Heel goede service, en goede kwaliteit

Ik ben goed geholpen. Zelf thuis besteld en later opgehaald. Goed geregeld

Fijne webshop. Zeker de moeite waard!

Bestel hier al jaren kleding en ben zeer tevreden. Altijd snelle levering en de laatste keer kleding opgehaald in de winkel en daar wordt ik ook altijd prima geholpen. Service en verwerking zijn altijd goed.

geweldig

Super vriendelijke medewerkers in Naaldwijk. Ze bieden goede service en giede kwaliteit producten.

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze zijn niet opdringerig, goede service als de betreffende maat er niet is wordt deze besteld en is ruim binnen het termijn wat afgesproken is aanwezig om opgehaald te worden , top sevice

Goed bevallen

Top site

Super leuke site,met leuke en betaalbare kleding Leuke verschillende merken

snelle verzending

makkelijke bestelprocedure en snel binnen 24 uur in huis, zeker een aanrader

Snel en goed

Snelle levering van een goed artikel tegen mooi prijsje

Prachtig jack

Hele fijne web shop

klant vriendelijke groot assortiment snelle levering Super

Stone druten, super vriendelijk en behulpzaam personeel

Doen erg hun best om te slagen

Fijne mensen die er werken Leuke kleding voor jong en wat ouder

Naar wens behandeld.

Vriendelijk te woord gestaan

Een Stone "Lidmaatschap opgedrongen"

In de winkel miste mijn maat en ik vroeg of ze die naar de winkel kon halen van een ander filiaal. Ze ging wat gegevens noteren en bij de vraag wat m'n geboorte datum was zie ik waarom heb je dit nodig. Om te bestellen. Ik zei ik vind dit allemaal een beetje overdreven. U heeft gelijk geboorte datum is niet nodg, de rest wel. We doen verder niets met de gegevens behalve het shirt hier naar toe halen. Vervolgens kwam de vraag hoe ik wou betalen?? Echt bizar. Ik vraag of U het naar de winkel wilt halen. Nou ja om meer gedoe te voorkomen en omdat het al zo lang duurde allemaal heb ik betaald . 2 dagen later krijg ik ineens de nieuwsbrief. NOT cool!

Voldoende keus, duurdere en meer voordelige merken

Personeel niet opdringerig, denkt wel mee…

Altijd goed,lieve meiden met goed advies,en niet opdringerig, dit in Hellevoetsluis

Goed advies in winkel, alwaar product online werd besteld. Binnen de kortste keren hing ‘t vervolgens in m’n kledingkast

Leuke winkel

Snelle service en in de winkel vriendelijke meiden!

super

Artikel word niet gratis naar je prive adres gestuurd

Artikel besteld in de winkel, maar word niet gratis naar het huisadres gestuurd. Waardoor je moet wachten dat dhl het pakketje in de winkel heeft afgeleverd, dit zou toch vriendelijker zijn als het naar het privé-adres gestuurd zou worden.

Kleurijk

Leuke winkel

Het was er een beetje een chaos, maar daar werd wel voor geexcuseerd. Over het algemeen aardig personeel.

Gezellige verkoopsters, goede service en advies

Fijne fysieke winkel, prettige sfeer onderling, gaan leuk met klanten om, het werkplezier straalt er af, top!!!

Alles volgens afspraak

In orde

Netjes geholpen door medewerekr

De maat die ik wilde was niet in winkel aanwezig. Netjes werd het online voor mij besteld. Eet het in winkel was duurde redelijk lang, woensdag- maandag. Verder tevreden.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ