Geweldig geholpen, een aanrader!

In de winkel dachten ze echt met me mee met het resultaat dat ik een leuke outfit heb.

het werkt als een perfect systeem

Voor het eerst iets besteld en het werd keurig naar tevredenheid behandeld.

goed systeem

Ik werd afgelopen maand keurig geholpen ondanks dat het de eerste keer was dat ik bestelde.

goed systeem

Snel en netjes geholpen

Bestelling gedaan,enkele dagen daarna ,bij de stone opgehaald,ben er heel blij mee!

Gezellig meiden. Goede hulp.

Je wordt gezien, je wordt geholpen en ze denken met je mee.

Gezellig meiden. Goede hulp.

Je wordt gezien, je wordt geholpen en ze denken met je mee.

Slecht

Wacht nog steeds op mijn geld. Broek besteld verkeerde maat , weer besteld weer betaald. Nog steeds geen broek, en van de eerste broek ook het geld nog niet terug.

Slecht

De sieraden waren allemaal verschillende verpakt,2 ervan alleen in een plastic zakje. Niet leuk om kado te geven.

Slecht

Koop broek in winkel niet mijn maat . Wordt besteld , verkeerde maat en vergeten te bellen dat de broek er was. Weer besteld betaald maar nog geen broek. En ook het geld van de eerste broek nog niet terug.

Snelle levering!

Snelle levering! Leuke merken! Ben er blij mee!

Snelle levering!

Snelle levering! Leuke merken! Ben er blij mee!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ