tussentijd nog iets voor je kunnen doen, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk