Pluspunten
Snelle levering, goede service
VerbeterpuntenKreeg een freebie waarvan ik niet wist wat het was
Beste Klant, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Welke freebie heb je gekregen? Wij infomeren je graag! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, dit waarderen wij zeer. Fijn dat je tevreden bent over onze service, dit lezen wij graag. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle levering Goede producten
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn om te lezen. Super dat je tevreden bent over onze producten en dat de bestelling snel geleverd is. Wij wensen je een fijne dag en zien je in de toekomst graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Ze leverden alles correct en snel
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat alles correct en snel geleverd is, daar doen wij ons best voor. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je in de toekomst graag terug. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, erg fijn. Mochten er nog vragen zijn over onze diensten en/of producten dan horen wij het graag. Wij wensen je veel profijt van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk vormgegeven site. Duidelijke uitleg over producten. De bestelling was snel in huis en het pakket is zeer discreet verpakt.
VerbeterpuntenGa door op de wijze, waarop jullie nu werken. Ik blijf zeker klant bij jullie!
Beste Klant, Wat een positieve review, bedankt daarvoor. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze website, verzending & dienstverlening. Wij gaan zeker zo door en staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Prettige dag verder! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Wij wensen je veel plezier van je bestelling en hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Prima prijs tov kwaliteit en een razendsnelle levering
VerbeterpuntenZou het niet weten
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Goed om te horen je tevreden bent over prijs/kwaliteitsverhouding en de levering, super! Wij wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit vinden wij erg fijn. Wij wensen je veel profijt van de bestelling en zien je in de toekomst graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor in het invullen van de beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, dit vinden wij erg fijn. Super dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel profijt van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Veel betaalmogelijkheden Snelle levering en gratis in Belgie vanaf 45 euro
VerbeterpuntenKadotje?
Beste Klant, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de betaalmogelijkheden en de levering naar België. Ik zie dat wij qua cijfer nog wel kunnen verbeteren, wellicht heb je nog tips voor ons zodat wij in de toekomst een dikke 10 scoren? Wij proberen zeker bij elke bestelling een gift mee te sturen, mocht er bij een volgende bestelling niets bij zitten laat het ons dan even weten. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle levering,goede service,goede prijzen.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, dit waarderen wij zeer. Super dat je tevreden bent over onze service, dit horen wij graag. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, erg fijn! Wij wensen je veel profijt van de bestelling en zien je in de toekomst graag terug. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goeie prijs-kwaliteit, duidelijke site, snelle en onopvallende levering.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, super om te lezen! Fijn dat je tevreden bent en over de levering, de website en de prijs/kwaliteitsverhouding. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Super snelle levering
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review. Fijn dat je tevreden bent en dat de bestelling snel geleverd is. Wij hopen je in de toekomst terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle en super goede service.
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Wat goed om te horen dat service zo goed en snel is verlopen. Wij hopen dat de bestelling dan ook helemaal naar wens is. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle levering,geen moeite. Gelijk wat navraag gedaan over zaden ivm CPD/THC gehalte, en om zelf te kweken. (Een paar voor mezelf) Voor de duidelijkheid.... Men heeft mij geadviseerd over de zaden, niet over het kweken !! De druppels werkte op zich wel tegen mijn rugpijn, maar ik slaap beter met THC erbij in. (de druppels heb ik ooit elders gekocht) Ipv druppels, gebruik ik liever autoflowers (weed), die ik rook in een waterpijp. Een waterpijp koelt de rook, en zuivert via het water de rook. (Roken is en blijft slecht !!!!!!!), Maar beter dan die morfineachtige tabletten van de dokter zoals Tramadol en andere middelen. Ik heb een bestelling gedaan van 5 pijpjes. Omdat er altijd mensen tegen deze middelen zijn, wil ik verdere ervaringen liever aan kopers zelf laten. Gelukkig word het wel steeds meer erkend als middelen tegen diverse klachten. Ik ben 46 jaar, opa van 3 kleinkinderen, en niemand in mijn omgeving stel ik bloot aan datgeen ik doe. Mijn bestelnummer van de pijpjes : 1300199635
Beste klant, Bedankt voor het geven van je mening in deze review! Hopelijk hebben de medewerkers van ons klantenservice team je voldoende informatie gegeven. Wij willen je nog een hele fijne dag toewensen! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
VerbeterpuntenWat uitgebreider kwa catogties niet te veel op head of sead shop voor de rest top
Beste klant, Wat leuk om te horen dat je ons een 10 geeft! Uitbreiding van ons assortiment is iets wat we altijd graag meenemen, heb je enige idee wat voor producten je nog mist bij ons? We vernemen het graag van je! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Dikke 10!!!!
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over ons! Wij zien dat je een 9 hebt gegeven en zijn erg benieuwd wat wij er aan kunnen doen om de volgende keer een 10 te scoren? Mocht je enige verbeterpunten hebben, vernemen wij dit uiteraard. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Duidelijke en vlotte levering
VerbeterpuntenTrack en tracé of een mail hoelang verzenden duurt.
Beste klant, Bedankt voor het geven van je mening in de review! We zijn blij dat de levering zo duidelijk en vlot is verlopen, hopelijk zal dit bij eventuele toekomstige bestellingen hetzelfde zijn. Heb je geen track & trace ontvangen bij je bestelling? Dit zou namelijk wel moeten. We zullen hier direct naar gaan kijken en mocht dit in de toekomst nogmaals gebeuren, kunnen wij altijd de track & trace link naar je toesturen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle service, duidelijke website, dus geen verrassingen
VerbeterpuntenAlleen een betere foto bij product in mijn geval. Ik bestelde 50 slagroompatronen maar zag een foto van 24 stuks dus ik dacht eerst dat ik een verkeerde bestelling had gedaan.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review en het geven van je pluspunten! Wij zullen je verbeterpunt zeker meenemen in ons volgende overleg! Wij wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Veel leuke informatie
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review! Wij hopen dat de bestelling helemaal naar wens is. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk