Top zaak, goede service

In hellevoetsluis zeer goed personeel en vriendelijk

Werd goed geholpen en vriendelijk personeel

Leuke winkel goed overzicht en leuke kleding.

Locatie Sassenheim

Leuke spontane meiden die je goed helpen

Mooie ruime keuze

Goede webshop

Makkelijk bestelproces met mogelijkheid om op te halen in de winkel. Daar zijn we vriendelijk geholpen. Helemaal Top!

Personeel en service zijn TOP met hoofdletter!

Goed!

Ideaal dat je met the stone kunt appen!

Snelle levering! Mooie broek!

De broek die ik al een tijdje zocht was hier in de aanbieding en werd snel en goed geleverd!

Uitstekenf

Bij retournering snel geld terug

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel besteld en goed geholpen door de medewerker

Altijd goed

Altijd goed en snel geleverd

Goede spullen en netjes verzorgd

Vriendelijke mensen

Leuk en netjes geholpen!

Netjes verpakt

Keurig netjes en snel ontvangen. Een artikel ontbrak waarvoor ik een mail ontvangen heb, dus dat was al bekend.

Je word goed geholpen.

tevreden

snelle levering, prima product

Positief

Super snelle levering product zoals weergegeven

Ik bestel hier regelmatig kleding en ik kom ook regelmatig in de winkels zelf. Personeel is altijd vriendelijk, informeel en prettig in de omgang. Ook fijn om de bestelling in de winkel te kunnen ophalen. Verzending is redelijk snel, en je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen! Ik blijf hier uiteraard klant :)

Bestelling gedaan, helaas was de jas te klein. Bij dhl punt gebracht, kreeg snel mail dat jullie het pakket hadden ontvangen, dezelfde dag geld terug!!!!

Heel leuk geholpen

Heel vriendelijk en adwsut geholpen artikel moest besteld worden maar was snel en keurig geregeld in de winkel

Verzenden duurt lang

Ik vind het verzenden van de gekochte producten altijd erg lang duren bij the stone, maar ze hebben mijn favoriete merken, dus het is niet anders. Een ander nadeel is dat de kleding in de winkel door het personeel wordt gedragen, dus helaas vlekken in de kraag, daar moeten ze toch wat anders mee omgaan.

Iets retour gestuurd nog steeds niet vernomen

Ik had 2 rokken besteld,waarvan er één geretourneerd is,tot op heden nog steeds niets vernomen na anderhalve week. Maar afterpay loopt door,dus een snellere afhandeling zou wel fijn zijn.

Snel en makkelijj. Goed geregeld

Fijne winkel leuk assortiment personeel die je graag helpt

Fijne winkel alleen jammer dat als iets niet op voorraad is je toch 2 euro bezorgkosten krijgt als ze het thuis bezorgen. Of je moet weer een stuk rijden om i winkel op tehalen

Prima service, denken altijd mee!

Ik was net in de winkel in Maassluis, en ben wederom uitstekend geholpen. Ze zijn daar zo service gericht en denken altijd mee! Grote complimenten voor al t personeel!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ