Pluspunten
Beste Klant, Hartelijk dan voor je beoordeling. We stellen dit erg op prijs. Fijn om te horen dat de levering naar wens is Verlopen. Als je nog vragen hebt over je bestelling laat het ons weten. We wensen je veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Prima service en verzending.
Verbeterpuntengeen
Beste Klant, bedankt voor je review. Dit waarderen we. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen met de Verzending. Als je nog vragen hebt over je bestelling laat het ons gerust weten. Veel plezier en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering. Ruime keuze aan producten. Niet te duur en niet te goedkoop. Voldoende uitleg over het gebruik van de producten.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Klant, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vinden wij dit plezierig om terug te lezen. Top dat alles goed is bevallen. Als je nog vragen hebt laat het ons weten. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Doet wat men belooft... en meer.
Beste Klant, Vriendelijk bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat de service goed bevalt. Hier streven en werken wij dagelijks aan. Als je nog vragen hebt, stel deze gerust. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met Vriendelijke Groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke omschrijving, overzichtelijke website!
VerbeterpuntenIk vind niet dat deze er zijn !
Beste Klant, Hartelijk dank voor je review. Dit stellen we echt op prijs. Wat fijn om te horen dat alles goed bevalt. Als je nog vragen hebt over een van onze producten, laat het ons weten. Onze klantenservice staat je graag tot dienst. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je aankoop en hopelijk tot de volgende keer. Met Vriendelijke Groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering met iets extra’s in de doos. Super!
Beste Klant, Super bedankt voor het invullen van je review. Goed om te horen dat het presentje bevalt. Als je nog vragen hebt, over je bestelling dan vernemen wij dit graag. Heel veel plezier en graag Tot Ziens! Met Vriendelijke Groet, de Klantenservice.
Pluspunten
heel snelle beantwoording met mailcontact
Verbeterpuntenbij het wielpijpje wat ik had besteld zat geen duidelijke instructie ( een soort algemene instructie , die niet van toepassing was op het pijpje wat ik had besteld )
Beste Klant, Dank voor het inzenden van je beoordeling. Dit waarderen we enorm. Fijn om te horen dat de service goed is bevallen. Jammer van het wietpijpje inderdaad. Op onze blog en site, kan je wel veel instructie filmpjes zien. Hopelijk bevalt het nieuwe product beter. Veel plezier en hopelijk tot de volgende keer. Met Vriendelijke Groet, de Klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering verpakking netjes bezorging goed
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste klant, Hartelijk dan voor je review. Dit stellen we erg op prijs. We zijn erg blij om te horend dat alles naar wens is verlopen. Indien je nog vragen hebt, stel deze gerust. Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer. Met Vriendelijke Groet, de Klantenservice.
Pluspunten
- snelle levering - goede prijs/kwaliteit
Beste klant, Wat fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat de prijs/kwaliteit verhouding ook juist is. Wij wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Veel keus,en hele snelle levering,Top
VerbeterpuntenHouden zo,niks veranderen
Beste klant, Wat een top review! Bedankt voor het geven van een 10. Wij zullen ons uiterste best doen om in de toekomst ook weer een 10 te scoren. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Keurige snelle levering
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij zien dat je ons hebt beoordeeld met een 7, heb je voor ons enige verbeterpunten, zodat wij in de toekomst nog beter kunnen scoren? Zo ja, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Ontzettend bedankt voor het invullen van de Kiyoh review en het geven van een 10! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
eerst telefonisch advies gehad, over vaporizers. na bestelling, 1 dag later in huis. en het product is topkwaliteit! zeer tevreden!
Beste klant, Wat leuk om te horen dat je samen met onze klantenservice de juiste informatie hebt gewonnen om zo tot de juiste keuze voor een vaporizer te komen. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, dan horen wij dit graag van je. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede prijzen, veel op voorraad en een snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review! Wij stellen dit zeer op prijs. Erg leuk om je pluspunten te lezen. Is de bestelling geheel naar wens? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, eerlijke producten
Beste klant, Wat zijn wij blij dat de levering van jouw bestelling zo snel is geweest. Kunnen wij je nog ergens mee helpen? We vernemen het graag! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Alles perfect
Beste klant, Wat fijn om te horen dat alles perfect is. Mocht je nog enig verbeterpunt weten, dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede informatie, snelle levering en uitstekende kwaliteit.
VerbeterpuntenNee
Beste klant, Wat fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en de informatie & kwaliteit als uitstekend wordt bevonden. Wij wensen je nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
☆duidelijk info van producten ☆goed overzicht ☆snel bezorgd ☆niet duur
Verbeterpuntengrotere aanbod van producten ☆ misschien hebben jullie ook supplement en advies over spiergroei producten eet advies ☆ producten voor tegen depressie
Beste klant, Wat een mooi lijstje met pluspunten! Wij nemen je verbeterpunt dan ook graag mee in ons overleg om te kijken naar wat we hier in kunnen betekenen. Zou je ons kunnen vertellen wat voor artikelen/categorieën je nog mist op onze website? We vernemen het graag! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Ik had bij de vorige bestelling 5 zaadjes besteld die niet allemaal kiemde, toen ik contact bij hen opnam werd ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg gratis zaadjes ter vervanging toegestuurd.
Beste klant, Wat vervelend dat niet alle zaden zijn ontkiemd. Wel zijn we erg blij om te horen dat onze klantenservice jou zo goed heeft kunnen helpen! We wensen je nog een fijne dag toe. met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Gemakkelijke en duidelijke website, scherpe prijs, na aanschaf goede info over de status van de bestelling. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Beste klant, Wat een mooie review om te lezen. Wij stellen jouw mening en je 10 zeer op prijs! Mochten wij jou nog ergens bij kunnen helpen, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering goede service
Beste klant, Goed om te horen dat de snelle levering en onze goede (klanten)service bij jouw pluspunten staan. Mocht je nog een verbeterpunt weten, dan vernemen wij dit uiteraard ook graag! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
Verbeterpunten/
Beste klant, Wat goed om te horen dat de website zo duidelijk is. Bevalt naast de snelle levering, je bestelling in het geheel? We wensen je nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goede info, Snelle bezorging, Alles in orde!
Beste klant, Wat leuk om jouw pluspunten zo te lezen. Wij waarderen het enorm! Mocht er nou iets niet in orde zijn, dan horen wij dit graag en staan wij klaar om jou te helpen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk