Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, heel fijn! Wij wensen je veel profijt van je bestelling en heel fijn weekeinde. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenDe bestelpagina daar gaat het soms weleens fout bij het corrigeren van een bestelling.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, heel fijn! Zou je ons wellicht nog even willen mailen over het aangegeven verbeterpunt? Wij hopen een iets duidelijkere uitleg te krijgen zodat we hier iets aan kunnen doen! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
duidelijk/klantvriendelijke website met duidelijke uitleg over producten en snelle levering
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review. Fijn dat je tevreden bent over onze website en de uitleg van de producten. Ook goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Uiteraard hopen wij in de toekomst een dikke 10 te mogen scoren dus indien je nog tips voor ons hebt horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Altijd snelle levering
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review en de hoge beoordeling, super! Fijn dat je altijd tevreden bent over de leveringstijd, hier doen wij dan ook ons best voor. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij. Goed om te lezen dat je bestelling snel is geleverd. Wij wensen je nog een heel fijn en zonnig weekend. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Servis heel goed levering 100%goed grote keuze aan produkten
VerbeterpuntenBetaling met visa zou voor mij gemakelijker en vlugger zijn
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, heel fijn dat je ons een 10 geeft! Super om te lezen dat je tevreden bent over onze service en ons aanbod. Ook bedankt voor het invullen van het verbeterpunt. Helaas kunnen wij dit momenteel niet aanbieden omdat de creditcardmaatschappijen onze producten niet accepteren, uiteraard noteer ik dit wel en zullen wij dit intern verder bespreken. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, heel fijn! Super dat de bestelling snel is geleverd, hier streven wij naar. Wij wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Geachte lezers, Ben zeer tevreden over de manier waarop met afspraken nakomt mbt voorlichting producten en opsturen en niet te veronachtzamen men werkt discreet. Dankjewel. Vriendelijke groeten, Karel.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review. Super om te lezen dat je tevreden bent over onze manier van werken en de afhandeling van je bestelling. Dit doen wij graag en wij zijn enorm blij met deze positieve feedback. Wij wensen je een heel fijn weekeinde. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Netjes en snel geleverd. Producten zijn goed.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, heel fijn! Super dat alles naar wens is verlopen. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij wensen je nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Beste klant, Wat top dat de levering van je bestelling zo snel is verlopen. Is de bestelling geheel naar wens? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Hele snelle levering ben zeer tevreden
Beste klant, Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en je bestelling. Nog een hele fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Goeie kwaliteit en wordt snel geleverd
VerbeterpuntenIk belde over welke gaasje er in mijn Tokyo pijpje moest en zij zei toen 20 mm dus ik had zo een zakje gekocht maar het was 15 mm daar was ik wel ontevreden over
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling en de snelle levering. Wij begrijpen goed dat je niet tevreden bent over de verkeerde informatie die is gegeven. Is dit wel opgelost? Zo niet, laat het ons dan even weten, dan gaan wij dit direct oppakken! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle service en goede producten, heel blij mee.
VerbeterpuntenGeen.
Beste klant, Wij zijn blij om te horen dat de service zo goed is verlopen, wij streven hier uiteraard naar. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Zeer vluggelevering, kwaliteits zaden
Beste klant, Heel erg fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen. Ook zijn wij blij om te horen dat je zaadjes naar tevredenheid zijn. Wij wensen je een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, zoals aangegeven op de website. Product voldeed aan de verwachtingen!
Beste klant, Wat een top om te horen dat de bestelling geheel naar wens is. Mochten we nog ergens mee kunnen helpen, vernemen wij dit graag van je. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
ZEER SNELLE LEVERING
VerbeterpuntenMAG DE PRIJS IETS OMLAAG?
Beste klant, Goed om te horen dat de levering zo vlot is verlopen. Zou je ons kunnen aangeven welke prijzen je misschien te hoog vind? Wij zullen hier dan uiteraard een kijkje in nemen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Er zaten pepermuntjes bij mijn bestelling. Was dat een hint?
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review! Wij hopen dat de pepermuntjes goed zijn bevallen. Met de pepermuntjes willen wij geen hints geven, maar hopelijk wel een lach bij onze klanten op het gezicht brengen. Wij wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
In belgie" besteld en dag later al geleverd . Kan Niet beter
Beste klant, Wat super dat jouw bestelling zo snel is afgeleverd! Hopelijk zal dit in de toekomst ook zo zijn. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Divers assortiment, gratis verzending, zeer fijne klantenservice
VerbeterpuntenIets uitgebreider aanbod grow assortiment, iets scherpere prijsstelling
Beste klant, Wat zijn wij blij om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. We vernemen graag van jou wat je eventueel meer op onze webshop wilt zien, zodat wij hier mee aan de slag kunnen! Nog een hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle verzending, veel informatie op de website.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij hopen dat de bestelling geheel naar wens is! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
makkelijk bestellen en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Wat goed om te horen dat het bestellen en de levering zo snel en soepel is verlopen. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk