Fijne winkel helftheuvelpassage

Keurig op tijd geleverd

Goed geholpen

Prima en klant vriendelijk geholpen

Eerste keer dat ik bestel vlugge levering en super kwaliteit ik bestel nog

Bestelde artikel is mooi en werd snel geleverd in de winkel, zoals ik wilde

Goede dienstverlening en super service

Leuke winkel en goede service!

Wordt altijd prima geholpen,alleen een klein dingetje, armbanden en andere sieraden worden niet geruild,ze kunnen dat ontsmetten, dat doet de juwelier ook, nou zit ik met een armband die ik toch niet mooi vindt ...dat zou de stone moeten veranderen

makkelijk

snelle levering en goed verpakt

Alles nagekomen !

Ondanks dat de kleding mij niet paste ,binnen zeer korte tijd werd het geld retour geboekt . Prima ervaring !

Super makkelijk.

Makkelijk zoeken bestellen en de levering kwam ook nog snel.

Je wordt er goed geholpen

En een hele goede service

Altijd goed!

The stone is gewoon “stonegoed” enkel zouden ze van de vervoerder af kunnen stappen en een betere partij kunnen zoeken want DHL is een ramp!

Vriendelijk geholpen

Goed geholpen, besteld en volgende dag al in huis

Snelle levering, mooie t shirt, ik ben tevreden

Perfect!

Snelle levering en heel goed geholpen in de winkel!

Pakket snel in de winkel

Ik zag een jurk bij een Stone niet in de buurt en welke niet in mijn maat was. Later dacht ik eraan dat ik hem toch wel heel leuk vond. Ik wist het merk en ging zoeken op de website. Gevonden, besteld en snel een mail thuis wanneer ik hem kon halen. Had hem ook thuis kunnen laten bezorgen. Perfect geregeld.

Goed geholpen aandacht voor de klant.

Mijn ervaring is dat als er iets niet is wat je had besteld gelijk bericht krijgt

De verkoopsters bij de stone nieuwerkerk zijn erg vriendelijk en erg behulpzaam, hele fijne eerlijke verkoopsters.

Wordt goed geholpen en geadviseerd.

Zeer snelle levering

Mooie site

Het is goed

Snel geleverd, maar de maat was niet goed dus helaas terug gebracht.

Altijd vriendelijk personeel in Lisse

Jammergenoeg al meer dan n week niets gehoord over n bestelling welke zij voor mij deden in de winkel.

Goede service.

Broek was in mijn maat niet in de winkel aanwezig. Hij is besteld. Snel binnen goede service.

Prima geregeld!

Prima geregeld! Had wat leus op de website gescoord, en een paar dagen later kon ik t ophalen in de winkel! Goed geregeld tóch!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ