In de winkel goed geholpen en bereid tot een oplossing. Niet op voorraad , wordt het kledingstuk online besteld. Heel prettig dat het meestal met 2 dagen in de winkel opgehaald kan worden.

Snelle en correcte service

Online bestelling gaat altijd snel en is makkelijk op te halen in de winkel. Personeel in de winkel zelf is altijd vriendelijk en correct

Super leuk geholpen

Super leuke meiden bij de stone in presikhaaf. Loop er graag naar binnen.

Topshop

Keurig en heel vriendelijk geholpen, service met een grote S.

Eerlijk

Ik vind dat ik altijd eerlijk en oprecht geholpen wordt. Geen praatjes maar gewoon eerlijk.

Artikel veel te lang onderweg

Wíj doen dit niet weer.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk!!

Ondanks dat het druk was werd Kontich heel geduldig en vriendelijk geholpen en werd er met me mee gezocht naar een leuke outfit!

Vriendelijke medewerkers

supergoed

In de winkel een vest gezien, maar niet in de juiste maat. De verkoopster heeft de juiste maat besteld en thuis laten afleveren. De volgende dag werd deze geleverd!

Heel goed om zaken mee te doen en klantvriendelijk.

Mn eerste bestelling via deze Webshop omdat artikel in de winkel niet voorradig was. Alles prima in orde. Over de vertraagde levering van 1 dag werd ik keurig en tijdig geïnformeerd.

Jurkje van Geisha besteld

Het jurkje van Geisha werd snel geleverd en past perfect

Hele lieve spontane dames werken er in het filiaal Sassenheim.

Goed geholpen, en vriendelijk personeel.

Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Snelle levering, top shirts

Ik heb een aantal shirts besteld en deze thuis gepast. Hier heb ik een paar van gehouden en de rest zonder problemen geretourneerd. Fijne shirts, top kwaliteit en super service.

Prima service! Meiden zijn heel klantvriendelijk

Het is me goed bevallen

Prima geregeld zo!

Snel en keurig geleverd

Heel goede service.

Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Snelle levering.... retour goed geregeld..... nieuwe levering perfect!

Fantastic

Er vriendelijke dames ben goed geholpen en kon merken dat ze bekwaam zijn en mijn goed helpen bij mijn vraag

Geholpen zoals het hoort

Prettig en snel geholpen

Netjes. Enige minpuntje.. online bestelling duurt wat anger dan andere winkels met webshop.

Prima geregeld

Snel, goed, netjes, wat wil je nog meer ik niets. Helemaal top.

Afterpay

Al jaren trouwe klant van the stone. Maar ik kan niet meer achteraf betalen wat ik erg jammer blijf vinden...

Ik werd heel goed geholpen, heel vriendelijk

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ