Fijn bestelproces.

Makkelijk te bestellen en vlot en gratis afhalen in de winkel. Top!

mooie kleding, correcte bezorging

mooie website,mooie kleding,snelle bezorging! en alles past!

Als het een goede aanbieding is bestel ik wel weer

Geen mail ontvangen van verloop bestelling

Ik heb nadat ik een bestelling gedaan had en bevestiging ontvangen heb, niets meer vernomen. Na ruim een week maar gaan vragen bij de stone winkel of mijn bestelling er misschien al was. Bleek hij er al meerdere dagen te liggen. De communicatie via mail zou dus beter kunnen. Winkel ben ik erg tevreden over, de webshop dus wat minder.

Snelle levering en goede prijs

Jas via internet besteld. Werd snel bezorgd in de winkel. Ook ruime keuze van mooie merken

Bereidwilligheid om broek te bestellen.

Mail ontvangen maar onduidelijk. Zou fijn zijn als klant gebeld wordt als bestelling binnen is. Bestelling ligt nog op de zaak.

Snelle levering, mooie kleding

Heel fijn perdoneel

Snelle levering.

Top filiaal

Super filiaal

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Snelle en correcte levering van product

Toegankelijke website, het artikel komt snel aan en ook Retouneren kan zonder moeite.

Online bestelling in winkel laten leveren.

Werd fijn geholpen met het maken van mijn maat keuze.

Zeer prettige winkel

leuke meiden goed advies.

meiden altijd vrolijk. nette opgeruimde winkel. altijd goed advies.

Moest is afhalen en dat lag klaar

Top en super snel

Vlotte levering

Vlot geleverd.3blouses besteld,waarvan ik er 2heb gehouden.Blij mee! 1 blouse is retour gegaan,model paste niet goed.Hopelijk gaat de credit ook vlot .

Fijne service

Hier een broek gekocht, helaas na 1 x dragen de binnen naad los. Zonder problemen werd er een nieuwe besteld en kon ik snel de broek omruilen. Top service!

Vriendelijk, behulpzaam

Ga naar verschillende The Stone winkels.

Bestelde broek bleek te klein. 2x zonder probleem een andere maat besteld door het personeel. Top.

Slechte service dit keer

Een jumpsuit gekocht in de winkel. Bij thuiskomst zat er een gaatje bij de schouder. De winkel gebeld, maar ik moest toch eerst ermee terugkomen voordat er een nieuwe besteld kon worden. Daarvoor moest ik weer een uur rijden. Toen ik de jumpsuit in de winkel na een paar dagen kon ophalen, hing de kapotte jumpsuit gewoon weer in de winkel. Verder ben ik tevreden met The Stone

Vriendelijk personeel die ook wat voor je willen doen. Dikke plus

Duidelijk en correct.

Goede service.

Leuke mode, goed betaalbaar. Goede service, vriendelijk personeel.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ