Snelle levering en duidelijke website
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 20.454 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen de snelle levering en gemakkelijke retourneringen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, waardoor het winkelen aangenaam is. Veel reviews noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreid assortiment, met betrouwbare online bestellingen en afhalen in de winkel. Af en toe zijn er meldingen van voorraadproblemen of vertraagde reacties, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
Snelle levering en duidelijke website
5 October 2026
Jolanda
Waalwijk
Leuke producten interessante prijzen goede afwikkeling
3 October 2026
Dineke Breukers- Halkes
Bergschenhoek
De bestelling ging kei snel erg fijn dank je wel
3 October 2026
Heidy
Deurne
Website is overzichtelijk, de winkel had mijn maat niet in Hellevoetsluis en gewezen dat t online wel op voorraad was. Top!
1 October 2026
Renata
Hellevoetsluis
precies zoals het in de winkel was besteld en uitgelegd is het gegaan met onze bestelling. heel fijn een dikke 10
1 October 2026
Maaike
Tricht
Vriendelijk perseel
30 September 2026
Hans
Elst
Het duurde een week voor de helft van mijn pakket bezorgd werd! Terwijl ik een dag na de bestelling van de bezorgdienst al bericht over het pakketje had gehad, het was aangemeld, maar nog niet bij hen binnen gekomen. Drie dagen later kreeg ik bericht dat mijn pakketje in goede staat was geretourneerd, terwijl ik het nog niet eens binnen had gehad. Ik zou mijn geld teruggestort krijgen. Ik bellen. De telefoniste was erg aardig. Ze zei dat het pakketje de deur nog niet uit was, maar dat een product niet meegeleverd kon worden. Dat stond allemaal niet in het bericht dat ik per e-mail kreeg. Ook niet welk product er niet geleverd kon worden. Een week na bestelling is eindelijk mijn pakketje binnengekomen, en er is wat geld teruggestort op mijn rekening. Maar niet het bedrag van het missende product. Dus ik ben nog steeds niet klaar met deze bestelling. Ik moet nu nog achter mijn geld aan. Ik ga niet nog een keer iets bestellen bij The Stone!
30 September 2026
Kim
Alphen Aan Den Rijn
Super handig en snel
29 September 2026
Kees
Breukelen
Van a tot z allemaal top geregeld, en de spullen zijn super mooi!
Aldo Schra
Rijswijk
Het bestelde item in het werkend besteld en kon ik na de eerstvolgende werkdag ophalen in de winkel. Het kledingstuk voldoet aan de verwachting. Ik zou de volgende keer weer hier bestellen.
Bjorn
Breda
Snel afgehandeld
Karen Wagensveld-Hansen
Oegstgeest
Ze keken samen naar mij naar de beste maatoptie om hem vervolgens in de juiste maat te bestellen. Uitbundig hulp gekregen van het vriendelijke personeel op de binneban in hoogvliet
26 September 2026
Anne
Rotterdam
Te weinig geld can retour ontvangen
23 September 2026
Wendy Lokven
Hertogenbosch
Beste Wendy,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen via de mail. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, kun je ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected]
15-9 een jas besteld. Een mail gekregen dat hij donderdag 17-9 zou hij na 15u klaar liggen in de winkel. Daar is hij nog steeds niet. Hoofdkantoor gebeld, zij zouden terug mailen over de stand van zaken. Tot op heden niks gehoord.
23 September 2026
Fanny
Kesteren
Beste Fanny,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen. We zien dat we dit inmiddels samen hebben kunnen oplossen. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je ons telefonisch bereiken op : 085-7731123 of via [email protected]
The Stone in Vianen kom ik graag , staan 2 heeele leuke verkoopsters. En ook handig om online te shoppen en in Vianen te laten bezorgen .
22 September 2026
Linda
Vianen
Fijne service, vriendelijk personeel
22 September 2026
Marleen
Den Haag
Ik kocht een broek in de winkel voor €55. Deze was te lang en i.p.v. korter maken keek ik op de website van The Stone of er andere lengtematen waren. Dat was zo en ik bestelde dezelfde broek op de website voor €39,- en liet deze in de winkel bezorgen. De broek die ik in de winkel had gekocht mocht ik terugbrengen tegen een tegoedbon. De broek van de website mocht ik terugbrengen en kreeg gewoon mijn geld terug. Heel vreemd dat de winkel andere prijzen en voorwaarden hanteert dan de website. Goed opletten dus, de collectie is wel heel leuk!
21 September 2026
Wil
Terheijden
Het winkelpersoneel was behulpzaam en aardig. Kregen echter geen contact met de klantenservice. De pakbon kwam niet overeen met mijn artikelen.wachtende klanten, werkt niet echt, als er een aan de telefoon hangt en steeds weggedrukt wordt.
20 September 2026
Lia Verkerk
Maarssen
Mooie hemjes goede kleur
19 September 2026
Annie Van de Ven
Stramproy
Behulpzaam en vriendelijk geholpen personeel
17 September 2026
Dicky
Katwijk aan Zee
Pakket zoek bij dhl moest ik terug koppelen naar stone gedaan stone zeg we gaan het onderzoek starten bij dhl duurt 5 tot 8 werkdagen en dan hoort u het van ons beter had geweest wij sturen u een nieuwe en het pakket wat dhl zoek heeft geraakt dat zoeken wij wel uit nu zit ik al 8 dagen op mijn verjaardags kado te wachten en nog niets gehoord
Annemarie blok
Roelofarendsveen
Beste Annemarie,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit zo is gelopen. We zien dat we dit inmiddels samen hebben kunnen oplossen. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je ons telefonisch bereiken op : 085-7731123 of via [email protected]
Ik kocht hier een broek van PME Legend die 30 euro goedkoper was dan elders, waar deze overigens ook al in de sale was. Volgens mij betaalde ik minder dan 40% van prijs buiten de sale. Door de lage prijs wel verzendkosten, maar nog steeds voordeliger dan ergens anders.
Armand
Maastricht
Leuke medewerkers, goede sfeer, Pakket-afhandeling snel en goed verlopen.
Lianne
Wijchen
Halen alles uit de kast om de juiste artikelen voor je te vinden.
15 September 2026
G. Timmer
Delft
Grote sortering met betaalbare prijzen
15 September 2026
Gemma Kragten
Maarssen
Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 60+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl
Lagosweg 19
2622 CZ Delft