Netjes en correct

Vriendelijke verkoopster en netjes afgehandeld

Zeer te vreden

Ik doe dit heel weinig iets bestellen maar ben zeer tevreden dank je wel

Perfect en snel geregeld overzichtelijk

Alles goed

Mooie blouse, zoals op de foto, en snel in huis.

De broek die ik gekregen heb is nu in de aanbieding, kan ik nu de aanbiedingsprijs betalen,ik heb hem nog niet betaald,of ik stuur deze terug,en bestel dezelfde broek voor de aanbiedingsprijs.

Slecht

2jassen besteld en nog niets gehoord

Personeel perfect financiële afhandeling bij teruggave v artikel duurt veeeeeeeeel te lang

Financiële afhandeling na teruggave v artikel duurt veeeeel te lang

Snelle levering, top kwaliteit. Aanrader!

Prima ervaring heb het al meer gedaan. Dat zegt al genoeg toch.

Toppie

Mooi op tijd geleverd Jas is van een hele goede kwaliteit. Mooie kleur en leuk dat de mouwen eraf kunnen. Denk dat ik wel vaker ga bestellen

Klantvriendelijk

Mijn maat was er niet in de winkel. Werd ter plekke online besteld. Fijne service.

Mijn boetiek met goede collectie

Slaag er altijd en scheelt tijd wat shoppen betreft . Alle merken voor mij bij elkaar in 1 boetiek . Ruilen retourneren klachten 100 % service

Leuke kleding, snelle service

Altijd wel leuke kleding te vinden en ook online een super snelle service! Dik tevreden!

Altijd vriendelijk geholpen

Bestelling Afhalen of kopen in de winkel... Altijd goed In sterrenburg althans.

Goed geholpen

Niet opdringerig personeel, goed geholpen met het uitzoeken van de juiste maat en model kleding. Leuke winkel!

Zeer vriendelijk

Meedenkend en vriendelijk

Geen bericht gekregen dat jullie mijn bestelling retour hebben gekregen, dus ook nog geen geld terug

Jammer dat ik na 5 dagen nog niets hoor of jullie het pakket retour hebben gekregen.

Mooie jas en goede service

Mooie jas en super snelle en vriendelijk antwoord bij stellen vraag

Erg leuke kleding

Vlot het goede product geleverd

De jas die ik wilde was niet meer in de gewenste kleur aanwezig in de winkel. Via de webshop vanuit de winkel had ik heb de volgende dag in huis.

Super klantvriendelijk

Zonder moeite en bijzonderheden kon ik mijn bestelling ophalen en passen. Bij het afrekenen dat wat ik meenam afrekenen en achter laten wat ik niet nam. Dit was super.

super geholpen

liep in de winkel te zoeken mevrouw spreekt me aan of ze kan helpen en dat is gebeurt

Super winkel, zowel online als fysiek

Ik kom hier graag, altijd de laatste trends, goede prijs kwaliteit verhouding en prima service

Kan beter naar de winkel gaan

Bestelling levering heeft bijna 1week geduurd. Ook een fout geleverd artikel gekregen. Ma bestelling retour afgegeven in de winkel nu is het donderdag middag en nog steeds geen mail of iets gehad hierover

Snelle levering trage retour

Retour duurt erg lang nu al 10 dagen