Vorige bestelling nog niet binnen

27 mei een jurk besteld, betaald, maar niemand weet waar de jurk is. Wordt nu uitgezocht, jammer! Had hem besteld boor een event......event is nu al geweest.

Geweldige winkel en top webshop!

Ik kom graag in de winkel, erg gezellige meiden die werken voor hun plezier en niet omdat het MOET. Helaas tijdens corona niet naar de winkel kunnen gaan maar heb mezelf niet tekort gedaan hoor. De webshop stond nog gewoon voor me klaar!

Goed geregeld

Bestelling was de andere dag al binnen. Helaas de verkeerde kleur maar werd met 1 belletje snel opgelost. Goede Kleur opnieuw besteld en andere geld terug Incl verzendkosten. Top!!

Snelle levering en goede service

Zeer tevreden.

Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Voortreffelijke uitvoering van de opdracht.

na een plezierige en behulpzame medewerkster in de winkel is de bestelling volgens de juiste aankondiging afgeleverd, dank,

Super goed!

Snelle service!

Snelle , zeer zorgvuldig verpakte levering

Goed geholpen door aardig personeel

Goed geholpen door aardig personeel

Snelle levering en product zoals verwacht

Snelle Levering en product zoals verwacht, maar ik kende het product dan ook al.

Fijn geholpen door medewerkers.

Had een jurkje besteld en kon het binnen een dag al ophalen tof.

Bestellen en vervolgens ophalen in de winkel is ideaal.

Snel bijbesteld.

Supergoed ,snel en vriendelijk geholpen

Snel en goedkoop

Super service

Het is heel goed. Online bestelling en leveren gaat er snel en goed.

Fijn dat je je retour ook via de winkel terug kan sturen. Duidelijke updates over de stand van zaken.

Gewoon prima !

Duidelijke web site . Snelle leveringen Uitstekend

Fijne winkel

Ruime keus en voor ieder wat wils

Gemak en vriendelijkheid

Online besteld, thuis op mijn gemak de 4 items gepast en 1 gehouden. Medewerkster in filiaal Wijchen was erg vriendelijk. Fijn om the Stone in het dorp te hebben!

Geweldige service kleding en personeel.

Fijne winkel, prima service. Leuke kleding. Riendelijke verkoopsters.

Geweldige service

Toen ze in de winkel mijn maat niet hadden stelde de verkoopster een optie voor zonder aan te dringen. Zo winkel ik graag

Alles perfect gelleverd

Positief ook de betaling etc.

Slechtste ervaring ooit.

Ik heb een verkeerde maat ontvangen. Helaas heb ik zonder te controleren het prijskaartje eraf gehaald en de jas in de kast gestopt. Toen ik het wilde dragen, kwam ik erachter dat ik de verkeerde maat ontvangen had terwijl ik netjes mijn eigen maat had besteld, daar heb ik een bon van. Contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben zeer onbeschoft te woord gestaan. Ik wilde met een meerdere hierover in gesprek, maar mevrouw Raquelle van de klantenservice vertikte het om mij door te verbinden. Vervolgens wilde ik een klacht hierover indienen, maar volgens Raquelle had dat niet veel zin, omdat mijn klacht uiteindelijk toch bij haar terecht zou komen. Het is toch te gek voor woorden dat mevrouw Raquelle klachten over haar zelf behandeldt . Pure dictatuur en dat in een democratisch land! Verbazingwekkend! Eindstand zit ik opgescheept met een te grote maat die ik niet kan dragen , maar die ik nog wel moet betalen. Ik heb nog nooit zo n slechte service gehad . Het zou toch fijn zijn als de Stone verantwoordelijkheid zou nemen voor zijn/ haar gemaakte fout. De voorwaarde om iets te retourneren is met aangehechte prijskaartje. Ik had het product nooit hoeven te retourneren als ik simpelweg de juiste maat had ontvangen. Zeer teleurstellend. Ik zal dan ook nooit meer iets bij deze winkel/webshop kopen en mijn hele netwerk en contacten hiervan afraden. The Stone krijgt van mij 0 sterren ( het is dat ik wel een ster moet aanvinken om de beoordeling te versturen)

Fijne medewerker en super geholpen!

Fijn geholpen, goede service en een prettige winkel

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ