Pluspunten
Pakket goed ontvangen aan een meer dan schappelijke prijs en snel!
Beste klant, Fijn om te horen dat je bestelling in goede order is aangekomen. We hopen dat de prijs zo schappelijk voor jou blijft! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Overzichtelijke site met goed aanbod en altijd snel en compleet geleverd!
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review. Is de bestelling geheel naar wens? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Zeer keurig geholpen
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij stellen dit zeer op prijs. Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door een van onze collega's. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering, geweldig product.
VerbeterpuntenZocht nog naar losse onderdelen en schoonmaak artikelen van de Boundless CFX, deze zijn op andere sites wel verkrijgbaar.
Beste Klant, Hartelijk dank voor het invullen van je review. Fijn om te horen dat de levering en het product goed zijn bevallen. We zullen je verbeterpunt zeker meenemen in ons overleg. Bedankt voor de Tip. Als je nog vragen hebt, over je bestelling stel deze gerust. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Beste klant, Hartelijk dank voor het invullen van je review. Wat een mooie score. Hier zijn we enorm dankbaar voor. Als je nog vragen hebt over je bestelling, laat het ons weten. Veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Top bedrijf
VerbeterpuntenGa zo door geen min punten
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat leuk om dit te lezen. erg fijn dat ons bedrijf positief wordt ervaren. Als je nog vragen hebt over je bestelling, stel deze gerust. We wensen je veel plezier en zien je graag gauw terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Tevreden over de hele lijn (zoals elke keer al) :) Van aanbod aan artikelen, informatie er over, makkelijkheid van bestellen, de producten zelf (prijs, kwaliteit), de bezorging (supersnel, echt niet normaal, in volle kerstperiode -en in België- aangekomen de dag na de bestelling (eerst rond de middag besteld), nog vôor alle andere (kerst)pakjes die ik de week ervoor besteld had en die vertraging hadden enz..). Verpakking was ook weer (zoals elke keer al) zeer stevig, "neutraal", en verzorgd. Als ik bij DHS bestel, hoef ik geen stress te hebben de bestelling, de bezorging en inhoud en dat is gewoon fijn :-)
Beste klant, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat een plezier om dit terug te lezen. Erg fijn dat onze service, levering en kwaliteit goed bevalt. Heel veel plezier met je bestelling. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. We zien hopelijk graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat een mooie score. Als je nog verbeterpunten voor ons hebt (nu of in de toekomst) Laat het ons weten. Veel plezier met je bestelling! Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Beste klant, Bedankt voor je review. We stellen het erg op prijs dat deze word ingevuld door je. Fijn dat de levering goed is ervaren. Heel veel plezier met je bestelling en mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten. Tot gauw! Met vriendelijke groet, de klantenservice.
Pluspunten
Beste klant, Hartelijk dan voor je beoordeling. Dit stellen we erg op prijs. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. We zien je hopelijk graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijk groet, de klantenservice,
Pluspunten
Supersnelle reactie supersnelle bezorging niets dan lof.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van je review. Dit waarderen we enorm. Fijn om te horen dat de levering goed is bevallen. Heb je nog vragen over je bestelling? Laat het ons weten! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, de klantenservice,
Beste Klant, Bedankt voor je review. Wat een hoge score! Hier zijn we erg blij mee. Mocht je nog verbeterpunten of opmerkingen hebben, laat het ons weten. We wensen je veel plezier met de bestellen en zien je graag de volgende keer weer terug in onze webshop. Met vriendelijk groet, de klantenservice,
Pluspunten
Supersnelle verzending
Beste Klant, Erg bedankt voor je positieve beoordeling. Wat een mooie score. Goed om te horen dat de levering snel is ervaren. Heb je nog vragen over je bestelling? Laat het ons weten. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijk groet, de klantenservice,
Pluspunten
Goede spullen, snel geleverd!
VerbeterpuntenEr zijn 2 soorten arizers en het is niet helemaal duidelijk of de extra onderdelen op beide passen.
Beste klant, Hartelijk dank voor het invullen van je review. Fijn om te horen dat je aankoop en levering goed is ervaren. Het is inderdaad niet makkelijk om de onderdelen voor de Arizer V & Q te onderscheiden. Sommige zijn universeel. We proberen dit zo duidelijk mogelijk neer te zetten. We nemen je punt zeker mee tijdens ons overleg. Heb je nog vragen, we denken altijd graag met je mee. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Pluspunten
Duidelijke informatie, eenvoudig makkelijke website en snelle service
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van je review. Dit stellen we echt op prijs. Wat een mooie complimenten allemaal. We vinden dit erg fijn om terug te lezen. We wensen je veel plezier met je bestellen en zien je graag snel terug. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering,discreet ingepakt.Erg goede service
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Klant, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Wat leuk om te horen dat de service goed bevalt. Mocht je nog verbeterpunten hebben in de toekomst, dan horen wij dit uiteraard ook graag. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je bestelling en zien je graag snel terug in onze webshop. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Beste Klant, Hartelijk dank voor je beoordeling. Mocht je nog verbeterpunten voor ons hebben, we horen graag. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling en zien je graag weer terug in onze webshop. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Beste klant, Super bedankt voor het invullen van je review. Dit waarderen we enorm. Mooie score ook! We hopen dat je veel plezier zult hebben van je aankoop. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Graag tot de volgende keer ... Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Beste Klant, Hartelijk dank voor je review. Dit stellen we erg op prijs. Overigens ook een topscore! Heb je nog vragen over je bestelling? Stel deze gerust. Heel veel plezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering fijne producten
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Beste Klant, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Erg fijn om te horen dat de producten en levering goed zijn bevallen. Als je nog vragen hebt over je bestelling, laat het ons weten. Hopelijk weer tot de volgende keer! Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering, goed service.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van je review. We zijn er erg trots op, optimaal te scoren bij je. Als je nog vragen hebt of verbeterpunten, laat het ons gerust weten. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle afhandeling. Nooit problemen gekend.
Beste Klant, Super bedankt voor je leuke review. We zijn erg blij dat de kwaliteit en afhandeling positief is ervaren. We wensen je veel plezier met je bestelling. Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. We denken altijd mee met onze klanten. Hopelijk weer tot de volgende keer! Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Pluspunten
Goede snelle afhandeling van bestelling.
Beste Klant, Hartelijk dank voor het invullen van je review. Dit stellen we echt op prijs. Geweldig om te horen dat de afhandeling juist is verlopen. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Ons team staat klaar voor je. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Pluspunten
Altijd netjes en snel bezorgd!!
VerbeterpuntenAlles is al goed !
Beste klant, Bedankt voor het invullen van je beoordeling. Fijn om te horen dat de bezorging netjes wordt ervaren. Dit is zeker een van onze streven. We hopen dat je veel profijt zult hebben van je aankoop. Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Met vriendelijk groet, de klantenservice.
Beste Klant, Bedankt voor je review. Dit wordt echt gewaardeerd. Heb je nog verbeterpunten voor ons? Wij horen het graag en denken graag met je mee. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijk groet, de klantenservice.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk