Tevreden

Leuke kleding, en ik ben heel vriendelijk geholpen. Hier ga ik zeker weer shoppen.

Gezellig winkelen

Pak besteld. Toevallig tijdens winkelen afgeprijsd in winkel gekocht. Voorstel door medewerker dat bestelling bij ontvangst in winkel geretourneerd zal worden door medewerkers. Fijn meedenken!

Door sluiting kon ik toch mijn bestelling ophalen Super personeel bij Stone de rompert

Prima geregeld allemaal, ondanks de plotselinge Covid restricties, alles goed opgelost!

Perfect afgeleverd

In deze tijd net weer winkelsuiting en gewoon even een bericht vanuit de winkel dat ik het op afgesproken tijdstip kon halen. Mooi want het was een kerstcadeau. Dank

afhalen was makkelijk

omdat ze de goede maat niet hadden hebben wij het artikel besteld en was binnen enkele dagen in de winkel telefoontje gehad om het op te halen prima geregeld

In de winkel een jas gepast, maar wilde liever een andere kleur. Personeel hielp direct en was erg aardig. In de winkel de jas in een andere kleur besteld en met 3 werkdagen in huis.

The Stone sla ik mijn slag

Fijne winkel, goede hulp, voor elke gelegenheid kun je terecht. Persoonlijk en via internet goed verzorgd Ga zo door !

Slecht

Klacht slecht afgehandeld.

Uitstekende service

Nette afhandeling van de bestelling

Ik had een broek gepast in de winkel en in een andere maat besteld. Deze werd in de winkel geleverd tijdens de lockdown. Ik werd netjes gebeld dat ik de broek kon afhalen. Prima service!

Prima geholpen

Vlug en correct geholpen

Ging alles maar zo soepel en snel

Van moment van bestellen tot aflevering was alles top voor elkaar. Duidelijke site en snelle levering

Zoals gewoonlijk fantastisch!

Snelle levering, goed geprijsd en kwaliteit!

Mooie winkel overzichtelijk ruime keuze.

Niet goedkoop maar goede kwaliteit kleding. Vriendelijk en behulpzaam personeel ga

Men wordt goed en tijdig geïnformeerd

De levering liep iets vertraging op. Per e-mail ben ik daar tijdig over geïnformeerd. De service is prima!

geweldig

in de winkel geholpen met mijn online aankoop.... tegoedbon in gewisseld en 3 dagen later een mail dat de broek in de winkel was... super service

Goed shirt, en kwaliteit

Super service

Fijn geholpen. Extra Informatie en super vriendelijk, deskundig personeel.

Ik ben met mijn vriend in Hoofddorp geweest verschilende winkels niet leuk Ik kom bij de Stone zo leuk geholpen heb de juffrouw ook een compliment gegeven!!!!!!!!!!!

Vriendelijk snelle levering Leuke spullen

Een geweldig leuk team.

De meiden zijn super gezellig en vriendelijk. Geweldige winkel. Miet je trots op zijn. Mede het personeel. Mvg Esther

Hele lief personeel

Het personeel in deze winkel is stuk voor stuk aardig en behulpzaam Helaas had de jurk een drukfout de volgende dag terug geweest hebben ze gelijk een nieuwe besteld Die een paar dagen later opgehaald weer super geholpen helaas naar afhalen van kaartjes zag ik een flinke haal op de rug Dus product zat deze keer tegen maar kom er lang en blijf ook gewoon komen

Gewoon een leuke winkel heel vriendelijk personeel in de Koperwiek Cap a.d IJssel

Super service!

Klantvriendelijk en super service !

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ