Goede ervaring

Het kledingstuk was wat ik er graag van verwachte.

Goede levering

Schitterende rok besteld

kleding

ik had een kortingsbon van 11 euro toen ik die wilde betalen duurde het betalen te lang en toen ik het opnieuw probeerde kon ik de bon niet meer verzilveren, ook de dag erna niet meer spijtig

Makkelijk bestellen en ophalen

makkelijk bestellen op de website en ophalen bij de Stone winkel van jouw keuze, prima geregeld!

Snel en vriendelijk

Vriendelijk personeel

De verkoopster adviseerde om mijn online bestelling even te passen toen ik het in de winkel.ophaalde.

Juwelen zijn v héél goede kwaliteit Prima service en snelle levering !

mijn bestelling netjes conform afspraak afgehandeld.

Positief.

Altijd goede hulp, advies en service

Altijd goede hulp, advies en service, zowel in de winkel als online

Uitstekende service

Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding

Heel goed, online besteld,en na 3dagen Ophalen in de winkel.

Heel snel geleverd, voor een prima prijs. Nog nooit bij geshopt maar ik kom zeker terug.

Goede service mooie kleding.

Ben goed geholpen, top!

Nette snelle service

Er was een verkeerd artikel besteld maar dit is binnen 2 dagen zonder problemen snel omgeruild voor het juiste artikel. Goed service en vriendelijke verkoopster!

Goede snelle service en levering

Groot assortiment

Levering prima, groot assortiment, maar waar bij andere winkels de Geisha kleding al ruim is afgeprijsd is bij de Stone dit nog normale prijs. Dat is een beetje jammer.

gewoon goed

mooie kleding duidelijk aangegeven op de site. snel bezorgd.

Niet ontvangen

Maar DHL ZECHT VAN WEL... iedereen hier op.mijn flat .als wij hier horen wordt bezorgd door DHL!¡!!OOH ALS HET MAAR GOED GAAT.ZE MOETEN TOG EEN KEER EEN WAARSCHUWEN KRIJGEN?IK HEB WEL EEN KLACHT INGEDIENDOVER HUN.RIVEUS SCHRIJVEN OVER KLACHT. ZE REAGERDEN TOEN WEL??MAAR ZAG BIJ DE MEESTE DEZELFDE LINK WAT JE MOET DOEN¡!!! OP DIE WEBSITE ONTELBAAR MAILTJES STUREN .MAAR GÈÈN ANTWOORD!!!! Ik bestel ècht nòòit meer.ècht ellende.

Prima service en vriendelijk personeel

Bestelde broek laten afleveren in Brielle. Bleek na passen toch te klein. Personeel nam broek in en bestelde direct een grotere maat en 2 dagen later kon ik deze goed passende broek meenemen. Top

Snel geleverd mooi artikel.

Leuke meiden, probleempje zo opgelost

Besteld en zo binnen, passen, 1 niet goed, gelijk verrekend. Super.

Tevreden klant

Ik kende de Stone niet omdat er in mijn regio geen fysieke winkels zijn. Online toevallig bij uitgekomen omdat ik een specifiek artikel zocht. Ik was verrast door de mooie collectie. Artikel besteld en snel geleverd. Ik kom hier zeker nog vaker terug.

Verkeerd maatlabel en veel te groot

Het laatste artikelvesteld en ik dacht in mijn maat. Helaas bleek het artikel 3 maten groter te zijn. Vanuit de klantenservice geen giede oplossing aangeboden. De medewerker in de winkel was heel behulpzaam en het is naar tevredenheid opgelost.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ