Retour

Snelle levering en bij retour ook netjes geld terug! Top!

Klantvriendelijk, goede service

Mijn pakket lag niet in de winke

Door de sneeuw gekomen omdat mijn jas klaar zou liggen, eenmaal aangekomen was dit niet het geval. Onvriendelijke medewerker die even aangaf dat zij daar ook niks aan kon doen!! Mijn telefoon nummer werd genoteerd want hij zou maandag binnen komen en dan zouden ze me bellen, ik heb gister zelf maar gebeld want had niks gehoord en ja mijn jas was in de winkel en ik kon m ophalen.. dus vandaag glijden we nogmaals naar de winkel om m’n bestelling op te halen.. wat een service zeg..

Geweldig mooie merken. Snelle levering Mooie aanbiedingen

Helemaal goed

Fijn dat je ook nog in de winkel alsnog kunt passen

Een Aanrader vestiging nootdorp

Een PME Jas besteld online. Keuze in de winkel ophalen kwam mij heel goed uit na een aantal werkdagen kreeg ik het bericht om het af te halen.

zeer goede en correcte behandeling

Ik ben zeer goed geholpen zowel bij de bestelling als bij de ontvangst.

Erg slecht verpakt

Jas van PME besteld. Deze bestelling verliep vlot, alleen hoe de jas verpakt was, viel me ontzettend tegen. Jas was onbeschermd in een te krappe doos gedaan , waardoor vele kreukels. Jammer , anders was het 5 sterren waard geweest.

Vlotte en goede service

Zelfs kort voor kerst besteld en dan nog voor kerst binnen! Super fijn en blij mee

Had heel vlug mijn bestelling die ik in de winkel op kon halen

Leuke collectie, goede prijzen en prima service

Leuke collectie, goede prijzen en prima service

Prima service, goed geholpen.

PRIMA !!!

Hele fijne ervaring in Ridderkerk

Nette en snelle levering

De jas was netjes ingepakt en snel geleverd.

Netjes en perfect afgewerkt

Hele goede service

Het was geen probleem een trui om te ruilen ivm een vlekje en een snelle levering.

Alles is inorde

Alles is inorde

Pakket ruim voor kerst besteld nog niet binnen

Pakket nog niet ontvangen. Wel beloofd dat het op tijd gelverd zou worden

Optimale klantenservice

Mijn maat was er niet. Wilde het artikel graag voor de feestdagen. Binnen twee dagen kon ik mijn artikel ophalen. Super klantenservice en prettige koopervaring.

Ze doen wat ze beloven.

Vlak voor de Kerst een leuk Kerstcadeautje besteld en zoals beloofd op tijd ontvangen. En dat in zo'n drukke tijd. En de sokken vielen in de smaak.

Fijne zaak om te winkelen

Vriendelijk personeel en hulpvaardig

Vekeerde product geleverd

Verkeerde product is geleverd net voor kerst. Door de feestdagen nog geen reactie mogen ontvangen

Geweldige ervaring

Makkelijk in de webshop gevonden, zonder problemen ontvangen, een trui retour en nieuwe uitgezocht, ook dat verliep goed, nieuwe trui binnen en 2 dagen later al het tegoed van de retour gestuurde trui ook terug.

Winkel goed levertijd niet goed

Mooie winkel goed geholpen. Ben alleen 3x terug geweest voor een door het personeel besteld shirt in mijn maat. Wel melding gehad dat ik mijn shirt op kon halen maar niet over de vertraging tijdens logistiek proces.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ