Prima winkel

Snel geholpen en aardig personeel

Snelle service. Goede kwaliteit. Goede prijs.

Snelle en goede levering

ben zeer tevreden en zeer goed geholpen in de winkel.

zeer goed!!!

Toppie

Het is allemaal prima Keurig alles op gevouwen en ingepakt

Levertijd mag sneller

Uitgebreide webshop. Prima aanbod maar de levertijd mag sneller. Op vrijdag besteld, op woensdag bezorgd.

Prima en vriendelijk

Leuke spontane meiden in Maassluis. Helpen je netjes.

Goed en snelle levering, mooie spullen, goede service

Goede en snelle levering, mooie kleding, goede service. Vriendelijk personeel

Fijne webwinkel

Betrouwbare levering mooie collectie

Goed geholpen. Ze keken met me mee en toen het niet in de winkel was werd het netjes voor me besteld.

Ik had de bestelling zo binnen , en werd ook op de hoogte gehouden .

Gewoon goed

Altijd netjes, goed gecommuniceerd en niet goed geld terug

Gewoon goed

Vriendelijk geholpen en omdat mijn maat niet in de winkel was heeft het personeel mij geadviseerd om online te kijken. En daar was mijn maat wel dus 3 dagen later kom ik mn pak ophalen. Super fijn ben er reuze blij mee!!!

Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen.

Late levering

De levertijd is best lang. Had vrijdags wat besteld en kreeg het pas woensdag de week er op binnen.

Leuke kleding, waardeloze hulp in winkel

Mijn zoon had in de winkel 2 leuke broeken gekocht, toen hij 1,5 week later zijn nieuwe broek aan trok, zagen wij een gaatje, op zijn knie. Volgens de medewerker in de winkel moest de broek opgestuurd worden en het hoofdkantoor moest beoordelen of er een nieuwe broek gegeven mocht worden. Na vele telefoontjes van de kant van mijn zoon ( terwijl hem beloofd was dat ze vanuit de winkel zouden bellen, maar elke keer kreeg hij het excuus dat het zo druk was in de winkel en dat ze geen tijd hadden om hem op de hoogte te stellen)kreeg hij uiteindelijk te horen dat hij een andere broek mocht uitzoeken. Waardeloze gang van zaken, terwijl hij de vorige keer in de naad van zijn broek gaten had (broek 2 maanden oud) en de broek zonder problemen om geruild kon worden bij een andere medewerkster.

Snelle levering, goede service

Via winkel in Maarssen trui gekocht. Twijfelde over maat. Verkoopster bestelde s en m. Na 2 dagen truien binnen , maat s was correct. Geld van de tweede trui was na paar uur al op mijn rekening terug gestort, Keurige adequate behandeling. Kom graag in de winkel.

de artikelen waren binnen op de afgesproken datum

Perfect geregeld

Krijg op tijd mijn spullen , goed verpakt in de winkel.

perfect

prima en zeer zeker op tijd geleverd

In één woord: geweldig!!

Geadviseerd en geholpen door een heel aardige dame met verstand van zaken. Mooie kleding die ook nog eens van zeer goede kwaliteit is en redelijk van prijs. Makkelijk te bereiken in (overdekt) winkelcentrum Hoge Vucht, Breda, met voldoende parkeergelegenheid.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ