Pluspunten
Zeer snelle bezorging, geen absurde bezorgkosten.
VerbeterpuntenSchrijffoutje in het volgende gekopieerde stuk tekst: ""U heeft gekozen voor directe betaling (met iDeal, Bancontact/Mister Cash of Sofort Banking) en dan wordt u bestelling direct na bevestiging van de betaling in behandeling genomen."" Er mist een w achter de tweede u; het moet zijn uW bestelling.. Kleinigheidje
Beste klant, Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om deze review in te vullen! Heel scherp dat je dit spelfoutje hebt gevonden, kun je ons vertellen waar je dit precies hebt gevonden, zodat wij het gelijk kunnen laten aanpassen? We vernemen het graag! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Bijzonder snelle levering van het product
Verbeterpuntennvt
Beste klant, Bedankt voor het geven van je mening! Fijn om te horen dat de levering van je bestelling zo vlot is geweest. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenNiet
Beste klant, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering! Mocht je in de toekomst nou nog verbeterpunten weten, vernemen wij dit uiteraard graag van je. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
snelle levering met track and trace. prima assortiment.
Verbeterpuntenproducten die te maken hebben met het onderhoud van vaporizers zijn moeilijker te vinden op de site. bijvoorbeeld TH Cleaner
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review! We zijn blij dat de levering zo goed is verlopen en dat het assortiment naar wens is. We zullen je verbeterpunt meenemen en kijken naar een mogelijkheid om dit te verbeteren. We wensen je nog een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snelle levering en hebben alles wat de huidige shop niet heeft hier ( den Haag kust)
VerbeterpuntenNiks, zoals ik ervaar gaat altijd prima
Beste klant, Fijn om te horen dat ons assortiment meerdere producten aanbied die niet in de regio Den Haag zijn te verkrijgen. Wij hopen dat de bestelling helemaal naar wens is! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
uitstekende en betrouwbare produkten en zeer vlotte levering.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review. Wij hopen dat de bestelling compleet naar wens is! Met vriendelijk groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
altijd een snelle adequate reaktie bij vragen. ook snelle en goede levering van produkten
Verbeterpuntengeen idee
Beste klant, Fijn om te horen dat er eigenlijk alleen maar pluspunten zijn te benoemen. Dat maakt ons super blij! Mocht je nou nog enig verbeterpunt weten, horen wij het natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Quick delivery and great packaging.
VerbeterpuntenAdd more payment options
Dear customer, Thank you for filling in this review. I can tell you that in 2019 we will be looking in adding extra payments options if this is possible. Wishing you a nice day! Best regards, Customer Services
Pluspunten
Altijd op tijd en volgens afspraak geleverd. Goede producten
Beste klant, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de levering van je bestelling! Bevalt alles helemaal naar wens? Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Duidelijke informatie Snelle levering
VerbeterpuntenHeb geen verbeter punten
Beste klant, Bedankt voor het geven van je mening! Goed om te horen dat je geen verbeterpunten hebt. Indien je nou nog wel een verbeterpunt weet, laat het ons dan vooral weten! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Duidelijke website met goede informatie. Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review. Wij vinden het erg fijn om te horen dat wij jou hebben kunnen voorzien van duidelijke informatie op onze website en dat de levering zo snel was. Hopelijk zal dit in de toekomst hetzelfde zijn! Met vriendelijk groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Snel
Verbeterpunten0
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, dit waarderen wij enorm. Wij wensen je veel profijt van je bestelling en zien je graag in de toekomst terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Beste Klant, Bedankt voor je positieve review, dit vinden wij erg fijn. Goed om te lezen dat de bestelling snel geleverd is. Wij wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Beste Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snel geleverd, neutrale verpakking. Top
Beste Klant, Bedankt voor je positieve review, goed om te horen dat je tevreden bent. Fijn dat de bestelling snel bezorgd is. Wij hopen je in de toekomst weer terug in te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
S’avonds besteld en de volgende dag in huis. Niet duur en goede producten in de winkel. Ruime keus en eigen merk is ook van goede kwaliteit.
Beste Klant, Bedankt voor de positieve review, erg fijn om te lezen. Goed om te horen dat je bestelling in de smaak valt, hier doen wij ons best voor. Wij wensen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Het is altijd een plezier om te shoppen bij jullie De site is zeer mooi en gebruiksvriendelijk Het aanbod is ook erg gevarieerd Ook de service is belangerijk bij jullie wat zeer gewaardeert wordt Dank u dat jullie het zo simpel en tof maken om te shoppen bij jullie
VerbeterpuntenBlijven doen wat jullie doen !
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, wat leuk om te lezen dat je zo positief bent over ons aanbod en onze service. Wij gaan zeker zo door! Wij wensen je veel profijt van je bestelling en tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Beste Klant, Bedankt voor je positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Super om te lezen dat de bestelling snel geleverd is, wij wensen je veel profijt van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Betrouwbaar,snel en kwaliteitsvol
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review en het geven van je mening. We hopen dat de bestelling helemaal naar wens is! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Overzichtelijke shop, snelle levering, voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenHandleiding was wel makkelijk geweest (inmiddels online ergens gevonden)
Beste klant, Fijn om te horen dat je nog eens een bestelling bij ons zou willen plaatsen! Is het inmiddels gelukt met de handleiding of ben je hier nog steeds naar opzoek? We vernemen het graag van je! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Altijd directe snelle correcte en discrete levering
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, Top dat je zo tevreden bent over de snelle levering van je bestelling! Wij hopen dat dit in de toekomst nog steeds net zo snel zal zijn. We wensen je nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Super snelle levering , en zeer te vrede over de producten en de info die gegeven word. Echt top!
Beste klant, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde bestelling en info van de producten. Wij hopen dat dit in de toekomst ook zo zal blijven! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de review! Wij stellen dit zeer op prijs. Nog een hele fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk