Pluspunten
Supersnelle levering, duidelijke website.
VerbeterpuntenTot nu toe geen......
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review. Super dat je ons een 10 geeft! Fijn dat de bestelling snel bezorgd is en dat je onze webshop als duidelijk ervaart. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontac
Pluspunten
Goede duidelijke site en altijd vlotte en discrete levering, top!
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij. Super dat je onze website duidelijk vindt en dat de bestelling snel geleverd is, hier doen wij ons best voor. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle en discrete bezorging, goede producten
VerbeterpuntenSommige producten op de website zijn vaak uitverkocht.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat de bestelling snel geleverd is en dat de producten in de smaak vallen. Bedankt ook voor het aangeven van het verbeterpunt, wij proberen onze voorraad up to date te houden maar ik zal dit zeker intern bespreken. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Wij wensen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle afhandeling,snelle levering.
VerbeterpuntenGeen. Alles prima.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit vinden wij erg fijn. Super dat je tevreden bent over de afhandeling van je bestelling, hier doen wij ons best voor. Wij wensen je een hele fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Vaak alles op voorraad en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij. Super om te lezen dat je tevreden bent over de levering van je bestelling. Wij hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Sneller levering
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review. Fijn om te lezen dat de bestelling snel geleverd is. Wij wensen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Duidelijke website, snelle verzending, direct bevestiging van je bestelling
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze website en de verzending van je bestelling. Wij wensen je een hele fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
goede service
Verbeterpunten2 van 3 zaden overleefden het niet..graag goede voorlichting
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wat vervelend dat niet alle zaden het goed doen, doorgaans ontkiemt 80-90% van de zaden zonder problemen. Kun je ons even een mailtje sturen met je bestelnummer? Wij kijken graag nog even mee. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Het is niet zo duur en wordt snel geleverd.
Verbeterpunten-
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, erg fijn. Super dat je tevreden bent over onze prijzen en dat je bestelling snel geleverd is. Wij wenen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Alles te vinden wat ik zoek , en duidelijke titels niet dat je zomaar het verkeerde besteld omdat je net iver 1 iets heen leest. Verder is de bezorging ook fantastisch alles de volgende dag binnen.
VerbeterpuntenGeen , ik zeg vooral doorgroeien. Ik zal jullie zeker bij vrienden aanbieden
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review, heel fijn dat je zo tevreden bent. Super dat je onze website overzichtelijk vindt en dat de bezorging snel is verlopen. Wij hopen zeker door te blijven groeien, hier doen wij ons best voor. Wij wensen je een hele fijne avond toe. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Zeer bekwaam, professioneel en hulpvaardig bedrijf. Zeer goede en snelle levering. Super mensen !
VerbeterpuntenNon
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm. Wat fijn dat je zo tevreden bent en ons een heleboel pluspunten geeft, hier doen wij hard ons best voor. Wij hopen je in de toekomst zeker weer terug te zien in onze webshop. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Goed advies. Super snelle levering. Goede producten.
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij. Super dat je tevreden bent over onze service, de levering en de producten. Helemaal super! Mochten er toch nog vragen zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Vandaag besteld = morgen in huis! Top service
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review. Fijn dat je zo positief bent, dit horen wij graag! Super dat onze service omschrijft als top. Wij gaan dan ook zeker zo door. Mochten er nog eventuele vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snel bezorgd, redelijke prijs, goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm. Super dat je tevreden bent over je bestelling en de kwaliteit, hier streven wij dan ook naar. Wij wensen je veel profijt van je bestelling en zien je in de toekomst graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goeie service en snel bezorgd
VerbeterpuntenWat Beter je bestelstatus zien
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service en dat de order snel is geleverd. Ook bedankt voor het aangeven van het verbeterpunt, dit waarderen wij altijd. In principe houden wij onze klanten op de hoogte per mail, ik ga noteren dat dit wellicht in de toekomst duidelijker kan. Ik wens je een hele fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Altijd snel te vinden wat je nodig hebt en de levering is ook altijd snel.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat je onze site overzichtelijk vindt en alles snel kan vinden. Mochten er toch nog eens vragen of onduidelijkheden zijn dan staat ons team graag voor je klaar. Wij wensen je een fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Gunstige prijzen van de producten en snel geleverd.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de prijzen van onze producten. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit waarderen wij. Fijn dat je bestelling snel geleverd is en dat je ons beoordeeld met een 10! Wij hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
veel assortiment en super discreet in het bezorgen
Verbeterpuntennog niks negatiefs meegemaakt.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit vinden wij erg fijn. Super dat je tevreden bent over ons assortiment en de bezorging van je bestelling. Erg fijn dat je nog niets negatiefs hebt meegemaakt, wij doen dan ook ons best om elke shopervaring bij ons goed te laten verlopen. Wij wensen je een hele fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Ik had de produkten de volgende dag al in huis!
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling. Super dat de producten zo snel zijn geleverd, hier streven wij altijd naar. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Niet normaal wat een service heeft dit bedrijf.vandaag betaald vandaag o p de post.hier kunnen meerdere bedrijven een puntje aan zuigen
VerbeterpuntenTotaal niks
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, hier zijn wij heel blij mee. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, hier doen wij dan ook ons best voor! Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Wij wensen je een hele fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Top en snelle bezorging
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarden wij zeer. Fijn dat je tevreden bent en dat de bestelling snel bezorgd is. Wij wensen je veel profijt van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Wij wensen je veel plezier van je bestelling en een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenKweet niet ga zo door
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, dit waarderen wij. Super dat alles goed is verlopen, wij gaan zeker zo door. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk