Pluspunten

vlotte contactname duidelijke en snelle opvolging en uitleg over opvolgen bestelling.

Pluspunten

Betrouwbaar en snelle levering

Pluspunten

Focusvipe pro s aangeschaft voor een redelijke prijs. Werd netjes verpakt en zeer snel geleverd

Pluspunten

Snelste levering van online bestelling ooit. Zaadjes ontkiemden na ongeveer 48 uur.

Pluspunten

Nette en snelle bezorging

geen

Pluspunten

Vlugge service

n.v.t

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stabiele kwaliteit en snelle levering

Scherpere prijzen

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke informatie over producten

Pluspunten

Snel, duidelijk , veel aanbod

Nog niet kunnen vinden

Pluspunten

Snel Discreet Kwaliteit

So far so good

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke service.

Nog niet ervaren.

Pluspunten

voldoende info te vinden van de producten die aangeboden worden en dit aan een juiste prijs . Pluspunt is ook zaden van het huis omdat deze zeer goedkoop zijn en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering. 1 contactpersoon. Netjes verpakt. Vriendelijke assistentie. Snelle reactietijd.

Pluspunten

Het product dat ik heb besteld (wietzaadjes) was binnen twee dagen aangekomen, zeer vlot. Het was goed verpakt, met aandacht voor de ontkieming van de zaadjes en gebruik van wiet: er werd een bakje meegestuurd met watjes voor de ontkieming van de zaadjes, met een instructieblaadje voor het ontkiemen en verder laten groeien van het plantje. Het blaadje zelf is gemakkelijk (opzetterlijk) in stukjes te scheuren voor mondstukjes van de joint. De zaadjes zelf zijn van goede kwaliteit (white widow autoflower). Binnen 5 dagen zitten ze al in de grond en steekt het stengeltje 3cm boven de grond uit.

Wellicht is het handig meer faq's te behandelen voor onervaren kwekers. Voorbeeld: hoe kan je nou op een vensterbank een plantje laten groeien zonder apparatuur? Daarnaast worden veel zaadjes betiteld met een prijs die ze ooit gewonnen hebben, maar ik kan niet verder vinden wat die prijs inhoudt en waarom ik dan juist die zaadjes moet kopen.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website. Producten met goede beschrijving erbij. Makkelijk bestellen van producten. Zeer snelle (anonieme) levering.

Pluspunten

Heb 2X nieuwe zaden gekregen zonder veel poespas omdat de geleverde zaden niet wilden kiemen. Fijn zulk vertrouwen. Service is in orde.

Sommige artikkels of producten zijn veel te duur;

Pluspunten

Perfect echt top super service voor 1700 besteld en had het volgende dag in huis dus geweldig top!!

Pluspunten

Zeer snelle levering en correct

Ik vond dat er af toe paar zaadjes cado mogen gegeven worden

Pluspunten

Verbetering kwaliteit van zaden. 3 van de 5 zaden ontkiemde dit vind ik een kwalijke zaak

Slechte recensies ook plaatsen. Zoals van mij met de vaporizer EAGEL BILL

Pluspunten

Snelle en discrete levering en correcte producten

Pluspunten

Goede kwaliteit en mooi pakketje

Sneller mails sturen

De Trompet 1715