Goede service en tevreden

. Snelle bezorging. Retourneren ook prima. Keuze bezorging winkel of thuis ook fijn. Al met al Zeer Tevreden.

prima voor elkaar

aardige verkoop m/v kom nogmaals terug

Prima service, vriendelijk personeel

Toppie

Nog steeds geen geld terug

Ik heb een product retour gestuurd en wacht nog steeds op mijn geld terug

Keurig.

Ga zo door!

Leuke kleding

De kleding was zoals ik hoopte.

Kleding van mijn favoriete merk besteld, was na 1 dag al op te halen in de winkel. In de winkel lopen hele aardige dames die je goed jelpen en adviseren.

Ik had wat problemen met het bestellen, er waren meerdere bestellingen geplaatsten geld afgetrokken. Er bleek een fout in jullie systeem te zitten, na telefonisch contact ,zijn alle problemen zijn goed afgelost

Kan direct passen in de stone winkel...is het niet goed staat het niet leuk kan ik gelijk weer achter laten en deze bestelling was van Esprit ..niet in de Stone te verkrijgen...dus leuk en geslaagd

Niet positief

Mijn maat was niet aanwezig in de winkel en toen moest ik voor een andere maat eerst betalen en daarna kwam de jurk naar de winkel. Deze maat was ook niet goed en nu wacht ik al bijna een week op de retourbetaling. Dit doe ik een volgende keer niet meer. Dan shop ik ergens anders verder. Dit systeem werkt alleen als de maat wel goed was geweest. Vroeger werd een andere maat gewoon naar de winkel gestuurd zonder dat de klant eerst moest betalen. Veel minder ingewikkeld. Hoe lang moet ik nog wachten op de retourbetaling?

Behulpzaam vriendelijk snel

Snelle levering mooie blouse

Zie boven

on-line service is easy and fast

On-line buying is the only option because the shop in Wageningen is going to be closed

The stone is een echte aanrader

De stone is erg klantgericht. Altijd goede service en mensen met kennis wat betreft combineren van kleding etc.

netjes geregeld

ik ben tevreden

Fijne korten broeken gekocht

Fijne korte broeken maat klopte levering snel bezorgd

Toppers die werken in Gouda

Altijd klant vriendelijk, super fijn je online kan bestellen en naar de winkel kan verzenden

Nette en goede snelle service

Super leuk

Super leuke kleding en erg vriendelijk personeel

De meiden nemen je altijd serieus!

De meiden luisteren goed naar je nemen je serieus!

Alles goed geregeld

Ok

Meer dan prima

Mooie site, goed en overzichtelijk in bestelling. Prima levering.

Super winkel

Mooie spullen, goede kwaliteit, top service

Niks op aan te merken

19 Lagosweg