mooie jeans kunnen score in de sale

Is prima!

Was en is prima!

Bestelling via de winkel liep prima

Ik wilde een blouse een maatje groter, dat niet voorradig was. De verkoopster regelde alles met de bestelling. De bestelling liep vertraging op en ik werd gebeld om dat te vertellen. Heel persoonlijk, dat vind ik in ieder geval fijn, in plaats van alleen email. Niets op aan te merken.

Fijne website , leuke collectie

Heel tevreden over de snelheid waarmee je bestelling verzonden wordt minder tevreden over de traagheid waarmee een retourzending verwerkt wordt en je je geld terug krijgt. Het zou ook sieren boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten te rekenen.

Goede en snelle afhandeling

Zie bovenstaande

Heel goed.

Besteld, in de winkel in wijchen opgehaald en retour gebracht. Netjes geholpen.

Erg laat met retour verwerken

Ik had iets retour gestuurd, meer als een week nodig om het te verwerken

Uitstekende service.

Als je een vraag hebt omtrent iets wordt je netjes te woord gestaan en als je een vraag hebt gestuurd via de mail, dan wordt deze snel beantwoord. Super.

X

Prima ervaring

Prima ervaring. Vriendelijk geholpen. Extra moeite was geen enkel bezwaar.

bestelling op tijd en prima

had trui besteld en zeer blij mee bedankt.

Snelle levering en goede kwaliteit tegen mooie prijs

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad.

Goede ervaringen zowel in de winkel en ook online

Uitstekend!

De vriendelijke, maar zeer professionele werkwijze van de medewerkers is geweldig!

Het gaat allemaal heel makkelijk bij The Stone, bestellen ophalen passen en retourneren.

Ik bestel het op internet, en haal het op in ons eigen dorp, werkt allemaal uitstekend, binnen 3 dagen kan ik het ophalen, wij hebben hele lieve verkoopsters, ik mag het passen in de winkel, (hoeft niet), en kan het in de winkel ook weer retourneren, kortom een hele fijn winkel The Stone.

Prima geregeld

Via de site besteld, in de winkel opgehaald. Geen problemen.

Breef assortiment en goede prijzen

Breef assortiment en goede prijzen. Gratis retour en lage verzendkosten.

Prettig bij winkelen ,vlotte afhandeling van bestelling . Nu nog wachten op retour afhandeling .

Makkelijk besteld en snel in huis

Ik ga hier vaker bestellen !

Prima product tegen redelijke prijs

Redelijke prijs. Product pas na enkele verstuurd. Daarna geen trackinginformatie. Op gegeven moment bericht gekregen dat bestelling in ophaallocatie lag. Een week later kreeg ik bericht dat product verstuurd was met trackinggegevens.... Dat was dus niet meer nodig.

Geen e-mail gehad van wanneer de bezorging was

Altijd fijne ervaring met de stone online! maar nu geen e-mail gehad toen het pakketje onderweg was!! Dus dat lag in de brievenbus! Is fijn als je weet waneer het komt

bestelling/bezorging verliep vlot

Netjes

Goed geholpen,niets was te veel

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ