Zeer fijn personeel op de helftheuvel ..meewerkend, zeer sociaal!

Fantastische raad en service

Op alle fronten fantastisch, vakkundig en vriendelijk geholpen!

Maakt waar wat ze zeggen

Vakkundig personeel en vriendelijk

Correcte afhandeling

Gemak, grote keuze

De juiste maten niet in de winkel, maar wel online. Prima geregeld.

Leuke kleding

Ik vind het personeel ook vriendelijk en ze helpen goed.

Mijn ervaring in een zin geweldig

Alles keurig ingepakt en snelle levering. Goede beschrijving en mooi collectie.

Snelle levering in de store en eenvoudig retourneren.

Mijn ervaring was geweldig. Alles wat ik bestelde is keurig op tijd binnengekomen.

Uitstekend!

Snelle levering. Niets op aan te merken.

de levering duurde lang, terug betaling ging snel

van bestellen tot thuiskrijgen duurde langer een week, ik vind dit lang. uiteindelijk was het bestelde te groot, dus op het moment dat ik het nodig had, had ik niks. terug gestuurd via de winkel en binnen 5 dagen had ik mijn geld terug gestort op mijn rekening, dat vond ik dus weer onverwacht snel. voortaan shop ik wel in de winkel, dan weet ik zeker dat ik iets heb wanneer ik het nodig heb.

Retour was geen probleem

Maar ik kocht iets anders, niet in de uitverkoop, en kon toen niet mijn zelf opgespaarde waardebon inleveren. Terwijl deze beperkt houdbaar is

Uitgebreid assortiment Goede service Vriendelijk personeel

Veel keus, goede prijzen, snelle levering

Fijne site, ophalen in store, vriendelijke medewerkers

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Wij komen graag bij the stone Maassluis. Vriendelijk personeel en leuke kleding.

Leuk geholpen, gedeelte via webshop. Perfecte afhandeling

Heel tevreden!

Ik heb al een paar keer besteld bij The Stone. Mooie kleding en goede kwaliteit. Leuke merken. Snelle levering.

De meiden die er werken zijn aardig En het was goed geregeld De tijd en de dag

Besteld en snel ontvangen. Goed op de joogte gehouden. Top

Perfect, love it!

Ik woon in DL, bij de Nederlandse grens en dus laat ik de kleding die ik besteld heb bij een DHL punt bezorgen. Fantastisch dat dit kan en dan ook nog in een dag. En dan natuurlijk ook nog eens erg leuke merken & erg leuke kleren !

Leuke winkel

Fijn personeel, winkel met veel leuke kleren voor een leuke prijs

Prima product, maar slordige service

Omdat de broek van mijn keuze niet meer in mijn maat in de winkel lag, is er een bestelling geplaatst. Dit ging vlot, de broek zou binnen 3 werkdagen af te halen zijn en ik zou daarover een seintje krijgen. Toen ik na bijna een week nog niets hoorde, heb ik de klantenservice gebeld. Die meldde me dat de broek was verstuurd en dat ze niet wisten hoe het verder zat. Dat konden ze verder niet checken. Toen maar naar de winkel gegaan. De broek was gearriveerd, maar ze waren er nog niet aan toe gekomen om te mailen. Da's wat slordig.

Fijne overzichtelijke winkel en klantvriendelijk personeel

zie boven

19 Lagosweg