Ik had de jurk al in de winkel gezien, maar mijn maat was uitverkocht. Bestelling is te volgen via track & trace en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Betaling achteraf is erg prettig.
Kwam voor de eerste keer in de winkel werd gelijk vriendelijk welkom geheten en me daarna prima geholpen.
In de winkel zeer vriendelijk en goed geholpen. Broek niet op voorraad, besteld en weer in de winkel afgehaald.
Afgehaald in winkel. Verkoopster praatte liever met medecollega dan met mij iets af te handelen
Goedendag, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad in onze winkel! Uiteraard is dit niet de bedoeling! Wij nemen contact op met het team. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Retour afhandeling duurde ruim 2 weken maar na plaatsing review werd het meteen afgehandeld en aankoopbedrag terug betaald. Eind goed, al goed..
Beste Liz, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen! Wij hebben het voor u uitgezocht en zien dat het pakket op 29-06-23 bij ons is bezorgd. Wij streven ernaar het pakket binnen enkele werkdagen na ontvangst te verwerken, echter kan dit enkele werkdagen duren. Wij hebben de retour op 04-07-23 retour verwerkt. Na de verwerking wordt het bedrag terugbetaald op uw rekening. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Ursprüngliche Bewertung
Al 10 dagen geleden artikelen retour gezonden. Niets vernomen, geen bevestiging retour en terugbetaling.
Vorige week maandag een bestelling geplaatst. Donderdag een mail dat de bestelling vertraagd was en vandaag (donderdag) uiterlijk overmorgen (zaterdag) verstuurd zou worden. Het is maandag en nog steeds geen track en trace dus de bestelling is nog steeds niet verzonden. Erg vervelend dat er zo lang op een bestelling gewacht moet worden!
Beste Sharon, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraagd was. Helaas is er een vertraging opgelopen wegens de online shopdrukte. Wij verzenden de bestellingen alleen op werkdagen. Op zaterdagen verzenden wij geen bestellingen omdat dit geen werkdag is. Wij hebben het voor u uitgezocht en zien dat wij op 03-07-23 het pakket hebben verzonden. Inmiddels is het pakket bezorgd. Excuus voor de vertraging. Wij wensen u veel plezier met de aankoop. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Vlot besteld in de winkel aangezien de maat er niet was en n paar dagen later binnen, bericht daarover gehad en op kunnen halen
Fijne winkel, leuke collectie en je wordt goed geholpen
Ik kan niets anders zeggen dat mijn ervaring prima is, het enige puntje dat ik kan aandragen is dat de beschrijving van de kleding soms misschien wat meer mag zijn zoals bv lengte van een blouse of broek of hoogte van de taille
zijn zeer goed geholpen , zijn zeer behulpzaam , geen moeite is te veel. top dus
Netjes geholpen met bestellen online.
Snelle service vriendelijk personeel
Bestellen via de webshop ging gemakkelijk en werd daarna snel thuisbezorgd
Duidelijk proces, goede informatie en klamtgericht!
Best jammer als je een broek besteld, aangeeft het graag in kr ad ijssel wilt ophalen het daar niet ligt maar je dan toch naar capelle moet, en dan achteraf horen dat zij onderling de broek naar krimpen hadden kunnen sturen. Ze vragen of je een mail hebt gehad dat het klaar ligt, alleen een mail ontvangen dat de broek is ingepakt en klaar is om naar het filaal te gaan. Uiteindelijk nooit een mail gehad dat het daadwerkelijk is aangekomen. En nee ook niet in de spam ....
Goedendag, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen! Wij hebben dit voor u uitgezocht en zien dat het pakket sinds 26-06-23 voor u klaarligt in de winkel in Capelle aan den IJssel. Op 23-6-2023 is hier een mail over verstuurd. Dit is de laatste mail die wij versturen met de informatie wanneer u het pakket kunt ophalen. Alvast heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Alleen jammer dat voor DHL wordt gekozen als vervoerder, het is weer voor de zoveelste misgegaan.
Heel vriendelijk geholpen en het personeel nam echt de tijd om advies te geven
Zeer vriendelijk geholpen en mee gedacht.
Vriendelijke, behulpzame medewerker. Ik had deze medewerker nog nooit in de winkel in Voorburg gezien. Zij is een aanwinst
Ik had een jurkje besteld voor een bruiloft. Binnen 1-3 werkdagen zou het binnen zijn. Na een week nog niet binnen. Het was kwijt. Wel bestelling als retour gemarkeerd en krijg me geld terug. Maar ik wilde graag op tijd het jurkje. Maar helaas... heel erg jammer.
Beste Vicky, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het pakket kwijt is geraakt. Wij hebben het gecontroleerd en zien dat de betreffende winkel contact met ons heeft opgenomen. Helaas konden wij het item na de vermissing niet meer op tijd leveren. Excuus voor het ongemak. Wij hebben de bestelling retour verwerkt en u ontvangt binnen 1-3 werkdagen het bedrag terug op uw rekening. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Zie boven
Vriendelijk geholpen top
Een broek gekocht. 1 dag aan gehad, de stof is helemaal lelijk met van die bolletjes. Een berichtje gestuurd naar The Stone om te kijken of we dit samen kunnen oplossen? Valt niet onder de garantie wordt aangegeven. Vind ik echt belachelijk voor een broek van €54,-
Beste Maayke, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen! Onze klantenservice neemt per mail contact met u op. Mochten er in de tussentijd vragen zijn, kunt u ons telefonisch bereiken op 085-7731123 of via [email protected].
Altijd een leuk aanbod. Goede service in de winkel. Vriendelijk personeel!
Altijd vriendelijk ben zeer behilpzaaam