Retour afhandeling

Ik wacht al een week op terug storting van mij op zaterdag geretourneerde product.

Alles netjes optijd geleverd boven verwachting.

Snel en goede levering.

Snel geleverd! Top.

Helemaal top héél blij mee

Altijd goed. Zowel in de winkel Tiel als online.

Altijd goed, snelle levering. Winkel word ik ook altijd fijn geholpen.

Super klantvriendelijke winkel

Vriendelijk, gezellig, mooi assortiment, behulpzaam, oplossingsgericht

Goed geholpen ,een fijne winkel

Netjes, snel geleverd en goed verpakt.

Fijne site en makkelijk om te bestellen.

Prettig online bestellen, overzichtelijk en snelle levering.

Goede ervaringen met the Stone. En als je op zoek bent naar een sale artikel zijn hun vaak het eerste met de aanbiedingen. Ga zo door!

Goed verzorgd

Prima en ook op tijd geleverd

snelle en correcte levering

Heel goede ervaring maar moet erbij vermelden dat ik bestelling heb gehouden, heb dus geen ervaring met retourneren en alles wat daarbij hoort.

Gedragen en half complete artikelen

Had een jasje en jurk besteld in de sale. De jurk bestond uit een lange jurk en een onder jurk. Ik heb hem besteld in een maat M, de jurk zelf kreeg ik in een M en de onderjurk in een maat S. Deze paste niet! De jas die ik had besteld, miste twee knopen van en had pillen alsof hij al gedragen was. Gebeld hierover en kon minimale korting krijgen, miste een excuses voor de teleurstellende bestelling.

Verzending en afhandeling duurt te lang

Twee .weken verstreken voordat ik mijn bestelling binnen had. Op de afhaaldag in de winkel de items dezelfde dag retour afgegeven. Tot nu toe geen bevestiging van ontvangst en geen geld retour. Totaal drie weken tot en met vandaag. Sorry, maar dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.

verrassend

De eerste keer online gekocht bij The Stone. Ik was onbekend met deze winkel. De kleding die in online heb gekocht, werden netjes in een doos verpakt, afgeleverd. Was verrast door het aanbod van de kleding, leuke spullen!

Goed en snel

nvt

niet duur en goede kwaliteit

Snelle en correcte levering!

Leuke en snelle webshop

De webshop is overzichtelijk, collectie is uitgebreid, foto’s zijn goed, filters zijn uitgebreid en de levering is top!

Is goed.

Mijn ervaring met jullie was goed. Ik heb de jurk teruggestuurd omdat hij te klein was. Volgende keer beter. Gr. Marijke Hein.

Super goede service

Leuke meiden, je wordt goed geholpen

Top webshop

Webshop met ruime keuze voor ieders budget Goede retour service / terugbetaling. Gewoon doen!

Top personeel in spaland schiedam

Super goed personeel erg behulpzaam en meedenkend

Heel goed geholpen, gepast in de winkel en goed afgehandeld ivm AfterPay.

Mooie jurk, snel geleverd

Mooie jurk met mooie printjes, lekker materiaal, viel echter wat te ruim, vandaar dat ik hem retour heb gestuurd. Zal zeker een maat kleiner bestellen.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ