Het kan ook in 1 woord! Prima!

On line besteld. Kon mijn pakket al na twee dagen ophalen inde winkel waar ik heel vriendelijk werd geholpen.

Service was geweldig!

De kleding die ik gekocht had was niet allemaal goed. Retour gebracht wat ik niet wilde bij de winkel op Makado en ben fantastisch geholpen. Snel ook en geld volgende dag op mijn rekening.

TOP

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering. Tijdvak van levering zou wel wat korter mogen

Prima sevice

Snel verstuurd en prima service.

Fijne zaak!

Altijd vriendelijk personeel. Doen erg veel moeite om je te helpen.

Goed geholpen

Snelle levering, leuke prijs.

Voor de 1e maal een bestelling geplaatst en prima verlopen.

Een duidelijke webshop en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Super service

Heel snel geleverd en prachtig verpakt Mooie kleren

Prima winkel en website

Goede service, veel keuze, vriendelijk personeel.

Iets betere info over verzending en track en tracé was toch wenselijk.

Er zijn betere webwinkels met meer info over je bestellingen. Prijzen zijn vaak gelijk.

altijd leuk winkelen

Je kan op je gemak op de site winkelen en snel in een filiaal ophalen

klantgericht

goede en snelle service, communicatie was prima

Alle afspraken zijn keurig nagekomen

De bestelling is na enkele dagen in de winkel aangekomen en lag daar voor me klaar toen ik deze ophaalde. De medewerkster van de winkel was even leuk en vriendelijk als eerder. De door mij bestelde t-shirts van Pall Mall vind ik heel mooi. Ik hoop dat ze mooi blijven in de was.

Goede eerste ervaring. Online bestelling kan ook opgehaald worden en eventueel geretourneerd in de winkel van eigen keuze. Vlot verlopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prima.

Heel goed gegaan.

Vriendelijk personeel en goede service

Ik had iets besteld en naar een winkel laten bezorgen maar ik moest met spoed weg dus kon het pakketje niet ophalen. Winkel gebeld en was geen probleem, pakketje tereug gestuurd naar het magazijn en ik hoef mij geen zorgen meer te maken.

Keurige service prettig gehandeld en snelle terugkoppeling gegeven

Zeer klantvriendelijk

Klant vriendelijk goed geholpen en geinformeerd

Webshop waardeer ik heel slecht

Ik heb online een malelions pak aangeschaft. Tot 2 keer toe hebben ze alleen een trui opgestuurd zonder broek. In de stone winkel in naaldwijk ben ik overigens perfect geholpen. Na de eerste keer hebben zij de webshop gemaild en de klantenservice gebeld. Maar dat mocht niet baten. Ook nu na de tweede fout pakken zij alles op om het recht te breien. De winkel beveel ik meer dan aan. Het online aanschaffen absoluut niet.

Mooie webshop,snelle verzending.

Jurk besteld,goed naar maattabel gekeken,jurk is perfect.

Niet te bereiken via telefoon

Ik heb al een paar keer gebeld niet opgenomen en ook niet terug gebeld. Mail gestuurd krijg pas na 3 dagen antwoord.Zit nu weer met een probleem weer niet te bereiken alweer een mail gestuurd nog geen antwoord. Dus dan weten jullie wat mijn mening is. Hopelijk doen jullie er wat aan. Net weer gebeld vrijdag kwart voor 12 zijn jullie gesloten.

heel goed

servicegericht: ik kon passen en tot 2x toe werd er een verzoek naar een andere winkel gedaan om kleding te sturen. Het oude artikel werd even opzij gelegd voor mij om te vergelijken.

Top !

Mijn bestelling was super snel in mijn gekozen winkel! (Zoetermeer) erg fijne winkel met super leuk personeel wij komen er graag !

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ