Goed geregeld, snelle service

Fijne winkel in Spijkenisse

Prettige winkel ervaring Vriendelijk personeel

Snelle en prima levering.

Ze hadden de maat niet in de winkel dus de verkoopster bood aan via internet te bestellen. Voor 1,99 werd de broek twee dagen later netjes thuis afgeleverd.

Geholpen door super lieve, vrolijke en behulpzame meiden. Kijken en denken mee bij het passen, helpen zoeken naar juiste maten, pakken wat je nodig hebt en hangen terug wat niet past, oplossingsgericht en erg vriendelijk. Een item bestellen en een ander item retourneren ging ook erg makkelijk.

Klantvriendelijk

Was korting, gebeld en het verschil is gewoon terug gestort.. top

Altijd fijn shoppen

Altijd fijn shoppen, zowel online als in de winkel

Prima !

Bestellen online gaat heel goed Fijne online shop En fijne winkels alleen jammer dat er in de paskamers geen eigen spiegels hangen dan zou het uitstekend zijn . Niet iedereen wil openbaar zijn outfit checken

Waarom eerst betalen voordat andere maat besteld wordt?

Gevraagde maat niet voorradig….kan gebeuren…. Maar er moet eerst betaald worden voordat de andere maat bij een ander filiaal of magazijn besteld wordt??? Vreemde gang van zaken

Zeer goede ervaring, vriendelijk en altijd fijn geholpen

Hele fijne winkel.

Zoals het hoort

In de winkel was het artikel niet op voorraad besteld via de zuil. netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en daarna opgehaald in de winkel.

Goede snelle service

Online makkelijk bestellen en snelle levering. In de winkel (Dordrecht, Sterrenburg) heel leuk en vriendelijk personeel, zeer goede service.

Zeer klantvriendelijke dames in dordrecht

De dames ware behulpzaam, oplissingsgericht en erg klantvriendelijkheid en gezellig. Leukteam daar op woensdag.

Leuke winkel

Ze hebben een mooie collectie PME en goede service.

Supervriendelijke service

Supervriendelijke service, dat zie je niet veel

Ik heb The Stone een appje gestuurd met foto's over een klacht van een jurk die ik besteld had. Er werd totaal niet moeilijk gedaan. Ik mocht de jurk terug sturen en ik heb mijn geld retour gekregen. Echt super vind ik dit!

Tevreden

Was goed en snel gegaan met alles

Netjes en eerlijk

Heb mijn geld terug,maar mijn tegoedbon is niet verrekend

Eén van mijn favoriete winkels

Ik word altijd vriendelijk geholpen door het winkelpersoneel. Grote keuze uit hele leuke kleding voor jonge meiden, maar ook voor de oudere dames. Ik slaag altijd zowel in de winkel als online.

Een van mijn favoriete winkels

Online bestellen is makkelijk met gratis bezorgen in een winkel, maar liever ga ik gewoon shoppen in de winkel in Vlaardingen met supervriendelijk personeel.

Heel snel en goede service!

Bestelling gedaan en vlot afgeleverd bij de plaatselijke Stone.

Prima geregeld

Snelle levering .Netjes een.mail gehad.Snel en duidelijk.TOP

Alles naar tevredenheid verlopen.

Top winkels...

Leuke winkel met leuk personeel..

Online bestelling ging prima.

Wel noodgedwongen omdat in de winkels maat S niet of nauweliijks verkrijgbaar is!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ