Netjes geholpen!

Netjes geholpen!

Keurig, mag wel sneller verstuurd worden na bestellinh

Alles netjes bezorgd. Nadat de bestelling is gedaan mag het versturen hiervan wel sneller. Duurt vaak 2/3 dagen voordat het verstuurd wordt. Ook vind ik na een bepaald bedrag dat de verzendkosten hoog zijn.

Geweldig en personeel zeer vriendelijk

Goede winkel met veel goede merken .

Altijd goede adviezen. En een goede service .

Een vriendelijke medewerkster heeft een Broek in mijn maat besteld bij een blazer, alles verliep volgens afspraak. Mooie winkel met bekende en kwaliteitsmerken. Top service!

Keurig

Werden netjes gebeld toen het binnen was

Alles ok

Alles volgens verwachting

te late terugbetaling

Ik ben zeer ontevreden. Ik stuurde mijn pakket terug op 13 december 2021 via de Post. Nog steeds heb ik de teruggave van mijn betaling niet ontvangen. Wij rekenden nochthans op een vlotte terugstorting van het bedrag van 69,99 euro op mijn rekening BE09 2850 5238 2857. Dringend uitvoeren a.u.b. Nicole Hoste

olgens afspraak geleverd

De jas was precies zoals in de beschrijving en op de foto’s stond. Kleur ook. Goede kwaliteit. En werd netjes volgens afspraak geleverd.

prima service

snelle service, ook nu als je in de winkel iets retour brengt. vriendelijk personeel en mooie producten

Snel verstuurd, aardig personeel

Het is altijd een feestje om bij The Stone te winkelen, zowel in Maarssen als in Voorburg.

Altijd gezellig om een pakketje af te halen bij de meiden in de winkel in Naaldwijk

Hele goede service. Snelle levering. Top!

Top geregeld

Een goede service met veel keuze

Snelle levering, netjes verpakt.

Duidelijk en overzichtelijk

Wilde een jas kopen voor de kerst. Gebeld met de klantenservice om te vragen of de jas nog voor de kerst geleverd zou worden. Vriendelijk geholpen. En idd snelle en nette levering!

Snel en netjes bezorgd. Mooi vest, mooie kwaliteit. Goed geprijsd

Gewoon goed

Ook een leuke winkel

keurig

goed, zeker in deze drukke tijd.

Super slecht

Iets retour gestuurd en na 2 weken nog geen geld terug

Bezorging dramatisch

Pakket kwijtgeraakt (?) bij DHL, the Stone reageert niet op e-mails.

prima service.

Heel fijn.

Heel vriendelijk en behulpzaam.

Goede webshop ga zo door

Ondanks de kerstdagen is mijn bestelling binnen vier dagen bezorgd. Er zat een retourticket bij mijn bestelling wat ik altijd handig vind als een artikel niet bevalt. Gelukkig heb ik er geen gebruik van hoeven maken dus ik weet niet hoelang het duurt voordat je geld wordt teruggestort. Wel een tip download de DHL app!

Behulpzaam en zeer vriendelijk.

Goede service en een leuke kleding mix voor een (toch niet onbelangrijk) normale prijs mijn inziens.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ