Pluspunten
Snelle bezorging vriendelijke behandeling via chat.
Hoi Carl, Dank je wel voor je pluspunten. Als we je verder nog van dienst kunnen zijn, horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Positive
Good prices... Easy to order Quick on time delivery.
Hello John, Thank you for your kind words. If there is anything we can help you with, please let us know! Kind Regards, Dutch Headshop Customer Service
Pluspunten
Goede en snelle levering,zeer tevreden:))
Beste Willem, Hartelijk dank! Wij zijn tevreden als jij dat bent! ^_^ Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Goeie zaden snel geleverd
Hoi Jurgen, Dank je wel! Als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt. Was een klein probleempje met de bestelling, maar die is super opgelost door de klantenservice.
VerbeterpuntenMisschien iets meer opletten bij het inpakken, maar verder helemaal niks.
Beste Ruben, Hartelijk dank voor je review en lovende woorden. Ik ga ons magazijn even informeren dat zij voorzichtig moeten zijn met inpakken! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Voldoende voorraad aanwezig, hierdoor snelle levering
VerbeterpuntenWebsite kan eenvoudiger
Beste Ben, Hartelijk dank voor je review. Kun je ook aangeven wat je graag eenvoudiger ziet op de website? We nemen de feedback van klanten serieus en willen graag een website die zo optimaal mogelijk is voor iedereen. We horen het graag! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Mijn bestelling was sneller binnen dan verwacht, helemaal super!
VerbeterpuntenHet minimale bestel bedrag verlagen.
Beste Kimberley, Dank je wel voor je verbeterpunt! Mocht je net onder het minimale bedrag zit, kun je ons altijd even mailen! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, discrete verpakking ( zelfs op het afschrift), bij ieder product zit wel iets van een handleiding en natuurlijk de 2 gratis zaadjes die ik erbij kreeg (dit waren overigens 2 nothern lights auto’s) Al met al super webshop en service!
Hoi Rick, Dank je wel! Als je verder nog informatie over de producten nodig hebt, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Super klantenservice super goed contact zo zou iedere webwinkel moeten zijn.
VerbeterpuntenVooral zo door gaan echt Toppie
Hoi Dennie, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Als er iets is wat je ander zou willen zien, laat het ons weten! We staan altijd open voor verbeterpunten! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Echt snel levering
Beste Walky, Dank je wel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Dutch-headshop Team afd. klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie.
Beste klant, Wat super dat de bezorging van je bestelling zo snel is geweest! Ook zijn wij blij dat de communicatie met ons klantenservice team goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Super egt aanrader !!!!
Beste klant, Wat willen we jou bedanken voor je review! Dit is natuurlijk een TOP compliment! Hopelijk is de bestelling geheel naar wens. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Besteld en de volgende dag al in huis, super snel en betaalbaar.
VerbeterpuntenVoor nu ...geen.
Beste klant, Wat positief om te horen! Wij hopen dan ook dat je bestelling geheel naar wens is. Mocht je nou nog op een verbeterpunt komen, dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede producten
VerbeterpuntenGeen , Top
Beste klant, Wat fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat de bestelde producten naar wens zijn. Wij wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
snel
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Vlotte en correcte levering, goede mogelijkheid om vragen te stellen via de chat en ook antwoord krijgen
Beste klant, Gelukkig is de levering van je bestelling zo snel verlopen. Ook zijn we erg blij om te horen dat ons team je zo goed heeft kunnen helpen door middel van de chat functie. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Ben goed geïnformeerd door de klantenservice ! Levering was snel en correct !
Beste klant, Wat fijn dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen informeren! Hopelijk is de bestelling ook geheel naar wens. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle correcte levering, adequate en supersnelle oplossing bij een (eenmalige) foutlevering
Beste klant, Wat zijn wij blij om te horen dat de foute levering zo snel opgelost kon worden. Mocht je nou nog op een verbeterpunt komen, horen wij dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering! Zeer goede service!!
Beste klant, Wat goed om te horen dat de levering en de service bij jou zo goed is verlopen! Hopelijk zal dit in de toekomst hetzelfde zijn. We wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Overzichtelijke (informatieve) site, breed assortiment, en snelle bezorging. Kortom: niets dan lof.
Beste klant, Wat een top complimenten mogen we van jou ontvangen! Mocht je nou nog enige verbeterpunten weten, dan vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Super snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de voortgang
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat ons team je op de hoogte heeft gehouden met vooruitgang van je bestelling. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Werkt makkelijk en er zijn veel producten op voorraad.
Verbeterpuntenje kan pas een bestelling plaatsen als je meer besteld dan 15 euro dit vind ik erg onhandig.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review! Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk is verlopen. Het minimale besteed bedrag van €15,00 zorgt ervoor dat bestellingen in Nederland volledig gratis verstuurd worden, hopelijk geeft dit wat uitleg achter het minimale aankoopbedrag van €15,00. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Zeer snelle levering, goed verpakt. Duidelijke informatie op de site.
VerbeterpuntenIk heb geen mailtje gekregen dat mijn pakketje was verzonden.
Beste Klant, hartelijk dank voor je review. Goed om te horen dat onze website duidelijk is. Wij streven naar een goede en duidelijke inlichting, dus het is fijn dat je dit benoemd. Wij komen vaker terecht in de SPAM filter van onze klanten. Check je even of dat ook bij jouw het geval is? Zo niet, laat het ons weten wanneer het bij de eerst volgende bestelling weer gebeurd. Veel plezier en graag tot snel! Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
Pluspunten
Bizar snelle levering, savonds laat besteld, sochtends om 8.00 uur geleverd!
Beste Klant, bedankt voor je positieve beoordeling. Soms kan het erg snel gaan. Heel fijn om te horen dat dit bij jouw het geval was. Hopelijk bevalt de bestelling ook goed. Als je nog vragen hebt, stel deze gerust. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
Pluspunten
Verpakking en versturen goed. Ik zoek mijn laatste pakje, waarschijnlijk éen fout in/bij de aankomst firma.
VerbeterpuntenWeet ik nu nog niet.
Beste Klant, bedankt voor het invullen van je review. Hier zijn we erg blij mee. Goed om te horen dat de levering goed is bevallen. In je verhaal meen ik te begrijpen dat je een pakket kwijt bent? Stuur ons een mail met het bestelnummer en we helpen je graag verder. Indien je nog andere vragen hebt, laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk