Goed geregeld

De onlineshop is gebruiksvriendelijk en daarna wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail. Het afhalen verliep vlot en goed. Top!

Helemaal goed

Vriendelijk geholpen. Vlotte verzending van de bestelling. Zowel ontvangen als retouren.

Op tijd

De bestelling werd keurig netjes op tijd geleverd.

De levering is goed en vlug alleen de retourmelding laat wel lang op zich wachten

Top!!!

Goede service.

Super geregeld

Vlotte afhandeling

Snel Geleverd Kwaliteit goed

Goeie Service

Hele leuke winkel , ze hebben mij goed geholpen

Goeie en snelle service

Duidelijke website, snelle verzending!

snelle levering goede kwaliteit en veel keuze

Goed prijs/kwaliteit verhouding

Snelle bezorging en makkelijk retourneren

Snelle bezorging en retourlabel inbegrepen dus makkelijk retourneren.

Vriendelijk

Goede service vriendelijk en behulp personeel

Prima service om in de winkel een artikel te kunnen bestellen dat niet in de winkel voorradig is.

Prima geregeld

Mijn trui is netjes besteld en ik kon het in de winkel ophalen. Prima geholpen daar

Goede en hulpvaardige sevice

Ongedwongen geholpen door een verkoopster

Slecht verpakt

De damesmantel die ik besteld had was verpakt in een veel te klein plastic tasje van de stone. Ik heb hem een week lang uitgehangen maar de vouwen en kreukels gingen er niet uit. Dus ik heb de mantel terug gebracht.

Top personeel en een mooie collectie

Zie hierboven

Topservice

Leuke winkel met vriendelijk personeel. Keuze is reuze!

Goede, snelle levering

Een aantal artikelen waren te groot, maar konden via de winkel snel besteld en geleverd worden in een kleinere maat

Prima service.

Accuraat geholpen door vriendelijke medewerkster.

Goede (web)winkel met een mooi assortiment

Ik heb meerdere keren kleding gekocht of besteld bij the stone en die kleding voldoet alle keren. Top!

Niet goed

Ik heb geen mail ontvangen dat het binnen was. Verder belt de winkel San ook niet na een dag of 3 dat er nog steeds iets ligt. Ik zit te wachten op een mail. Ga uiteindelijk zelf bellen en San blijkt het er al 7 dagen te liggen. Er zat ook geen mail in de spam

Alles was prima.

19 Lagosweg