Pluspunten
Verkopen veer gavarieërde spullen en leveren goede optijd
VerbeterpuntenGeen
Beste Radek, Hartelijk dank voor je review! Als wij je nog van dienst kunnen zijn, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Super snelle levering van het product. Op een maandagavond besteld, en de volgende dag had ik het product al
VerbeterpuntenNiks
Beste Ricardo,, Hartelijk dank voor je review! Mocht je toch nog verbeterpunten tegenkomen, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Bestellingen altijd keurig netjes verzonden altijd een extra presentje erbij verpakt Keurig netjes via berichtjes op de hoogte worden van de bestelling en verzend status
Beste Jan, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat de mailtjes op prijs worden gesteld! Mocht je nog verbeterpunten ontdekken, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Beste klant, Hartelijk dank voor je review! Als wij nog iets voor je kunnen doen, horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
prima behandeld
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Dit vinden we heel belangrijk en waarderen het invullen door je daarom enorm. Mocht je in de toekomst nog punten voor ons hebben, we horen het graag. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, stel deze gerust. Veel plezier. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Low price Fast delivery Extra gift with order Good quality products
Hi Customer, thanks for your review. We very much appreciatie this positive review. If you have further questions, about your order please do not hesitate asking us. Enjoy your order and hopefully until next time. With kind Regards, the Customer service.
Pluspunten
Snelle levering netjes verpakt. Mooie duidelijke website
Beste Klant, bedankt voor je Kiyoh review. Wat fijn om te horen dat je zo goede ervaring bij ons hebt gehad. We hopen dat dit zo blijft. Als je nog vragen hebt, over je bestelling, laat het ons weten. Veel plezier en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Beste Klant, bedankt voor je review. Dit waarderen we echt. Fijn om te horen dat de levering goed is ervaren. Indien je nog vragen hebt, over de bestelling of een van onze producten, laat het ons weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
wacht al twee weken op mijn bestelling en nog niets ontvangen
Beste klant, Wat vervelend om te horen. Wij willen je graag helpen met uitzoeken waar je zending blijft. Heb je voor ons een ordernummer, zodat wij even mee kunnen kijken? We vernemen het graag van je! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Levering is snel en producten zijn goed aangeschreven
VerbeterpuntenIets meer informatie
Beste Klant, hartelijk dan voor je review. Dit stellen we enorm op prijs. Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Als je nog vragen hebt over de producten, laat het ons weten. Veel plezier en Tot snel! Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Beste Klant, Hartelijk dank voor je review. Hopelijk is in de bestelling alles naar wens. Als je nog vragen hebt laat het ons weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Dit vinden wij erg belangrijk. We hopen dat de bestelling in tevredenheid is ontvangen. Als je nog vragen hebt, over je order, laat het ons weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Beste Klant, bedankt voor het invullen van je Kiyoh review. We hopen dat alles naar wens is verlopen. Indien je nog vragen hebt, over je bestelling, laat het ons weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Altijd snelle levering wat je ook besteld
VerbeterpuntenNog geen min punt kunnen ontdekken
Beste Klant, hartelijk dan voor je beoordeling. Dit stellen we echt op prijs. Fijn om te horen dat de levering op conform afspraak geleverd is. Als je mag uiteraard ook in de toekomst nog actiepunten voor ons hebt, dan horen we het graag. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Goede uitleg van de producten. Snelle levering.
Beste Klant, hartelijk dank voor je Kiyoh review. Super dat je benadrukt dat de uitleg over onze producten goed wordt ervaren. Hier streven we dagelijks na. Indien je nog vragen hebt over je bestelling , laat het ons gerust weten. Tot snel! Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Snelle verzending en bezorging, goede verpakking.
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Dit stellen we erg op prijs. Fijn om te horen dat de levering, bezorging en verpakking positief wordt ervaren. Als je nog vragen hebt, over je bestelling laat het ons weten. Veel plezier en tot ziens! Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Alles wel
Beste Klant, bedankt voor je beoordeling. Dit waarderen we enorm. Mocht je nog in de toekomt actiepunten voor ons hebben, wij horen het graag. We hopen dat je optimaal profijt zult hebben van je bestelling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Snelle en goed afhandeling van de bestelling .
Beste Klant, bedankt voor je recensie. Dit stellen we erg op prijs. Wat goed om te horen dat de levering op tijd was. Als je nog vragen hebt over een van onze producten, laat het ons weten. Veel plezier en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Fijne site en snel geleverd echt een aanrader
VerbeterpuntenGeen vooral zo doorgaan
Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling. We vinden dit enorm belangrijk en stellen 't dus op prijs dat deze door je wordt ingevuld. Indien je nog vragen hebt over je bestelling, laat het ons weten. Geniet van je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
snelle levering! Ook bij goedkopere artikelen gratis verzenden, TOP!
Beste Klant, bedankt voor je review. Dit stellen wij enorm op prijs. We vinden erg fijn om te horen dat de verzending positief wordt ervaren. Indien je nog vragen hebt over je aankoop, laat het ons weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Snel en wat je besteld dat krijg je, geen fouten
VerbeterpuntenNiks
Beste Klant, bedankt voor je review. Dit waarderen we enorm. Wat fijn dat je de afhandeling positief ervaart. Als je nog vragen hebt, over je bestelling laat het ons gerust weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Indien je nog vragen hebt, laat het ons weten. Veel plezier en hopelijk zien we je snel weer terug. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Duidelijke informatie over wat je koopt. Snelle levering. Net begonnen met kiemen en alle 5 zaadjes zijn gekiemd. Zeer benieuwd naar de volgende fases.
VerbeterpuntenEr schiet me niets te binnen.
Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je zaden alle zijn ontkiemd. Groot Succes. Mocht je nog vragen hebben over de volgende fases? Kijk gerust op onze blogs of laat het ons uiteraard weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Geboden en geleverd wat ik had verwacht
Beste Klant, bedankt voor je Kiyoh review. Wat fijn dat we aan je verwachting voldoen. Dit horen we graag. Als je nog vragen hebt over de producten, stel deze gerust. Veel plezier en we zien je (hopelijk) snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
Goed bereikbaar en doen wat ze beloven.
Beste Klant, bedankt voor je Review. Erg fijn dat je zo'n vertrouwen in ons hebt. Dit geeft ons de juist motivatie. Indien je nog vragen hebt, over je bestelling laat het ons gerust weten. Geniet van je bestelling en graag tot de Volgende keer. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk